Biz kızdan kurtulmaya çalıştıkça kız çoğalıyor sanki. Şu sıralar instagramda Handeye benzeyen bir kızın fotoğrafı dolanıp duruyor. Aşk Laftan Anlamaz'da konuk oyuncu olması için teklif gelmiş ama kızımız reddetmiş^^
@leelelesakine şu dünyada hande erçele sıra gelene kadar ağızların suyunu akıtacak o kadar kadın var ki hanfendi. bırakın bu milliyetçilik işlerini. bak hatun budur mesela anlatabiliyo muyum
herkesın kendı zevkı benım hayatımda gordugum en guzel kız hande eercel kı cok zor begenırım kara kas kara göz olup cok guzel olunabılır neymıs sokakta gorebılecegın normal bı ınsanmıs valllahıı cok guldum...
Mihendiscik cevap verme şuna lütfen muhtemelen instagramda hande erçel fan page hesabı olan ergenin teki ve ezikliğini kamufle etmeye çalışıyor. sal gitsin😂
2011 de Hande'yle Marmaris'te tanışmıştım bir hafta sürekli beraber zaman geçirdik o zamanlar da bu kadar güzeldi ama tabi bu kıza benzemiyordu çok çakma bence bu arkadaş.
Şu an burda bir anket yapsam bu iki kadın Handeyide bu kızıda ezip geçer. Bence aşırı zevksizsin. Ayrıca beni Tuba Büyüküstüne benzetiyolar (Fahriyeye benzetende var) alındım yani.😂
Kusura bakma abicim ama uzatırım bu sitede ergen fanlara yer yok. Herkese kafa tutmayacağını öğrenmesi lazım. Benim postumda yazdıklarına dikkat edecek ya da kendi çöplüğüne dönecek bitti.
En İyi Cevaplar