Annem asla kendini haksız bulmayan, bağırmakla beddua etmekle kendini üste çıkaran bir insan.
Dün yine kavga çıkardı saçma sapan birşeyden. İlk sesimi çıkarmadım Durmadan "allah seni kahretsin" "bir daha hiçbiyere gideme inşallah" "inşallah hiçbir isteğin olmasın" "ben öleyim kötü insanların eline kal inşallah" demeye başladı.
O annen ona cevap verilmez demeyin bana. Bir süre sonra insanda sabır kalmıyor.
Bende sabır kalmadı anneme cevap verdim. Gecenin bir vakti kavga ediyoruz. Bende uyuyakalmıştım. Annem dürte dürte "çık bu evden" diye uyandırdı beni. Sonra koşa koşa mutfaktan kocaman ekmek bıçağını alıp "öldürcem seni" diye üstüme geldi.
Durmadan benim geleceğimle ilgili beddualar ediyordu. Bu sefer sevgilime beddua etti çünkü bir kac haftadır buralarda yok. "İnşallah senle ebedi konuşmaz" gibi laflar etti. En çok moralimi bozan bu oldu zaten.
İnsan çocuğuna bu lafları eder mi? "İnşallah elin ayağın tutmaz" vs vs..
Ne yaptın da bu kadar beddua ediyor diyeceksiniz ama annem hep böyle.
Ben napayım arkadaşlar ya?
Bugün yine beddualarına devam ediyo bide durup durmadan bana vurdu bir kaç kez. Şimdide babam evde diye ağlıyor ona rol kesiyor. Böyle anne olur mu Allahınızın aşkına? Herşeye bağırıp çağırıyor normalde de. Bu yüzden artık kimse bizle konuşmuyor mahallede. Annemin yüzünden.
Bu bedduaları kimse kaldıramaz arkadaşlar.
Sorum şu;
Annenin babanın bedduası her daim kabul olur mu? Haksız olsa dahi?
Dün yine kavga çıkardı saçma sapan birşeyden. İlk sesimi çıkarmadım Durmadan "allah seni kahretsin" "bir daha hiçbiyere gideme inşallah" "inşallah hiçbir isteğin olmasın" "ben öleyim kötü insanların eline kal inşallah" demeye başladı.
O annen ona cevap verilmez demeyin bana. Bir süre sonra insanda sabır kalmıyor.
Bende sabır kalmadı anneme cevap verdim. Gecenin bir vakti kavga ediyoruz. Bende uyuyakalmıştım. Annem dürte dürte "çık bu evden" diye uyandırdı beni. Sonra koşa koşa mutfaktan kocaman ekmek bıçağını alıp "öldürcem seni" diye üstüme geldi.
Durmadan benim geleceğimle ilgili beddualar ediyordu. Bu sefer sevgilime beddua etti çünkü bir kac haftadır buralarda yok. "İnşallah senle ebedi konuşmaz" gibi laflar etti. En çok moralimi bozan bu oldu zaten.
İnsan çocuğuna bu lafları eder mi? "İnşallah elin ayağın tutmaz" vs vs..
Ne yaptın da bu kadar beddua ediyor diyeceksiniz ama annem hep böyle.
Ben napayım arkadaşlar ya?
Bugün yine beddualarına devam ediyo bide durup durmadan bana vurdu bir kaç kez. Şimdide babam evde diye ağlıyor ona rol kesiyor. Böyle anne olur mu Allahınızın aşkına? Herşeye bağırıp çağırıyor normalde de. Bu yüzden artık kimse bizle konuşmuyor mahallede. Annemin yüzünden.
Bu bedduaları kimse kaldıramaz arkadaşlar.
Sorum şu;
Annenin babanın bedduası her daim kabul olur mu? Haksız olsa dahi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer