Ailem beni istemiyor annem apartmandan yukarı çıkarken bana Fahişe diye bağıryor market poşetlerini elime veriyor birde arkamdan küfür ediyor , sevdiğim adama söyledim oda beni istemiyor :( bana artık yazma yazarsan facede paylaşırım diyip beni tehdit etti çok ağrıma gitti gururum incindi resmen :( annemin evden kovmasi beni değil erkek kardeşimi çok seviyorlar onunla çok iyi konuşuyorlar bana gelince sesini yükselttiyorlar :( okul okumuyorum derslerle aram iyi değil bıraktım.. gidicek yerim yok kimsem yok param yok :( kimsesizim sizin anlayacağınız sevdiğim adam bile beni reddetti tehdit etti ne yapmalıyım sizce destek olun bana :'(
Cevabın nedir?
+1 yılBen inanmıyorum şu an sana, iyi niyetli ve zengin adam tavlamaya gelmşsin, sürekli gidecek yerim yok diyosun biri gel bana dese koşucaksın. Sennhşç birşey yapmadan da ailen sana bağırmaz hele ki fahişe yalanını atmana anlam veremedim. Bu kadar fazla küfür eden bir aile seni evde tutmaz ki zaten, çoktan atmışlardı kapıya. Kısacası yalan söylüyosun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İse gir, ev tut kendi hayatını kur. Gerçekten fahisemisin bilemem benide ilgilendirmez. Ayakları üstünde dur erkek arkadaşınıda hayatından çıkar. Ailenede mesafeli ol.
14 Yorumla
Soran+1 yılNe fahişesi annemin bana ettiği küfür o ! İffetimle oturduğum için çekemedi kimse beni
Soran+1 yılİş veren yok :( istedim kapı kapı gezdim yok yok
Bir anne kızına böyle demez eğer diyorsa zaten rahat durmadığının kanıtıdır bu. Ailenin güvenin sarmışsın, yediğin hurmalar seni tırmalamış. Önceden düzgün olacaktın ki, ailenden böyle bir şey duymayacaktın, bu ne ön yargı nede bilneden konuşmak. Sağlam sarmışsın güvenlerini, uslu durmamışsın, yaptıkların aşırıya kaçmış, o yüzden böyle şimdi
00 Yorumla
+1 yılKardes buralar teselli aranacak yerler değil. Şerefsizlerin hepsi böyle düşmüş kızların peşinde zaten. Senin yerinde olsam siteden ayrılıp gerçek hayatta çözüm atardim
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklisin derdimi dökmek istedim bende biliyorum
- +1 yıl
Sadece Bayanlara sorarsan sorularini daha iyi olur. buralara icini dökmek Sana hic bir sey kazandirmaz
Soran+1 yılHaklisin napim kimsem kalmadı yoktu zaten :( dikkate alicam yorumunu
- +1 yıl
Burda da kimsen olmayacak. artik uzme kendini
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
30Cevap
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum... annem de artık bana güvenmemeye başladı ne zaman onun istemediği ama benim istediğim şeyleri yapsam; hangi piç sana böyle yap dedi? Türk kahvesi içiyorum diyor ki: hayır içemezsin cildini karartır. He dedim ve kahveyi yapmaya başladım hemen dedi ki: kim sana kahve iç diyor? Yemin ediyorum cinnet geçiricem ben artık bebek değilim istediğim şeyleri yaparım ya resmen onun gözünde fahişeyim ve böyle düşünmesinin sebebi 2 3 tane sadece arkadaş olan erkek arkadaşlarım
00 Yorumla
+1 yılBen destek olurum güzel sevgili kardeşim.. Hepimiz insanız sonuçta ! Tavsiyeler vereceğim tabi seve seve.. İlk once güzel temiz bir iş bulacaksın. Para biriktirip gecineceksin. Sonra zamanla öyle bir an gelecekki en tepeye yükseleceksin. Bana inanıyorsan eğer bunu uygula.. Tabi iş bularken dikkatli olmalısın kotu insanlar cok.. Allah yardımcın olsun sonra bizler destek oluruz zaten.. Sevgilerimle ;)
00 YorumlaSenin bu durumundan istifade edicek cakallar dolu disarida... sen gormedigin... icin ulann diyorsun kapidan cikip gideyimde bakarim basimin caresine... ama kusura bakma... erkek adam bile zor bakiyor boyle bir durumda kendine...
Senin yapacağın sey is bulup calisman... biraz para biriktir...6 ay falan... git uygun hir yerde ev tut kendine... ekonomik ozgurlugunu saglamadan atacagin her adim seni cakallara goturur... kendine dikkat et00 Yorumla
+1 yılYaşadığın semti bilmiyorum ve çevresel şartlarınıda bilmiyorum ama bir işe girip çalışma şansın varsa bence dene ne iş olursa yap kendi paranı kazan ayaklarının üstünde durmaya çalış. insanlarıda bu hale malesef çevresel şartlar getiriyor. durumun çok zor ama bence iyi olmaya dik ve dürüst olmaya ve durmaya devam etki kazanasın.
00 YorumlaNo olursa olsun bir annenin yetişkin bir kıza bu şekilde hitap etmesi hiç hoş değil sevdiğim diyorsun sana sahip çıkmayan adamın neyini seviyorsun bence güvenilir bir iş bul ve evini ayır helal birini de bul evlen kurtuluşun bu olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenmek istiyorum iyi biriyle caresizim hemde çok :(
Neyi paylaşırmış facebook'ta? Müstehcenli fotoğraf/video mu attın?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır onu sevdiğimi söyledim ! :'(
+1 yılNeden böyle davranıyorsunuz bana diye sordun mu hiç
06 Yorumla
Soran+1 yılSordum hadi be yıkıl karışımızdan diye terslediler beni
- +1 yıl
Allah allah ne biçim anne baba bu be bir sebep belirtmediler mi
- +1 yıl
Yıkıl karşımızdan denecek ne yapmış olabilirsin düşündün mü hiç
Soran+1 yılOğluyla konuşlarken bana vakit ayirmadilar
- +1 yıl
Şu an kaç yaşındasın sen
- +1 yıl
Neden olduğunu anladım sanırım.
Seninle ilgili değil bu tavırları cinsiyetin ile ilgili
olayları bu duruma getiren durum nedir? neler yaşandı ailenle arandaki sana böyle hitap ediyorlar?
05 Yorumla
Soran+1 yılAileme hiç bir zararim yok ! Ben aileyi bir araya getirmeyi isterim ama annem psikolojisi bozuk bana yapmadık şey bırakmıyor odamda tecrit gibi yaşıyorum çok ağlıyorum
Soran+1 yılAnnemin bozuk denedik hapları klozete attı
Soran+1 yılAmin sağol kardeşim çok ağlıyorum hala da dua oku benim için lütfen anne de beni analt oda okudum bir anne duası kadar güzel birşey yoktur ben hep başka birine anne diyorum :(
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılhic. kimseye yorum atmamissin ki durumu ogrenelim ama su an gercekten. cok cok asiri uzuldum eger yalandan boyle bir soru sorduysan allahindan bulasin aksam aksam adamin morelini bozuyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYook ne yalanı ya ben ağlıyorum burda kimsem yok gidicek yerim yok :( yalansa Allahindan bulayim.
- +1 yıl
nerdesin
Ben böyle bir muamele görseydim işe girer kendi hayatımı kurardım zor ama öyle yapardım :(
06 Yorumla
Soran+1 yılAilevi sorunlarım yüzünden iş verenin yok kimsesizim resmen
Soran+1 yılKöy gibi yer aile kavgaları oldu babamla ilgili gittim iş istemeye vermediler
Soran+1 yılCehennem gibi hayat zor katlanıyorum
+1 yılAllah' a yönel kardesim namazlarina basla ve bol dua et sonrasini Rabb' ime havale et
00 YorumlaOkumazsan olacağı bu ilerde birini bulup evlensen bile ezileceksin acı ama gerçek
00 Yorumla
+1 yılYanlis anlanazsan yardim edebilirm calismayi seviyormusun is ayarlar kalacak yer ayarlayabilirim
00 Yorumla
+1 yılYok mu akraban felan arkadaşım birde neden bu duruma gelindi.. Ayrıca o sevdiğin adam neyi facede yayınlayacakmış
06 Yorumla
Soran+1 yılAkrabalarla konuşmuyoruz beni istemezler hem sevdiğim adama seni seviyorum dedim ısrar ettim istemedi beni
- +1 yıl
Benim yanıma gel ciddi bir şekilde söylüyorum
Soran+1 yılÇok sağol gerçekten ama nasıl güveniyim ki? Mutlu bir yuvam olsun istiyorum
- +1 yıl
Nasıl iletişime geçebiliriz seninle
Soran+1 yılTakip atıyorum bekle
- +1 yıl
Tamamdır
devlete kadın örgütlerine sığın sakın evlenip kurtulacagını sanma kimseye muhtac olmadan yasa
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYardım edilecek kişi tek sen değilsin kimseye yalvarma sadece allaha dua et.
00 Yorumla
+1 yılsen neden boyle davrandiklarini soyle ne yaptin bir bilelim ona gore cevap al.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcam be kız oğlan kızım allahimaa şükür. Sevmiyorlar ayrımcılık yapıyorlar
- +1 yıl
milleti oyaliyorsun gibi geliyor bana ama neyse
Soran+1 yılNey varki oyalicam? Allah aşkına yaşantımı anlattım kötü birşey yapmadım
- +1 yıl
sen kizina durduk yere bu sekil davranir misin?
Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. İnsanlara böyle davranmaları için sen koz veriyorsun. İs bul çalış para biriktir. Açıktan da olsa okulunu bitir.
11 Yorumla
+1 yılBir çaresi vardır. Keşke bir mesleğin olsaydı. O zaman kendi paranla kwndi evinde yaşardın. Sıkıntı çekmeden😕
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyamadim derslerle aram iyi değil :( caresizim
- +1 yıl
Derse çalışmak çok zor olmasa gerek. Şu an bence üniversite sinavına gir git oku. Başka çaren yok.
+1 yılNıye böyle davranıyorlar illaki bir sebebi vardır
00 Yorumla
+1 yılbana özelden mesaj at ev arkadaslıgı için tanıdıgım bir aile var karı koca onlar ev arkadası arıyodu yönlendırırım istersen
00 Yorumla
+1 yılTroll değilse bir iş bul ama kimsesiz olduğunu çaktırma
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol ne ablam göz yaşları içerisinde ağlıyorum
+1 yılsende kaç madem birisine evlen kafan rahat olur belki sen bunu yine de ciddiye alma
00 YorumlaDurup dururken kimse sana fahise demez demekki bisey yapmissin. erkek arkadasim facede neyi paylasirim diyor.
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm durumuna. yaşın kaç? her insanın elinden bir iş gelir garsonluk bile olsa dahi. bir iş bul ve o evden ayrıl.. ilk amacın bu olsun
00 Yorumla
+1 yılCiddi yaziyorum, mesaj yaz yardimci olabilirim, insallah sen haklisindir
00 YorumlaKocam çocuğumla aılem istemiyor atıyor ailesi istemiyor bizi aılemde dogum yaptım çocuğum dogum parasına konuyo ne yapmalıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün kapılar sana kapanmış. Neden böyle davranıyorlar ki sana? Gözlerine batacak bir durum mu oldu?
013 Yorumla
Soran+1 yılYok gözlerine batacak durum yok ağlıyorum kahroldum bir anne evladını hiç mi sevmez diyorum hep böyleler
Cevap sahibi+1 yılÜzülme ya :/ dik durmaya çalış. Seni anlayacaklar ama çok geç olacak. Sen avucunu yaradanına aç. bol bol dua et. Yardım ve sabır iste. Kendini kötü hissetme. Daha çok davranışlarınla ailenin dediklerinin hiçbiri olamadığını göğsünü gere gere göster. Siz akıl ve ruh hastasısınız de gerekirse. Ama sen sakın çok sinirlenme. Asla ve asla AĞLAMA !. İlerisi için ne planın varsa yoluna koymaya çalış. Yürütmeye zorda olsa devam et. Senin yanında olmayanlar ile başta sevdiğin adam olmak üzere hepsini hayatından çıkar. Zihnini temizle. Kafanı boşalt ki rahat düşünebilesin.. Herşey yoluna girecektir eminim. umudunu ve ümidini kesme. Güçlü ol lütfen olur mu?
Soran+1 yılYorumun için çok sağol ağladım okurken okadar duygusalim evlenip mutlu yuva kurmak istedim kötü bir niyetim yok gerçekten.. çok sağol çok teşekkür ederim o adam beni sırf sevdiğimi söyledim diye tehdit savurdu bana Allah bildiği gibi etsin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Senin kalbin temiz. Duyguların temiz samimiyetine güveniyorum. Ama yine de ağlama lütfen. Güzel kalbini üzüntülerin ile yorma. Bir kadının akan gözyaşlarına hayatta dayanamam ben. O seni hakedecek biri değilmiş demekki defolsun gitsin beterine denk gelsin ki, gelecektir.. Senin yüzün gülsün. Suratın asılmasın. Bu şekilde karşındakiler çıldırsın.. Şaşırsınlar. Sen hep gül:)
Soran+1 yılÇok sağol hala ağlıyorum ustelik onu çok sevmiştim :'( inşallah beterine gelir ne güzel söylüyorsun inşallah gelir en beterine. Gülücem inşallah yakında hatta kendimi toparlayıp onun önünden güzel giyinip gecsem nasıl olur kaybettiğini görsün
Cevap sahibi+1 yılYa ağlama diyorum sanaaa.. hayır sakın bunu bilerek yapma boşver. Unutmaya bak artık. Dedigin gibi sevmiş-tin! Geçmişe bırak artık. Ha bir gün rast gelirse önünden geçerken o zaman anlar. Seninle konuşmaya kalkarsa sakın ha yüz verme. . iyi olacaksın tabiki daima iyi olacaksın..
Soran+1 yılSaol haklisin çok eskiden gene tartıştik yüz yüze geldik konuşmaya çalıştı düz yürüdüm anladım hatasını diye şimdi ne olduysa oldu
Cevap sahibi+1 yılBöyle hemcinslerim adına üzgünüm.
Soran+1 yıl:( başka kadınlarla ağrıma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılKişiliği bozuk işte. İşe yaramaz. Asma yüzünü. Hiçbirşeyi hissetmez onlar aşka , sevgiye dair. Hayatını zehir edecekti belki sana. Uzak durman çok iyi olur unutmaya bak artık.
Soran+1 yılEvlilik yapmış ayrılmış ne bilim artık güvensizlik mi oldu da böyle yapıyor ama beni tehdit etmesi en çok ağrıma gitti Allahindan bulsun
Cevap sahibi+1 yılHayatınla ilgili yapman gerekenler önemli. Hersey yoluna girdiğinde hayatina belki daha anlayışlı deger veren birisi girecek.
Soran+1 yılMesaj attım sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki neden yapıyorlar bide bunu düşün. bir anne neden durduk yere fahişe desin
00 YorumlaNeden öyle davranıyorlar?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorlar beni :(
Soran+1 yılDurup dururken mi ! Annem psikolojisi bozuk biri babam kendi havasında herkes kendi aleminde kimsesizim evden hadi ordan git diyorlar hepsi! Ağar geliyorum onlara
+1 yılAnneanne babaanne yok mu? Teyzen yok mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılTeyzemle konuşmuyoruz. Diğerleri vefat etti
+1 yılneden istemiyorlar seni
00 Yorumlayaw bırakın şu yalanları
06 Yorumla
Soran+1 yılYalan mı ! Ya sen esas bırak bu lafları git buradan! Burayı terk et!
Soran+1 yılSağolun ama kimseye güvenemem ben yollu o yolun yolcusu değilim eş bulsam evlenip yuvam olsun isterim
Soran+1 yılsen katıl!
Ne oldu da böyle oldu bişe mi yaptın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben birşey yapmadım ailemi severim sayarim ama onlar beni sevmezler :(
+1 yılbu yazdıklarına inanasım gelmedi
16 Yorumla
Soran+1 yılİnanma ! İnandıramaz yok
- +1 yıl
inandıramaz ne yaa puahahah git evlen 30 yaşına gelmişsin ailem istemiyo ayakları sana koca bulabilirim 😎
Soran+1 yılKardeş ben oraya öyle yazdım inan körpecik kızım ;)
- +1 yıl
hala koca bulabilirim
Soran+1 yılİstemez anam sen kendine bul hadi yallah
- +1 yıl
şu öz güvene bak kızım yalan atma millete konuşmandan belli ne kadar şımarık ve itici bir tip olduğun ayrıca benim sevgilim var zeki
+1 yılBu duruma seni sürükleyecek ne yaşandı o evde
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem erkek olanı çok severler beni sevmiyolar onlar için erkek daha değerli
- +1 yıl
Sadece bu kadar olduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yılSanmassan sanma seni sandiran yok
nasıl bir aıle var sevgilin var anlamadım
06 Yorumla
Soran+1 yılValla bende düştüğümü durumu anlamadım gencecik kızım nelerle uğraşıyorum
Soran+1 yılHemde ne kötü şeyler :'( ağlamaktan helak oldum yüzüm gözüm şişti kimsezlik hele istenmemek
Soran+1 yılDenedim olmuyor :( sürekli ağlıyorum tek başına bir odada :'(
+1 yılÇok ilginç. Kötü davranmalarının sebebi nedir
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem beni hiç sevmez aksine kullanır beni
- +1 yıl
Hiç bir anne fahişe der mi kızına
Soran+1 yılDemez demez kardeş kotuluk te yapmadım
- +1 yıl
Çalış kendi paranı kazan
+1 yılGit o evden durma is bul AyrıL oradan
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum gitmeyi iş imkanları kısıtlı birryer
- +1 yıl
Tahsil durumuna uygun yakın biyerde de iş bulursan AyrıL
Evlatlıkmısın acaba sen
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİş bul işini duzene koy ve ayrı bir eve çık
00 Yorumla
+1 yılbir olaymı oldu seni tersliyolar
06 Yorumla
Soran+1 yılYok hep böyleler olay olmasına gerek yok
- +1 yıl
hm değişik
Soran+1 yılValla çok değişik napicam bilmiyorum...
- +1 yıl
Evlen dicemde kimse istemıyoki seni
Soran+1 yılValla bak o konuya gelince ağlıyorum kimse istemiyor beni :'( bir kabahatimde yok sevmekten başka
- +1 yıl
Neyse ALLAH yardımcın olsun
sana neden fahişe diyorlar?
11 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle kötü kadın değilim ellerin dolu ışık söndü aç ışığı dedi ellerin dolu nasıl acıyım dedim bagardi bana
+1 yılPeki neden böyleler?
13 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorlar beni istemiyorlar hiç bir zaman istemediler az seviyorlar beni
- +1 yıl
Neden ama? Bir nedeni olmalı, durup dururken bir insandan nefret edilmezki?
Soran+1 yılEdiyorlar sevmiyolar beni :( ben önemsizmişim gibi davranıyorlar
evden ayrılmayımı düşünüyorsun?
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gel omzuma yat istediğin kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel evlenek. Gidelim buralardan.
05 Yorumla- +1 yıl
😁😁
Soran+1 yılNe güzel dedin
Cevap sahibi+1 yılValla kaçırıyım seni gidelim yeni bir şehir yeni başlangıçlar yeni bir sayfa açarız. : )
Soran+1 yılÇok sağol ya :) kimsem yok destek çıkanlar Allah razı olsun çok ağlıyorum annem köle gibi kullanıyor beni yemekti işti :'(
Cevap sahibi+1 yılKpss girsene lise mezunuysan atanırsan ayrılırsın evden kendi yolunu çizersin yapacak bir şeyin yok mu mesela bir meslek edinsen iş hayatın olsa kendi paranı kazanır kendi ayaklarının üstünde dururdun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın sen canım?😌
00 Yorumla- Diğer konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBabana git. ?
00 Yorumla - Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılKaç ge bizim eve kız
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun şu an ağlıyorum okadar feciyim iyiki varsın iyi insanlar Allah sizi korusun
- +1 yıl
:/ geçmiş olsun kardeşim ne diyim moralini o kadar bozma düzelir inşallah
Soran+1 yılÇok kotuyum hiç sorma sevenim yok sayanim yok
Soran+1 yılAyy ya yavru saol ❤❤iyiki varsın Varol canım benim!
- +1 yıl
sende cansın <3
Soran+1 yılDua oku benim için ❤ göz yaşlarım dinmiyor
- +1 yıl
Merak etme okuycam <3
Soran+1 yılOku bitanem oku yüzüm gözüm şişti :(
Niye reddettiler
01 Yorumla
Soran+1 yılAilede herkes kendi havasında annem başka bir alemde baba desen öyle sevmiyolar istemiyorlar umurunda değilim kimsenin
+1 yılKadın sığınma evleri
00 Yorumla
+1 yılNiye öyle yapıyorlar
00 Yorumlageçmiş olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. ailenle konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki laylaylom
00 Yorumlakaç yaşındasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasindasin
00 Yorumla
Devamını Gör(43)