Çok seviyorum sakalı korkuyorum Köse biriyle evlenirim diye 😔 bir tane annemin akrabası vardı çevik kuvvet çocuk beni çok beğenmiş eve geldiler istemeye kovdum sırf sakalı yok diye 😔😢 Böyle sakalı olsa ya 😔
Ben bu sakal sevdam yüzünden Köse biriyle evlenmem dimi?
Yazık o çocuğa bu kızlar da çok acımasız sakal yok diye çocuk kovulur mu ya peki kovdun çiçek ile çikolatasını geri verdin mi çocuğun ona para verdi sonucta 😃?
Hiç zannetmiyorum yemişsindir sen o çikolataları 😃sakal neden bu kadar önemli sakalsiz olsa ne olacak sanki benim ise aksine 2 gün kesmesem büyüyor ama iş gereği uzatamiyorum maalesef.
Sırf bu yüzden birgün hacı sakalı gibi sakal bırakıcam 😃bu arada bu adama taş diyorsan sen kafayi sakal ile bozmuşsun yakinda daha çok görücü gelir bu gidişle 😃
Takıntı seviyesinde anladığım kadarıyla sizin durumunuz; bence insan büyük takıntılar yapmamalı ki sert kriterleri yüzünden yanlış yollara girmesin. Sırf bu yüzden öyle sert çizgilerle belirlemedim ben evleneceğim kişiye dair beklentilerimi; onu nasipse farklılıkları ve ona ait olanlarla bir ömür seveceğim, benim belirlediğim kesin çizgilere uyuyor diye değil. Naçizane tavsiyemdir.
En İyi Cevaplar