ben esmer kızlara bayılıyorum ama beyazları sevmiyorum boyunları öpülmüyo morarıyo, sonra yüzleri gözenekli oluyo kırmızı oluyo kızarıyo bazıları çilli oluyo. Sonra amele yanıklı oluyolar iğrençler bence. Erkekdede esmer iyidir. Ben esmerim esmer kız seviyorum esmer erkeğinde kat kt daha iyi olduğunu düşünüyorum. Avrupada herkes esmer kız istiyo.
Haklısın
Değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerdeki beyaz ten sevgisi çok saçma, haksız mıyım?
Adriana Lima olacaksa evet esmer olsun 😂 😂 ben de esmer beğenirim ama esmerin ortası yok ya çok güzel olurlar ya çok çirkin. Ben beyaz tenliyim hemen kızarıyorum mesela o yüzden keşke esmer olsam dediğim zamanlar oluyor. Neyse beyaz tenli olduğum için beyaz ten iyidir öyle deme yine de 😂 😂
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
beyaz kızlardanda güzel olan var ama yüzlşeri falan kıpkırmızı oluyo lekeli oluyo ya da gözenekli oluyo o yüzden pekde iyi olduğunu düşünmüyorum. yüzü pürüssüz gözüken beyazların çoğu hep bişeyler sürmek zorunda oluyo.
Beyaz ten kötü be. Hic bir fiziksel hatlari guzel gostermez. Beyonce rihanna Jennifer Lopez bak hep esmer tenli ve vücut hatları cok seksi. Beyaz tenli birinde o hatlar belli bile olmaz. Ayrica esmer ten her rengi her kıyafeti taşır 😏😏
Kadın dediğin beyaz olur pamuk gibi kapkara ne öyle kara kuru senin karşında siyah saçlı bembeyaz kusursuz tenli makyaja bile ihtiyaç olmayan bir kız var akıllı olcan 😂
Ekek kumral ya da esmer kadında kumral ya da sarisin olucak yani erkekte esmer kadinda sarisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adriana lima olacaksa herkes beğenir 😊 beyaz tenli olup kusursuz yüze sahip çok kişi tanıyorum makyaja bile ihtiyaç duymayan ama söylediğin gibi olanda var tabi.. bence erkekler kendine benzemediği için beyaz seviyor daha kadınsı olduğu için
gözenekler esmerlerden çok beyazlarda oluyo bu bilimsel bir gerçek. sende olmayabilir ama bazılarında var. beyazlar ayrıca çok kızarıyolar ve kırmızılar.
En İyi Cevaplar