güncel fotoğraflarını paylaşacağım yarından itibaren umarım.
En orijinal kedi isimleri?
güncel fotoğraflarını paylaşacağım yarından itibaren umarım.
Valla benim kendime has kedi sevme şeklim var. İsim aramam o an onu severken bir anda söylerim. Benim tavsanlarım var. Birine topaç diyorum. pofidik bir poposu var ve cok hareketli. birine beybilito diyorum nerden aklıma geldi bilmem. bu çok sıradan normalde prenses kelimesini kullanmam ama bir tavşanıma prenses diyorum çünkü bir an öyle anımsattı kendini. ve genel olarak hayvanları ciğer diye severim ciğerden, ciğerim vs
Viski - max olabilir. Köpeğimin adı kontes kedimin Tardis. Tardisin annesi Gypsy ( cipsi diye okunuyor. Çingene demek. ) Gypsy nin kardeşinin adı Ballısı ydı. Max yolda bulduğum yavru bir kedinin adı. Üzüm ismini koyduğum bir sokak kedisi var. Bunlar düşünülebilir bence.
Pancar
Zibidi
Mücver
"Kedi"
Cevap
10Cevap
Ada, Patik, Köpük, Yumak, Şila, Hamur, Çiçek, Teddy, Lily, Ira, Çakıl.😄
Mücevher isimleri olabilir zümrüt safiir pırlanta gümüş platin altın elmas kuvars mercan yakut vay be başardım
Tarçın , köpük beyaz varsa da kartopu olsun😂😊
beyaz yok. sarı tonlarında var 5 tane. gri var 2 tane. alacalı 2 tane bir de ekmek rengi gibi bir renk var :)
Ay ne tatlılardır kedilere bayılırım😍
Minnoş - çakır - pamuk - paşa - badem -
minnoş sarman tekir olmaz, çok klasik.
oskar - çiko - şirin - misket - pakize - paris - çaki - maviş - tarçın - prenses - çakıl - kontes - yumak - köpük - fındık - gümüş - badi - efe - zeyna
Benim iki kedim var birinin ismi kivi birinin ismi celo
Hirbo mirro zirro tirro firro kerro virto sirto killo tirto
Toprak solucanı ya da karıncayiyen su aygırı da olabilir
Benim kedimin ismi Pisidro :D böyle bişey bul
Mia koy :)
eftalya koy
çok uzun değil mi çağırmak için?
Mırnav 😂
Joker @Aethra
Nono
Minti jdjsj
Ibrık kedimin adı
Pisi
Şerro..
Marmelat
Yumoş😂
Pamuk 😊
kedi
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar