benim evleniceğim adam benim gibi gamer olsun istiyorum mesela bu tarz erkekleri çekici buluyorum sizde buluyor musunuz şöyle bir çift olsak ne güzel olur değil mi
Herkesin kendi gibi birini araması çok normal.. Mesela ben oyun delisi bir kız istemem.. Hayal dünyasında değil, gerçek dünyada yaşasın.. Geleceğini düşünen, aklı başında, evinde ilk yardım çantası ve yangın söndürücü olan, emlak vergisinin nereye yatırıldığını bilen, alacağı yiyeceğin son kullanma tarihine bakan, "işe yarar" biri olsun.. Ne süs bebeği, ne de aklı bir karış havada çoluk çocuk.. Gerçek bir yetişkin olsun.. Çünkü ben öyleyim..
En büyük hayalim ama hiç ulaşma ümidim yok ailem senin gibi olmasın biraz ayakları yere basan diyorlar Oyunlardan kurtulmak için hobi edin dediler araba edindim şimdi arabadan kurtul diyorlar bunun için ya evlilik ya da oyun diyorum
sizde 2 3 oyun oynuysunz oyundan kastınz sadece pc oyunları "gamer" kesılıyonuz basımıza
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyundan kastım ne dark souls witcher fallout skyrim tüm tom clancsy serileri tom raider crysis far cry fallout vs vs senden binlerce kat daha fazla oyun bitirdim ve gamer olduğumu düşünmemeli miyim sence
benıo gecemezsın onu bı gecde kendı capında ıyısın sende ;) ulen ben ılk okulda okuldan kacıp atesı salonuna gdyodum ozaman ne ps pc vardı kara duz aterıyle oynuyoduk hey gıdı gunler sonra enıstemın comodoru vardı bılıonmu sen? böyle kasetler varya typ kasetleri (bak atarı kasetı degıl) onlardan takıp oynanıyodu sonra atarıler geldı omrum o güzel kardeşim tesıstının sevgılısını kurtarmkla getı :D haa bir tank vardı teyze ogluyla 168. bolume kadr geldık starta basıp yemek yıyıp tekrar devam ettryoduk sonra hey gıdı gunler sonra almanyadan teyzemın kızı ps yolladı metal suluk dedıgın gıbı tomrayder japon futbol (winkelvn oluyo işte) onlara gectik
en büyük hayalimdi. bir led tv (en büyük ekranlardan) playstation , iki tane tv koltugu , iki koltuk arasına mini buzdolabı. içi bira dolu masa olarakta buzdolabının üstü kullanılacak :D gece gündüz oyuun
ahaha yok ya benimkiler işi aştı artık, italyan bile öğrenmiş artık türkçe küfürleri :D cyka blyaddan çok bizim küfürler ediliyor. bir de efsane bir olay yaşadım bugün, google translateden küfrü türkçeye çevirip dinletti bana :D Ben hepsini oynasam uyumaya zaman yetmez :P
En İyi Cevaplar