Esim bana surekli sus diyo ne eve gelcek misafire karisiyorum ne gitcegimiz yere nede ben bir yere cikabiliyorum annemlerede gondermiyo kendi ile iki haftaya bir gidiyoruz kpss ye gircektim izin vermiyo caliscaktim onada izin yok simdide dun tartistik boyle giderse kapinin onunde bulursun kendini dedi sebepte tartismamiz ne yapmaliyim;(
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte erkeklerin egosu işte asıl geri kafalı erkeklerin hayatı
Evlenene kadar canım cicim hayatım romantik olur türlü vaatler sonrası aci gerçekler
Neden o erkek sen kadin o her halti yer sen mecbursun susmaya
Ulan hadiste bile diyor ki
Kadinin erkeğine hizmet etmesi mecburiyetten değil gördüğü sevgi saygi sadakatin karşılığı olan kalben hediyesidir kadınlar mecbur değil
Erkekler ne sanıyor kadin evden cikma kadin temizlik camasir bulaşık komşu çarşı pazar akşam koca sonrada evinden çıkma hapis hayatı yaşa ne oldu kadını namusuna sahip mi çıktı böyle mi korudu kolladı
Bu mu namus kavrami o zaman erkek namusuz muki evden çıkıyor
Kimse neden kadınina demiyor al şu parayi birak ev işini gücünü bugünde kendine vakit ayır kuaföre git çarşıya git
Neden demiyor bugün yemek yapmadin mi beraber yapalım ya da ben yapayim veya hadi bugünde dışarı çıkalım
Tabiki kadin suitimal etmicek ama erkek köle görmeyecek
Anneye gitme ne demek bu nasıl zihniyet bana göre erkek diyebilmeli bende geleyim aileni ziyaret edelim
Aileden uzak tutmak nasıl mantık
Kadın sorumluluk sahibi ise evine kocasina yivasina evlatlarina sahip cikiyor arada bir yemeksiz kaliyor kadin hasta oluyor ya da gezip eglenmek istiyorsa buna musade edin eve hapis ederek sahip çıkılmaz bırakın asil geri kafali olmayı
Kadın kocasından habersiz hareket etmesin kocada her şeyi danışmalı yeri geldimi izin almali misafir gelecek değil hayatim bugün musaitmiyiz gelsin mi demeyi bilmeli
Kapının önüne mi koyacak o zaman adam değil kusura bakma tehdit edeceğine adam olsunda kapının ardındaki yuvada sana sahip çıkıp mutlu etsin hakkında hayırlısı olsun kardeşim30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok saçma birine denk gelmişsin evlilik sürekli senin alttan alman değil
Şahsen ben karımın sürekli alttan almasını veya susmasını ezilmesini istemem
Kpss ye girersen kazanırsan ayaklarının üzerinde duracaksın ya o bunu istemiyor işine gelmiyor
Sen ona bağımlı değilsin ki evcil hayvanı mısın seni kapının önüne koyuyor bu nasıl bir tabir?
Evliliği sadece o kurmuyor beraber kuruyorsunuz sen de insansın senin de düşüncelerin var ben şahsen evlendiğim insanla tartışırım tartışmak isterim o söylesin ben söyleyeyim mantıklı olanı yapalım yani tartışmak kötü bişey değil sonunda da aynı yatağa girip yatarız yani düşman değiliz sonuçta karşıdaki insanın da fikri önemli10 Yorumla
Diğer konusunda 445 cevap paylaştı. Yani tamam da bunları evlenmeden once hic konusmadiniz mi? Evlendikten sonra calisman mesela ya da nasil biri oldugunu evlenmeden once taniyamadin mi? Onunki biraz karakteriyle alakali degistiremezsin maalesef.. Ama acikcasi ben bu zihniyeti sacma buluyorum..
Evlilik surekli tek tarafin alttan almasi degildir. Kadinlarin da duygulari vardir. Evlilik icin hep hayat musterektir denir. Evlilik karsilikli sevgi, saygi ve sadakat ile birlikte huzurlu bir hayat gecirmeye calismak demektir. Yeri geldigi zaman erkek de alttan almayi bilmelidir, kadin kirildiginda gönlünü almayi bilmelidir, onu ve hayallerini desteklemelidir.
Hele ki bir de ne olursa olsun, esisin sonucta boyle giderse kendini kapinin onunde bulursun ne demek? Esya misin sen yahu.. Bana dusmez ama hos degil davranislari maalesef..
Ben de evliyim ve esim her zaman once bana danisir bir karar almadan once. Ben de oyle.. Hele ki eve misafir gelecekse kesinlikle once bana sorar sonucta ev musait mi degil mi hazirlik yapabilecek miyim o benimle alakali bir durum ki eve gelmesine gerek yok dışarıya davet edildiysek bile..01 Yorumla
Sen o evliliğin içinde söz dinlemezse kendini kapının önünde bulacak bir kedi ya da köpek misin acaba? O nasıl bir laf!!! Kedi köpek bile atılmazken eşine hayat arkadaşına nasıl bir bakış açısı var bu adamın ki böyle bir cümle kurabiliyor. Kpss ye gir puan al atan. Boşa bu herifi. Böyle 'adam' olmaz. Adam gibi birini bul.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
27Cevap
Adamın yareni misin , yoksa kapatması falan mı?
Böyle taviz verşsğin sürece , senin ruhunu karakterini o yönlendirecek.
Belki ağır olacak ama aynı kukla gibi sen duygusuz biri olacaksın, o da iplerin ellerinde ne isterse yapacak.
Sana seni kapıya atacağını söylediği vakit sen onu at dışarı.
Ailene de bahset bu durumdan alıp karşısına konuşsunlar.
Umarım çocuğun yoktur.00 Yorumla
+1 yılBoşan bu nedir ya bence eş eve gelecek msafire de gidilecek yerede karişabilir ama son sözü koca söylemelidir ki son sözleri senin acindan olumlu olmamiş gibi annenlere hergün gitmek istiyorsan o yanliş 2 haftada bir normal bence kpssye girmene izin vermemesi de yanliş çalismana izin vermemesi de yanliş böyle giderse kapinin onunde bulurun kendini ne demek arkadaş ya pes. Evlilik HEP alttan almak değıldir evlilik alttan almaktir.
00 YorumlaBu konuyu onunla konuşup hiç bir şekilde, hiç bir şeyine katlanma. Gerekiyorsa sert çıkıp üstünlüğü ele alman gerekiyor, çünkü süreç her zaman böyle giderse daha seni üzecek durumlarla karşılaşabilirsin ve emin ol o zaman işler daha zorlaşır. Onunla bu konu hakkında konuş ve üzüldüğünü söyle zaten gerçek anlamda seviyorsa seni anlayış gösterecektir, sevmiyorsa ve anlayış göstermiyorsa da yollarınızı ayırın. :( Üzgünüm, iyi günler.
00 Yorumla
+1 yılSakın çalışmamazlık yapma kpss falan bir iş bul kendine. Sen onun eline baktıkça o daha fazla baskıcı olacak. En azından eline geçen bir para olsun bir güvencen olsun. Bide kendini kapının önünde bulursun demiş😒😒😒
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çalışmaya ikna et eşini. Ve işini eline aldıktan sonra hala böyle devam ederse boşa. Çocuğun yoksa sakın ha yapma. Evlenmiş olabilirsiniz ama sana düşünce kapasitesi olmayan hayvan, satın alınmış köle muamelesi yapamaz. Ailenle görüşmene engel olamaz
00 YorumlaDiğer konusunda 592 cevap paylaştı. Oturup adam akıllı sakince konuşmak lazım. Zihniyetini neden gondermedigini ogrenmek gerekir. Güvensizlik varsa ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlar oluşur bence
00 Yorumla
+1 yılBence yeni evlisin biraz sabret ve yaşın küçük daha olgun gibi davran tartışmacı değil hanımefendi bir kişilik ile eşine yaklaş bu davranış karşıdaki öküz bile olsa düşünmesini eğer hata ise hatasını anlamasını ve empati yapmasını sağlar
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu evlilik değil bencillik ve öküz 🐂lük saygısız herif.
014 Yorumla
Soran+1 yılYeni evliyiz bide :( 4 aylik
Soran+1 yılOna gore ben sucluyum:( evet biraz cok konustum dun ama artik yeter dedim kardesleri var kucuk bizde kaldilar sonra yengem bize kotu davrandi demisler ki yeminle davranmadim neyse oda onlara inan di bana degil:(
- +1 yıl
Cicim aylarını sıçım aylarına çevirmiş hakikaten işin zor manevi destek al annen den ya da seni dinleyip anlayacak birinden.
Soran+1 yılAnnemle konustum daha yeni cik gel dedi ne ugrasiyon dedi
- +1 yıl
Bence annen gelsin bir konuşsun uyarsın böyle yapmasın devam ederse seni zaten bırakmaz orda.
Soran+1 yılKonustular iki kere bu konular yuzunden onlarin yaninda konu kapaniyo annemler gidince kusuyo bana
- +1 yıl
Bence biraz sabretmelisin olgun davran hanımefendi gibi ol çoçukça tavırlar yapma hanımefendi ve saygınlığını kendin yapabilirsin bu senin elinde ozaman karşı taraf sana haksızlık ettiğini düşünür ve ilişkiniz düzene girer
- +1 yıl
Saçmalıyor küsmek nedir yaa çocukmusun arkadaş davranışlarını düzeltki selzenişler bitsin di mi?
Soran+1 yıl@CİHANGİR1071 bunuda denedim ayrilmak istemiyordum cunku ve iyimi olcak sanki bitince dedim kendi kendime ama bunaldim artik sanirim:( keske hic olmasaydi simdi gunahta oluyo
- +1 yıl
Çocuğa inanıp sana inanmıyor kötü davranıcak ne var sanki çocuk onlar sanki dövdün sanki sövdün
Soran+1 yılYok hatta hic sevmem birinin esyalarimi kullanmasini pijama bile getirmemisler verdim gecenin birinde misir patlattim sabah kahvaltisini hazirladim bunlarida kendi gordu yani
- +1 yıl
Daha ne yapacaksın yeterince ilgilenmişsin o da bunları görmüş görmezden gelecek bir durum yok aklınca sana üstünlük sağlamaya mı çalışıyor ben ne dersem o dur vs gibi
Soran+1 yılEvet oyle yapiyo hep
- +1 yıl
Bu zamanda böyle şeylere gerek var mı kötü davranarak değil iyi ve hoşgörülü davranarak ta istediğini yapmanı sağlayabilir gönül kırmaya gerek yok gönülde kalmak esas olan saygı ve sevgi ilgi istiyorsa önce onları kendisi vermeli sana.
+1 yılFilmlerdeki gibi bu ne böyle. bu dünyaya köle olmak icin mi geldin sen.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam defolup gidiyorum derdim çocuğun yoksa vur kapıyı çık. Uğraşma bu hayata bir kere geliyorsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEee herşey sevmeyle bitmiyor
Sahiplenmekte var bu işin içinde empati kurmakta var
Bizim insanımız pek beceremez bu işleri anca becermeyi bilirler00 Yorumla
+1 yılÇekilir eziyet değil seni manipüle etmeye hakkı yok kim olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılböyle olmaması lazım evlilik mi kölelik mi belli değil
00 Yorumla
+1 yılDisini goster bacim. abartmis adam resmen birde boynuna tasma takip gezdirsin tam olur.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bu olmamalı.. Huzur vermeyen, saygı duymayan adamla ömür mü geçer
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın tek şey ona güzel bir ders vermek sonrasında bak nasıl kuzuya dönüyo
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil olcak o
- +1 yıl
İlgisizlik baba evine gitme gibi şeyler
+1 yılEşin bunları yaparken seni mutsuz ettiğinin farkında mı?
00 YorumlaUlan böyle "Erkek" olacağıma, güzel kardeşim desinler daha iyi. Tek bildikleri kısıtlamak.
00 YorumlaDiğer konusunda 659 cevap paylaştı. Evliliği bilmem ama erkekler her seyin kadïn tarafından alttan alınmasını bekliyorlar
00 YorumlaAyrıl canım
Sana kapinin onune koyarim lafını eden adamla yaşama derim02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasinda dul kalcam:(
- +1 yıl
İlk boşanan sen olmazsin bunu takma kafana ama.
Bir sene daha devam. edeyim. diyebilirsin baktin degisme yok ayrıl
Senin durumun gibi bir olaya uzaktan da olsa şahit oldum kız keşke önce ayrilsaydim diyo ve bunu söyleyen kız 3 yıl evli kaldı belki değişir umuduyla ama adam giram değişmedi
+1 yılEsinde problemler var istersen bu konuda tavsiyeler verebilirim. Esine karsı cok dik olma ama aslada kndini ezdrme esin senin dgruyu kabul edecegini ama ezilmeyecegini bilsin.
00 Yorumla
+1 yılHayır hep alttan alıp nereye kadar gider, selam söyle eşine ben daha ne diyim
00 Yorumla
+1 yılAyrıl. Bu ne ev hapsi yaşatıyor sana. Kendini ne zannediyorsa
00 Yorumla- Diğer konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılEsin le severek mi evlendiniz? Oldukça cahil kafalı birine benziyor
00 Yorumla Bazen erkek alttan alır bazen kadın. Tek taraflı olursa problem çıkar
00 YorumlaOlurmu öyle şey seni hayat erkadaşı eş olarak aldı köle olarak değil. Dediklerin doğruysa eşinde büyük problem var
00 YorumlaSenı cok eziyor artık buna müsaade etme böyle hayat olmaz kendin cek git
04 Yorumla
Soran+1 yılAilemin yaninda ne yapcam;( dul kadin diye bakilcak
Soran+1 yıl22 yasindayim bidaha evlilik mi aman allah korusun
+1 yılBu ne ne arkadas seninde yasama hakkinvar bu ne be yol ver gitsin ya onun
00 Yorumla
+1 yılsen onu kapıya koymak için tehdit et herşey tersine dönsün ya da ayrıl yuva yıkmak kolay değildir fakat bununlada ömür geçilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEger oyleyse iki tarafinda alttan almasi gerekli. Seninki eş degil herif
00 YorumlaEvlilik bazende üste çıkmaktır. Hep alttanmı alacaksın birazda karşı taraf almalı
00 Yorumla
+1 yıluyuşmazlık varsa bir taraf elbet alttan almak zorunda,
00 Yorumla
+1 yılEşin aşırı baskıcıymış. Evlilik karşılıklı güven ve saygı gerektirir. Eşinde bu yok
00 Yorumla
+1 yılKocan nisanliyken de mi boyleydi? Böyle evlilik mi olur ya kolesi misin sen
00 Yorumla
+1 yılŞimdi susmaya devam edersen ileride hiç konuşamazsın köle gibi yaşayacağına konuş çok yüz verme
00 Yorumla
+1 yılEvlilik alttan almak mı bilmem ama ben alttan almayı Üniversite'den öğrendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadarıda çok fazla bildiğin efendi köle ilişkisi var arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyerinde olsam bavulu toplayıp gderim. nasıl katlanıosn
00 YorumlaKac yıllık evlısın arkadasım
07 Yorumla
Soran+1 yıl4 aylik
Soran+1 yılSeninki bittimi
Soran+1 yılNasil oldu seninki
Evlenirken bu huylarindan haberdar miydin?
03 Yorumla
Soran+1 yılDegildim oyle olsaydim evlenirmiydim hic
Soran+1 yılDogru
+1 yılBunkadar kiskanilmaz kapalimisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılKapaliyim
- +1 yıl
Allahın emrini yapion diye disari cikmicanmi nasil dusuncs kardesim bu kocanla kinus
Soran+1 yılCikamazmisim daha zamani varmis evlendiysem uymam gerekiyormus
- +1 yıl
Allah islah etsin kocan nereli
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. sen evlenmemişsin
köle olarak gitmişssin10 Yorumla- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılöyle adamla ömür geçmeezzz...
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun. böyle adamla ömür gecmez
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi salağı bulmuş tabi binecek sırtına
010 Yorumla
Soran+1 yılO derecemi diyosunuz:(
- +1 yıl
Az bile eşek olana semer vuran çok olur umarım çocuk yapmamışsındır.
Soran+1 yılYok daha ne olcagimiz belli degil diye yapmadim
- +1 yıl
Bence böyle saçma sapan yorumlar ile aileni bozma derim
- +1 yıl
Daha önce flört yapmışmıydın evlilik nasıl oldu
- +1 yıl
Ne olacağınız belli... bir çocukluk yapmıs evlenmişsin ama bu herifle ömür geçmeyeceği belli her şeyi anladım da kpss ye hazırlanmana engel olmasının tek sebebi senin hiç bir gücünün olmaması ve hep ona muhtaç olman. Tahminimce yaş olarak da senden büyük.
Soran+1 yıl@CİHANGİR1071 gorucu usulu
Soran+1 yılBuyuk evet ama 2 yas buyuk ben 22 o 24
- +1 yıl
Allah geçim versin zor
- +1 yıl
valla ne diyim düzeltebiliyorsanız düzeltin düzeltemiyorsanız çok geç olmadan çocuk olmadan herkes yoluna baksın.
bir insanla evlendiğine emin misin?
10 Yorumla
+1 yılYok artik ya nasil bir Eş,😱
00 YorumlaKonuşarak halledebiliriz istersen
00 YorumlaEvlilik biriniz ateş iken diğeriniz su olmaktır...
00 Yorumla
+1 yılOhoo adama bak kole almis sanki
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendino adamla
00 Yorumla
+1 yılBirak ayrıl böyle mutlu değilsin
00 Yorumlaevlenneden tanımadın mı bu adamı boşan gitsibn
00 Yorumla
+1 yılBende evliyim konuşmak istersen yazabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSizdede var mi bu tip sorunlar
- +1 yıl
Tkp at knslm arkadasim
Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. evlilik mutlu olmak mutlu etmektir sevdiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini ezdire ezdire pure olursun yakında.
00 YorumlaKendini ezdirme
04 Yorumla
Soran+1 yılSu saatten sonra ne yapmaliyim
Soran+1 yılDun dedim bende ama galiye almadi
+1 yılVay okuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin zengin mi
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı