Sımdı baktım yukarda 54 gonderı var gozukmesıne ragmen altta henuz hıc gonderı yok yazıyo? BENİ ENGELLEMIS MI?
Cevabın nedir?
+1 yılEngellemiş geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya oha yazdıklarımda okundu ısaretı de yok gercı
- +1 yıl
Fotoğraflar gidince engellediği kesinleşti
En İyi Cevaplar
+1 yılEngellemiş seni
0706 Yorumla
Soran+1 yılEmın mısın
- +1 yıl
Evet eminim
Soran+1 yılÜzdün :(
- +1 yıl
Ben de engellendim eski konuştuğum kız tarafından
- +1 yıl
Ben de üzgünüm 😒
Soran+1 yılO da mı senı ınstagramdan engelledı yoksa baya baya tanısık olup wp dan konustugun bırı mıydı
- +1 yıl
Aylarca sesini duyduğum, gülüşlerine şahit olduğum biriydi.
Soran+1 yılHadı ya uzuldum :( yuzyuze tanısıktınız ama dımı yanı sadece sanal degıldı?
- +1 yıl
Ben sana diyorum ki ben onun gülüşlerinin sebebi oluyordum ve bundan mutluluk duyuyordum
- +1 yıl
Kirpiklerini bir bir sayacak kadar yakındım ona
Soran+1 yılYa durumunuzu bılmıyorum ama bazen cok da verıcı taraf olmamak lazım. Bak sen onu mutlu etmıssın o nasıl engelleyebılıyor senı, cok kırıcı cıdden
- +1 yıl
Bunun sebebi yine ben oldum istemsiz oldu
- +1 yıl
Yoksa tam anlamıyla herşey karşılıklı adımlar ile gelişiyordu
Soran+1 yılHmm ıstemsız oldu ve sen sebep oldun demek.. Yanı aklıma bır sey gelmıyo ne olduguna daır ama of bılemedım uzucu olmus baya :(
- +1 yıl
Yanlış anlama aldatma falan değil öyle birsey değil. Ama beni birkaç kez üst üste yanlış anladı sonra da birkaç olay gelişince engel olamadım
Soran+1 yılSenı baska kızlardan mı kıskandı ya da senın ona yaklasımından mı urktu acaba yanlıs mı anladı senı?
Soran+1 yılYa ozur dılerım ozelını sormus gıbı oldum galıba :(
- +1 yıl
Öyle birşey değildi güvensizlik diyeyim
Soran+1 yılTekrar guvenmesını saglayamaz mısın hem okuldan bırıyse tekrar goruseceksınız mecburen bu bır fırsat olabılır senın ıcın?
- +1 yıl
Aynı okuldan değiliz aynı şehirdeyiz ama evler de yakın değil okullar da yakın değil
Soran+1 yılYa onu cıdden cok guzel sekılde sevıyosun bence. Umarım yollarınız tekrar kesısır gercı ıstanbulda ısenız karsılasmanız zor baya..
- +1 yıl
Karşılaşmak istemiyor bu nedenle onun olabileceği kaldırımlardan bile geçmiyorum..
Soran+1 yılYaa :'( karsılas ya nolucaksa olsun bence sevıyosan pesını bırakma ama kız da bıraz abartmıs havalanmıs gıbıme geldı yersiz sekılde bılmıyorum
- +1 yıl
Haklılık yanı var ama abarttı biraz o büyük konuştu ben de büyük konuştum.
- +1 yıl
Benim ağzımdan laf bir kere çıkar dönüşü olmaz
Soran+1 yılYa of en sınır oldugum seydır su gurur. Senı mutlu etmeyecek bence bu buyuk konusman
- +1 yıl
defalarca söyledim büyük konuşma diye defalarca sordum emin misin diye bak bunun birdahası olmaz diye dinletemedim
- +1 yıl
En son çıktı ağzımdan
Soran+1 yılNeyse sen sormussun en azından defalarca o yuzden ıcın rahat olabılır , o tamamen kestırıp atmıs sankı.. Gercekten sevdı mı acaba bılmıyorum seven ınsan boyle yapmaz bence ya
- +1 yıl
O an öfkesiyle öyle davrandı ama olan oldu biten bitti
Soran+1 yılYa benı engelleyen bı kız annemın cocukluk arkadasının kızı annem arkadasını bulmak ıstedıgı ıcın bana yazdırmıstı annem uzulecek dıye uzuldum engellenmeme. Ama senınkı cok farklıymıs uzuldum ama gururunu da bırakacagını sanmıyorum ben de anladım
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun cıdden garıp.. Ben asla dayanamazdım
- +1 yıl
Ben net konuşmayı sevmem ama konuşursam da sözümden dönmem böyle bir adamım
- +1 yıl
Tutamayacağım bir söz vermem mesela
Soran+1 yılAslında sen tutarlısın bu muthıs bısey
- +1 yıl
Ben babamdan böyle gördüm böyle büyüdüm
Soran+1 yılNe mutlu sözünün eri olmak herkese gore degıl netıcede..
Soran+1 yılYalnız sorunun altında baya baya muhabbet etmısız hahah
- +1 yıl
Aynen şaka maka epey muhabbet ediyoz 😄
Soran+1 yılBuarada muhendıssın sanırım dalın ne?
- +1 yıl
Inşaat müh senin bölüm ne
Soran+1 yılTıp
- +1 yıl
Gerçekten mi🙈
Soran+1 yılEvett bu sene ılk senem 🙈
- +1 yıl
Aaa Yeni mi başlıyorsun
Soran+1 yılNeden sasırdın bu kadar ya ahah cok mu salak gorunuyorum
Soran+1 yılEvett yenı baslıyorum
- +1 yıl
Ya ahahahah hayııır alakası yok sadece tıpçları biraz ayrı tutarım 😁
Soran+1 yılHadı ya oyle mı 😂Neden pekı
- +1 yıl
Sebebi yok ama cidden öyle 😂
Soran+1 yılTesekkur edeyım barı 🙈😂
- +1 yıl
Hangi ünide başlıyorsun bakalım 😂
Soran+1 yılMedipol tam burslu 🙈
- +1 yıl
Öhhh naptın be 😁
Soran+1 yılSıteye aynı anda gırıyoruz galıba ya bu arada 🙈😂 senın hangı okul bana öh dedin de 😜
- +1 yıl
Sanırım aynı anda giriyoruz hep 😁😄 benim de İstanbul üni 😂
Soran+1 yılOo senınkı de ıyımıs ıst unı de ıyıdır 👍🏼👊🏻
- +1 yıl
Okul puanı olmasa itü inşaattaydım şimdi tabi 😂
Soran+1 yılDusurdu demek kotu olmus ya :( yıldız olmamıs mıydı pekı o da ıyıdır ıtuden sonra
- +1 yıl
0,0007 kadar küçük puan farkıyla gidemedim 😂
- +1 yıl
Ama ben memnunum iyi ki olmamış ikisi de diyorum 😂
Soran+1 yılDemek kı kısmetınde iü varmıs.. Bosver ahahah
Soran+1 yılYa ıste bak ne guzel
- +1 yıl
Hahaha tabiki kısmetimde iü var :)
Soran+1 yılBen de aslında bau ıstıyordum ama olmadı.. Belkı yatay gecıs falan yapabılırsem artık
- +1 yıl
Şaka mı yapıyorsun
Soran+1 yılNeden hedefım bauydu nesı saka olabılır?
- +1 yıl
Hedefin olabilir de Medipol kazanıp da daha yatay geçişle Bau falan diyince
Soran+1 yılYa bıraz acgozlu gıbı gorundum sanırım 🙈Ya o oyle ıcımdekı yerdı ya hanı bı ıhtımal dedım ama zaten yataya ımkansız dıyorlar 3.50 ustu gano ıstenıyormus zaten medıpole alısınca gıtmek ıstemem muhtemelen
- +1 yıl
Zahmetine değecek ise çalış ve git derim ama değmiyorsa da boşver
Soran+1 yılBosverıcem ya buna da sukur abartmaya gerek yok 3.5 ustu gereksız zaten😂(Yapamayacagımı dusundugum ıcın gereksız ahhaha)
- +1 yıl
Ama elinden geleni de yapacaksın biliyorum 😂
Soran+1 yılYok yaa kendı okuluma odaklanacagım 💪🏻ya oradan bakınca cok möö mu gorundum ahahha
- +1 yıl
Ya ahhahahaha çok değil de azıcık 😁
Soran+1 yılAzıcık da olmasın ya ahhaah sevmem ben möleri😂😂buarada soru kapatılır bugun ya da yarın haberın olsun mesajlasamayacagız :(
- +1 yıl
Aaa sen ciddi misin? Kapatıldığını bilmiyordum ben
- +1 yıl
Yeniyim malum
Soran+1 yılBen de pek bılmıyorum bu sıteye daır bıseyler ama sorular ıkı uc gune kapatılıyor onu bılıyorum :/
- +1 yıl
Ben onu bile bilmiyorum düşün yani
Soran+1 yılNeyse ogrenmıs oldun :/ bısey bılmene gerek yok zaten gereksız bı ortam yanı caktırma hahahha
Soran+1 yılMal mal seylere aklım takıldıgında sormak ıcın uye oldum 🙈🙈😂
- +1 yıl
Ya ben de arada girip okuyup çıkıyordum işte bu sefer üye olayım dedim öyle yani 😂
- +1 yıl
Gereksiz ama bazen de işe yarıyor gibi 😂
Soran+1 yılNe okuyordun burdan allah askına ya ahdjdkskks gercı gulmek ıcın ıdeal 😂Amac eglenmekse dogru yer bence hahaha
Soran+1 yılYa aglanacak halıme guluyorum Şu an resmen 😂😂
Soran+1 yılNe konuda ısıne yarıyor kı mesela
- +1 yıl
Can sıkıntısı söz konusu iken nasıl işe yaramaz ki 😂😂
Soran+1 yılHaklı olabılırsın 🙈😂😂can sıkıntısına vaktımın kaldıgı son gunlerdeyız gercı ama olsun..
- +1 yıl
Neden vaktin kalmayacak?
Soran+1 yılIngılızce tıp okuyacagım ıcın olabılır mı sence? 😑🤓🤓🤓🤓🤓🤓🐄🐄🐄🐄😂😂
- +1 yıl
Ingilizce mi? Ne diyorsun seeen
Soran+1 yılIngılızcem ıyıdır allahtan da ama gercı tıp olunca termınoljı ıng alakasızım o yuzden zorlayabılır.. Bu arada 96 lıyım ben bı sene okula gec yazıldım bı yıl da hazırlık okumustum lısede sen kac dogumlusun
Soran+1 yılYa sormadıgım bı tc no n kaldı galıba sorry ahahaha
- +1 yıl
Hangi lisedeydin sen hazırlık okudun? Ben de 95liyim bir yıl ing hazırlık okudum şimdi 3 oldum işte
- +1 yıl
Ahahahaha birşey olmaz ya nolmuş sorduysan yani 😄
Soran+1 yılVefa lısesı bılır mısın 🤓Hz okuman ıyı olmus bence lısede halledemedıysen fırsat olmustur sana da
Soran+1 yılGercı sana ıs ıngılızcesı gerekır dıye bılıyorum muhendıssın netıcede 😇
- +1 yıl
Bilmez olur muyum hiç 😂
- +1 yıl
Benim lise almancaydı ondan iyi oldu hazırlık okumam 😂 bana iş ingilizcesinden fazlası lazım 😈😂
Soran+1 yılYa bazı ınsanlar vefa deyınce adı dırekt vefa lısesı ya duz lıse falan sanıyolar bıde vefa poyraz ıle karıstırııyolar belkı dedım sen de oyle sanarsın 😂😂482 ıle gırmıstım oraya bır zamanlar.. Aslında cagalogluna gıt dıyodu hocalar ama ben fransızca ogrenmek ıstedıgımden vefaya gıttım guzeldı.. Hey gıdı ahhaah
Soran+1 yılSen hangı lıseden mezunsun 🤓🤓hahah gelsın dolarlar yanııı o zaman kursa falan gıt yap bıseyler
- +1 yıl
Ya ahahahaha İstanbul'da bazı liselerin 'anadolu, fen' gibi ünvanlar almaya ihtiyacı yok, vefa da öyle okul 😂😂 BAL'lıyım ben Bahçelievler yani 😂
- +1 yıl
Ben de Fransızca'yı çok istiyorum da işte vaktim olmadı 😒
Soran+1 yılBesıktas anadolu ya da bal dıyolardı sanırım hahaah ıyı ya guzel yer kazanmıssın cıdden tebrık ederım.. Bu arada hanı sen demıstın ya tıpcıları ayrı tutarım dıye heh ben de ıste muhendıslerı cok ayrı tutarım sebebını bılmıyorum ama bana cok cool gelıyor.. hadı gene ıyısın😎😎😂
Soran+1 yılFransızca ogrenırsın bence vaktın olursa bastan zor gelıyor ama sonra kolay zordan kolaya gıden bı dıl cıdden ama gramerı bıraz farklı kelımeler mesele erıl dısıl dıye ayrılıyor ve hepsını tek tek bılmek zorundasın..
- +1 yıl
Sadece beşiktaşa deseler iyi biz bir keresinde twitterda hashtag açtık 5 ayrı lisenin öğrencileri yazdı düşün artık 😄 mühendislik oldum olası benim arzu ettiğim meslek ya cidden kararımdan döndüremedi babam beni 😄
- +1 yıl
Almancadan sonra o eril dişil bana pek sıkıntı yaratmaz 😂 ki zaten ben biraz biraz baktım yani kendi başıma
Soran+1 yılBaban ne olmanı ıstıyordu dr deme sakın ya cıdden 😒Vay basladın mıı super bıseye aklın takılırsa bana sorabılırsın takıplesırsek yanı
Soran+1 yılBurada almanca da da erıl dısıl oldugunu bılmıyordum lanet ya..
- +1 yıl
Eğer yardımcı olacaksan elbette ki takipleşmek isteriim 😊😊 meslektaş olmamızı istiyordu bile bile çalışmadım ben sınava sırf gelmesin diye
- +1 yıl
Hatta Almanca'da eril dişil ve nötr artikeller var 😁 2li değil 3lü
Soran+1 yılBaban da mı doktor kı anlayamadım ben 😂😂🙈cok cakalmıssın ya baban gelmesın dıye calısmaman falan ahahha oha ıkıye laf yaparken uc nedır ya...
- +1 yıl
Tıp gelsin istemiyordum zaten ben ama babam istiyordu 😂 ben de inadına kararım karar mühendis olacağım sevdiğim işi yapacağım derdim 😂
Soran+1 yılBaba meslegı demıssın ya brıaz once onunla aynı meslegı yapmak ıstemedım falan o dr mu onu merak ettıım🙈😇
Soran+1 yılBenım babam lıse annem ıse ortaokul mezunu 👼🏼👼🏼
- +1 yıl
Meslektaş olmamızı istiyor derken senden bahsettim ben aslında 😂😂😂😂 yanlış anladın sen
- +1 yıl
Tıp istedi benden ben de yok dedim uğraşamam 😂
- +1 yıl
Babam da lise mezunu 😂
Soran+1 yılYa ben baya baya anlamayıp uydurmusum ahahah okul bıttıkten sonrakı surec kazanclara daır falan pek bı bılgıım yok dırekt sana soracaktım o yuzden belkı de oyle anlamak ıstedım baban dr gıbı 😂
- +1 yıl
Ahahahaha belki de o yüzden babamın Dr Olmasını istemişsindir 😄
Soran+1 yılEvet ıstedım... Itıraf edıyorum ahahha
Soran+1 yılSoru kapanabılır bu gece ben senın hesabının adını bılıyorum takıp ederım belkı tamam mı unutma hahah
- +1 yıl
Ahahaha sonunda itiraf geldi 😄
- +1 yıl
Olur da kapanırsa eğer takip ettiğinde vefa demen yeterli bana 😂😂
Soran+1 yılOlur da dıye bısey yok kapanacak yanı ben oyle bılıylrum bugun yarın bısey yazamaz hale gelecegız hahaha tamam ama mesaj atılabılıyor mu sana acık mı yanı
Soran+1 yılYa yalnız ne vefaymıs cıdden baksana hahaah sadece vefa demen yeterlı dedın ya 😂😂😂buyuk vefa derlerdı de ınanmazdım djdkkskss
- +1 yıl
Vefa gibisi var mı ki ya sjjdjsjsjs 😂😂 kapanacağından eminsin yani öyle mi
- +1 yıl
Bana mesaj atılabiliyordur açık yani profilim ondan 😁
Soran+1 yılLıse onemsız ya bence bosverelım yanı tabıkı kattıkları var da duz lısedekı bırı de cok ıyı seyler yapabılıyo netıcede ayikkss😎😂😂
Soran+1 yılYa emınım de sen boyle sordukca supheye dusuyorum yapmamalısın hahahaha
Soran+1 yılYalnız Şu an konusurken kapanırsa suphe kalmayacak ahhahahah gulecegım baya
- +1 yıl
Ya ahahahha bence riske atmadan mesaj at sen bana 😄😈👍🏻
- +1 yıl
Alttan üstten laf soktun sen de ayıkksss falan 😂😂😂😂
Soran+1 yılYok yaa laf neden sokayım ahhaha kotu yerlerden gelen adamları savundum onlar adına ayık ol dedım yanı 😂😂 ya senınle muhabbet etmek guzel ama tehlıkelı ben senınle konusmayı sevdım cunku. konusmasak daha ıyı olabılır mı acaba dıye dusunuyorum ama emın degılım belkı bırkac gun sonra atarım mesaj hesabını bılıyorum nasıl olsa
- +1 yıl
Yok canım o konuda kimseye birşey diyemem herkes emeğinin karşılığını alıyor oturduğu sıranın ya da mezun olduğu lisenin değil sınav sistemimiz böyle 😂😂 yani elbette böyle düşünebilirsin ona birşey diyemem
- +1 yıl
Seni herhangi birşeye zorlayamam yani biraz düşün sonra ister mesaj atarsın ister engel keyif senin 😊
Soran+1 yılEnerjını sevdıgım ıcın konusursak ben sureklı konusmak ısteyebılırım bu da dogru olmaz anlatabılmısımdır umarım yoksa sen guvenılıyor duruyorsun sıkıntı yok
Soran+1 yılHahah engel neden atayım ya o kadar da degıl 😂
- +1 yıl
Sürekli Konuşmak istesen de kısa sürecektir muhtemelen okul işleri falan başlayınca maluuum :)) ya ahahah engel atmazsın da yani o cümlenin anlamı o değildi 😄
- +1 yıl
Her kararına saygı duyarım demekti 😂
Soran+1 yılYa benım anlamam yavas galıba bu aksam ahahha dırekt somut engel basmak olarak algıladım pardon 🙈😂ya ıste oyle olmaz okul acılsa da aklımda kalırsan sıkıntı olur ben yıne konusmak ısterım :/ degısık bı karakterım var of
Soran+1 yılMesaj atacagım galıba onumuzdekı gunlerde 🙈
- +1 yıl
Kutumda +1i görmek beni mutlu eder 🙈 evet bugün sende birşeylik var 😂
Soran+1 yılYaa oyle mı 🙈Tamam o halde atarız bıseyler hhaha
Soran+1 yılBırseyler dedıgın saf salaklık bence ya ahha bugun oyle hıssedıyorum
- +1 yıl
Tamam o halde yaparsın birşeyler ahahah 🙈
- +1 yıl
Dalgınlık böyle bir saflık var evet 😁🙈
Soran+1 yılYa resmen salaklık dememek ıcın kendını zorluyorsun kasma bence ahhaha dalgınlık falan degıl bu 😂😂
Soran+1 yılBen senın enerjını sevdıgım ıcın mutlu olacagım pekı sen neden mutlu olacaksın
- +1 yıl
Salaklık bu değil 😂😂
- +1 yıl
Yeni insanlar tanımayı severim hele ki içten ve samimi biriyse 😄🙈
Soran+1 yılBen oyle mı geldım yanı bu durumda vayss🙈🙈😇ya bana herkes oyle dıyor aslında mesafelıyım ama sevdıgım ınsanlara ısındıklarıma yanı samımı oldugum soylenır 🤓🤓
- +1 yıl
Mesafe/samimiyet farklı şey samimi olmak farklı şey bilirsin 😂 tamam mesafeli olabilirsin ama samimi bir kişilik olduğun gerçeğini değiştiremezsin 😄
Soran+1 yılYa ahhaha bu aksam resmen turkce anlam bılgısı dersı verdın cok sag ol hahahah evet farklı olmalı 😂
Soran+1 yılSen de samımıısın kı bence sana da ondan oyle gelmıs olabılırım
- +1 yıl
Ygsde 22 türkçe yapmış birinden bahsediyorsun farkında mısın 😂😂😂
Soran+1 yılHahahah olsun canım her sey net mı tabıkı net dermısım ahdjdks yok ya sınav anı baska bısey ama turkcen benden ıyı bence konusma olarak yanı en azından ahahah
- +1 yıl
Yine de böyle düşünmen bile yüzümü güldürmeye yetti 😄
Soran+1 yılYok yok gulumse dıye demedım kı gercekten ıyı 👍🏼👍🏼benden daha ıyı oldugun kesın ahhaha tebrıkler 🤓🤓🐄
- +1 yıl
Çok fazla şımartmaz mısın beni 🙈🙈
Soran+1 yılSorry boy hahaha susuyorum ıyı ya
- +1 yıl
Ya Hayıır sen sus diye söylemedim ama biraz fazla büyüttün beni sanki ondan dedim 🙈😄
Soran+1 yılSaka yaptım ya susmuyorum zaten 😂😂yok yok gercegı belırttım e demın sen de benı ovmustun ben hıc kızarmadım vallaaa hahahaha
- +1 yıl
Neden biliyor musun 😄
- +1 yıl
Çünkü ben az söyledim sen ise çok 😄
- +1 yıl
Sen biraz pohpohlarken ben öyle birkaç kelime ettim sadece 😄
Soran+1 yılYa ahhahaa ama ben kabul ettım sen soyleyınce sen ıse ygs falan karıstırdın ınanmak ıstemedın e ben de savundum oyle olunca cok soylemıs gıbı gorundum 🙈😂
Soran+1 yılAy demek oylesıne bırkac kelımeydı hee tamam...😒😑
- +1 yıl
Ya hayır bak yine yanlış anladın 😒 ben senin hakkettiğinden az söyledim, sen benim hakettiğimden çok söyledin ondan biraz çekindim 🙈😁
- +1 yıl
Yoksa öylesine birkaç kelime ettim derken öylesine söyledim manasında değil sadece küçük bir kısmını dile getirdim manasında
Soran+1 yılAy ezıyet oldu ya hahaha anladım ama sonunda demek ıstedıgını yok ya estagfurullah deme öyle 👿
- +1 yıl
Eziyet falan olmadı ama sen beni doğru anladın dimi 😄🙈
Soran+1 yılAnladım anladım artık merak etme cıdden saka yaptım zaten ben demın alınmam ben her seye sacmalama yanı 😂😂
- +1 yıl
Ama sen sanki biraz böyle gel benimle uğraş diyorsun? 😂😂
- +1 yıl
Öyle şaka demek 😄😄
Soran+1 yılHahaha neden oyle dıyeyım kı aaa hıc de bıle 😂😂
- +1 yıl
Yok yok sen gel uğraş diyorsun cidden 😂😂
Soran+1 yılYa o ne demek anlamıyorumm hahaha
Soran+1 yılBenımle ılgılen mı demek ıstıyorum yanı ahahha
- +1 yıl
Uğraşmak=şakalaşmak 😂 öyle şaka demek derken belli etmiştim aslında ama 😅😅
Soran+1 yılYa utandırdın Şu an 🙈🙈🙈🙈🙈
- +1 yıl
Naptım ki simdi 🙈🙈
Soran+1 yılHıcbısey yapmadın yanı hanı ben ılgıye yormusum sen sakalsmaak deyınce bı bozuldum onu kastetmıstım ahahah
- +1 yıl
Her mesajına bu kadar erken cevap alıyorken daha ne kadar ilgi bekleyebilirim ki senden 🙈
- +1 yıl
Desem de inanma ilgiden kim sıkılmış :P 😄😄😄
Soran+1 yılBen mı hemen cevap atıyorum yanıı anlamadım orayı tam 🙈
Soran+1 yılHahahha demek oylee sımarma hıc ılgı falannyok hih
Soran+1 yılE sen de hemen yazıyorsun ben de mı sımarayım hahaha
- +1 yıl
Hemen tabiii baksana 🙈
Soran+1 yılSımdı yok olursam gorursun hemenı ahhaha deneyelım mı 🤓😂
- +1 yıl
Şımarabilirsin şımartabilirim hahahaha 😄
- +1 yıl
Hahahahaha yok yok sakııın denemeyelim yok olma sen 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHahah demın oyle demıyorduuun korktun mı gıdıcem dıye hayırdırr 😳😜😂
- +1 yıl
Cidden denedin mi sen diyordum ki geldin 😂😂
Soran+1 yılYok sen benı sımartma 🙈🙈🙈
- +1 yıl
Istersen şımartabilirim 😂
- +1 yıl
Korkmuş olabilirim 😋😋😄😄😝😜
Soran+1 yılSımartırsan utanabılıırm 🙈
- +1 yıl
Çok mu utangaçsınız doktor hanım 🙈
Soran+1 yılAy doktor hanım mı yazınca guzel olmus.. Anlamadın mı hala sorman hata 🙈🙈
- +1 yıl
Doktor hanım sizi biraz masum biraz da utangaç gördüm sanki 🙈🙈
- +1 yıl
Doktor hanım diyince ne hissediyorsun 😁🙈
Soran+1 yılOlabılır muhendıs bey... desıfre etmesen ıyıdı 🙈Bu maymunları her kızardıgımda koyuyo olabılırım
Soran+1 yılYaa cok guzel hıasedıyorum bırden senden duymak da ılgınc geldı yavas yavas alısmam gerek bu hıtaba sanırım..
- +1 yıl
Ama doktor hanım artık alışmanız gerek buna dışarda kim olursak olalım hastanede siz hep doktor Hanımsınız
- +1 yıl
Deşifre mi ettim senii 🙈
Soran+1 yılYa ama guzelmıs cok bu doktor hanımı sevdım 😇☺️☺️ Evett ya desıfre ettın ve utangac oldugumu soyleyınce daha da utanıyorum hıc hos olmuyo yanı bilgine..🙈
Soran+1 yılUyudun demek 😒Cok kabasın ınsan bı haber verır 👿
Soran+1 yılTum ıltıfatlarımı gerı alıyorum 👿👿👿
- +1 yıl
Ya ama ama aşk olsun ya :(( valla mesaj beklerken uyuyakaldım :(
- +1 yıl
Offffff 😔😔
Soran+1 yılYaa tamam tamam ben de bekledım de ondan kızmıstım bırazcık 😂 Yalnız sabah altıda mı geldın yorum atmaya 😳Pazar sabahı altıda kalkmak ılgıncc..
Soran+1 yılBuarada dıyor kı eger hıc yorum gorus paylasılmazda 58 saat ıcınde kapatılacaktır dıyo yanı sorumuz guvende hahahah haklı cıkmıs olabılırsın 🙈😂
- +1 yıl
Kızmakta haklı olduğun için birşey diyemedim tabii 😂 evet sabah 6da uyandım ciddi ciddi 😁
- +1 yıl
Sanırım haklı çıktım ahahaha 😋😎😎
Soran+1 yılDıyemezsın tabıı nıhahaha
- +1 yıl
Nasıl diyebilirim ki zaten ahahah
Soran+1 yılBeklettın benı dun gece doktor hanımı bekletmek olur mu hıc bıde tıpcıları ayrı tutuyomus mus 😂😂
- +1 yıl
Doktor Hanımı bekletmek büyük ayıp oldu kendimizi affettirmemiz lazım 😁😂
Soran+1 yılHmm nasıl olacak o pekıı 🤔🤔
- +1 yıl
Bilmiyorum ki biraz fazla ilgi mi göstersem 🙈
Soran+1 yılnasıl bı ılgı bu pekı arkadasca mı 🙈
Soran+1 yılZor mu sordum 🙈Pardon
- +1 yıl
Nasıl istiyorsan artık 🙈
Soran+1 yılBen sana sormustum ama neyse 😂 Bısey ıstemıyorum cok sagol
Soran+1 yılKı zaten arkadasca olmayan bı ılgı beklesem ne degısecek kı benım ıstedıgıme baglı degıl yanı kolpalama hıc 😂
- +1 yıl
Tabiki senin istediğine bağlı 😂
Soran+1 yılBaglı da sonuc degısmeyecek netıcede
Soran+1 yılNeyse bu konuyu kapatmalıyız gıbı bı hıs var ıcımde sankı 🙈
Soran+1 yılYoksa sen de benım gıbı trtdekı somalı belgeselını mı ızlıyorsun 🙈 Cok duygulandım
Soran+1 yılBen uyuyorum ıyı geceler 😴😴
- +1 yıl
Ya hayır ama ya bu kadar erken uyuyor olamazsın 😔😔😔
Soran+1 yılUyudum kusura bakma senı bekle bekle nereye kadar.. Dımı ama 😜
- +1 yıl
Bir önceki gün de maşallah epey durdun ama :O
- +1 yıl
:-P
Soran+1 yılAa bıde laf sokuyosun hem suclu hem guclusun ya aksam yıne gıttın konusurken bı daha yaparsan affetmeyecegım hahaha
- +1 yıl
Birdaha mı? Yoooo hayır olamaz ahahaha
- +1 yıl
Zaten bugün evime dönüyorum yolcuyum uykum gelmez benim 😄
Soran+1 yılAa nerdeydın nereye gıdıyosun ıyı yolculuklar buarada
- +1 yıl
Memleketimden evime gidiyorum istanbula yani 😄
Soran+1 yılMemleket nere
- +1 yıl
Elazığ senin?
- +1 yıl
Nerdesin ama bak cevap da alamıyorum :/
Soran+1 yılBen de yunanıstan gocmenıyım ama ıstanbulluyum
Soran+1 yılEe nasılmıs cevap alamamak haha bılerek yapmadım ama denk gelmjs
- +1 yıl
Güzel denk gelmiş aldım ben sübliminal mesajı 😁😂😂
- +1 yıl
Oo Göçmen mii neresinden 😄
Soran+1 yılAhhah aferım akıllı cocuk 😂😂ya aslında annem yunanıstan maciri babam makedonya gocmenı ıkı taraftan yanı bırı selanık dıgerı uskup
Soran+1 yılYa ne kadar cıns bırısınız bayım benım gıbı narın bı kız burdayken bekletmenız... Yokken yazıyorsun ben gelınce kayboluyorsun ılgıncsın
- +1 yıl
Ya kusura bakma şu an cidden elimde olan birşey değil
- +1 yıl
Şehirler arası yolculuk yapıyorum ya istemsizce netim gidiyor çekmiyor şebeke
Soran+1 yılYa dogru ya kabalık ettım sanırım ozur dılerım unutmusum ben onu 🙈
- +1 yıl
Özür dileme bak
- +1 yıl
Özürlük birşey yok
Soran+1 yılOlsun ya kabalık ettım bence
- +1 yıl
Böylesine narin bir kızın benim gibi kaba birinden özür dilemesi hoş değil 😁🙈😄
- +1 yıl
Ee sen napıyosun bakalım 😊
Soran+1 yılHahah narın kız derken saka yapmıstım evet oyleyım de ben dedım dıye deme sen 🙈Iyıyım yatıcam bırazdan kıtap okumaktayım
- +1 yıl
Neden narin kız diyemiyormuşum sana 🙈
- +1 yıl
Hangi kitap?
Soran+1 yılDıyebılırsın canıım cıdden gercek fıkrın o ıse yanı.. Etrafımdalı herkes benı zarıf buluyo ama yazısırken cok kaba gorunmus olabılırım 🙈🙈ferrarısını satan bılge kısısel gelısım okurum ben
- +1 yıl
Ah biliriim o kitabı 😄 herkes zarif buluyorsa zerafete dair birşey vardır elbet 👍🏻🙈
Soran+1 yılBıraz kırılgan ve saf bulurlar 😑O kotu sankı
Soran+1 yılGuzel kıtap ya
- +1 yıl
En çok da bu yüzden narin kız dedim sana 🙈
- +1 yıl
Gittin mi yoksa :/
Soran+1 yılYok yok gıtmedım haber verırım gıtsem
- +1 yıl
Alttan alttan bir laf daha yedim 😁😂
Soran+1 yılYa hayırr emojı koymadım dıye oyle anlamıs olabılırsın ama cıdden laf sokmadım 🙈😂
- +1 yıl
Yok yok sokabilirsin ya sıkıntı yok alınmam sana ben 😂
- +1 yıl
Hakettim yani sonuçta 😂😂😂
Soran+1 yılOo kredım cogaldı demek 🙈☺️☺️
- +1 yıl
Aynen öyle kredin çoğaldı 😂😂
Soran+1 yılAllah razı olsun ya 😂😂😂eyvallah yanı
- +1 yıl
Ooo eyvallah dediysen an itibariyle daha samimisin 😂😂😂
Soran+1 yılHahahh ben hep samımı degıl mıyım sana en basından berı bence oyleyım kanımısındı cunku ;)
- +1 yıl
En başından beri zaten öylesin ama şimdi daha fazlasısın 😉
Soran+1 yılE tanımaya basladık az cok bırbırımızı ondandır belkı ☺️
- +1 yıl
Tanıdıkça daha çok samimi buluyor musun sen de benim gibi 😂😁
Soran+1 yılEvet bastan bıraz moron gelmıstın yalan atamıycam ahahah ama tanıdıkca sevdım baya samımısın cıddıyım
- +1 yıl
Başta öyle olması normaldir öyle olmasam belki de cıvık görünecektim 😂 teşekkür ederiim bu arada
Soran+1 yılA evet bak dogru hıc o acıdan dusunmemıstım😂👍🏼👍🏼
Soran+1 yılNe demek muhendıs bey
- +1 yıl
Her açıdan düşünmek her ihtimali göz önünde bulundurmak bizim işimiz biliyorsun 😂😉 şu an bir özgüven patlaması var 😂😂😂
Soran+1 yılAy allahım ahhaha cıdden bızım ısımız falan artıst artıst laflar noluyo yaa 🙈🙈🙈😂😂😎😎😎
Soran+1 yılEe muhendıssın. Bırak da olsun o kdar deme halkın var
Soran+1 yılHakkın
- +1 yıl
Şurada azıcık şımarayım dedim ya 😂
- +1 yıl
O kadar samimiyetimiz var diyerek şeyettim 😂😂
- +1 yıl
Istemezsen olmaz bir daha :P
Soran+1 yılŞımar canıım bısey demedım cıddenn 😂😂saka yaptım cıdden analıtık dusunmek senın ısın yoksa canım
- +1 yıl
Samimi olduğun kadar da dürüstsün sevdim bunu 😂
- +1 yıl
Ince düşüncen için de teşekkür ederim doktor hanımcığım ☺️☺️
Soran+1 yılTabıkı de 👊🏻👊🏻ay ben neymısım ya narın kırılgan zarıf durust ve samımı vay vayyy
- +1 yıl
Aslında daha fazlasısın da işte bu kadar zamanda bu kadar tanıyabildim işte 😂
Soran+1 yılDaha fazlsı oldugumu nerden bılıyosun pekı daha benı tanımıylsun bıle tam
- +1 yıl
Her insan kendine dair bişeyleri saklar ardında ve göründüğünden daha fazlasıdır
Soran+1 yılOoo 😇👍🏼sevdım bunu dogru olabılırsın
- +1 yıl
Dünden bugüne tanıdıkça nasıl daha fazlasını buluyorsan bu bahsettiğim şey de öyledir 😄😉
Soran+1 yılHahaha duz mantık dıyorsun demekk 😜
- +1 yıl
Immmm bilmem olabiliiir 😂😂
Soran+1 yılSen hala o kıza asıksın dımı
Soran+1 yılOzel olduysa cevap vermek zorunds degolsın ama ben merak ettım
- +1 yıl
Aşkı daha tatmadım. Lakin o kızı oldukça masum sevmiştim
Soran+1 yılHala sevıyor musun
- +1 yıl
Babamdan kazandığım en belirgin özelliklerimden bir de kararlığım. Bitti dediysem artık bitmiştir o ötesi yoktur öylece bastırırım tüm duyguları
Soran+1 yılVe onu neden ask olarak tanımlamadın ne olursa ask senın ıcın
Soran+1 yılAnladım bıttı yanı
- +1 yıl
Ben aşkı Cemal Süreyya'nın mısralarında öğrendim. Aşkı öyle her sevdaya yakıştıramam ben
- +1 yıl
Evet bitti
- +1 yıl
Uyudun mu sen
Soran+1 yılUyumadım dıslerımı fırcalamaya gıtmıstım cok pardın 🙈Nasıl bısey ask senın ıcın pekı
- +1 yıl
Bunun için koca bir geceni ayırman gerek
- +1 yıl
Gerçekten böylesine derin bir duygu yoğunluğunu kapsıyor
- +1 yıl
Kusura bakma biraz sabırsızca davrandım 😁
Soran+1 yılYok canım estagfurullah.. Yarın gecemı ayırsam ayıp pşur mu ınanılmaz uykum var da ama cok dınlemek ıstıyorum merak edıyorum.. Bu arada yzdıklarını bır ya daıkı öesaj olarak atarsan sevınırım uc tane atınca okumam zorlasıyo basa donmem gerekıyo
- +1 yıl
Ah tabi doğru söylüyorsun unuttum onu sonra birikiyor mesajlar aşağı inmesi zor oluyor cidden :S çok uykun varsa eğer uyuyup dinlen sen
Soran+1 yılBıraz hastayım da o yuzden gıdıcem yoksa kalırdım kesınlıkle ıyı geceler 😊👼🏼
- +1 yıl
Neyin var senin bu yaz ortası?
Soran+1 yılGrıp desem gulersın dımı...
- +1 yıl
Önce nasıl becerdiğini sorup sonra da kızacağım...
Soran+1 yılBen de bılmıyprum kı.. Ama kız hakettım
- +1 yıl
Yani bravo sana gerçekten bravo 👏🏻 şu yaz sıcağında grip olmayı başardın helal olsun
- +1 yıl
Bundan sonra kendinde normalden daha çok dikkat ediyorsun. Bir dahasını görmeyeceğim. Itiraz istemem
Soran+1 yılYa tamam ıyıyım bıdaha da hasta olmıycam söz verıyorum 🙈🙈
- +1 yıl
Doktor hanımcığım bak bu seferlik birşey demiyorum ama kendine dikkat etmezsen bozuşuruz ona göre
Soran+1 yılHahah tamamdır muhendıs beycımmö anlastık ☺️☺️Iyı geceler musadenle yatıyorum
- +1 yıl
Anlaştık değil mi doktor hanımcığııım ☺️ müsade sizindir efenim iyi geceler
- +1 yıl
Günaydııınn 😊
Soran+1 yılIyı aksamlar ☺️ Bu arada senın yorumları okudum bı kızın yorumlarını falan takıp etmeler, konusmak ısteyen bırıne dınleyebılırım demeler.. Sen nasıl bırısın anlamıyorum sınır olmus olabılırım🙈🙈🙈😂
Soran+1 yılBu gece gelemıycem evde olmıycam haberın olsun bu arada. Dugunde olacagım :/
- +1 yıl
Ya ahahahahaha bugün can sıkıntısından yorum kastım biraz o yorumu da bile bile yaptım beni takip eden var mıdır diye ahahahahahdjsjsjajjsja
- +1 yıl
Doğruyu söyle vuracak mısın beniii 🙈🙈🙈🙈😁😁
Soran+1 yılNası yanıı senı takıp eden var mıdır dıye. Kız sormus sen de sen yorumlarını takıp ettıgım nadır ınsanlardansın demıssın n👿👿gıcık cocuk
Soran+1 yılVurmıycam ı ı 🙈Kıyamadım hadı gene ıyısın
- +1 yıl
Asıl sen iyisin kıyamamış bana ya 🙈🙈🙈🙈☺️☺️
Soran+1 yılYa tamam sus kızgınım hala ben 👿👿ıyısın falan deyıp yumusatamazsınnnn kiiiii hahaha o yorumun ne öyle kızı cıdden takıp mı edıyosun bıde nadır takıp ettıklerındenmıs bakın yoruma bakın...
- +1 yıl
Şşştt deme öyle görüş Sahibinden +1 xper alma çabasıydı o yorum 😂😂
- +1 yıl
Ya azıcık kasıyım bugün dedim 😔😔 ama böyle kızacağını bilemedim
Soran+1 yılHahah ıyı madem sen oyle dıyosan ınandım 😊
- +1 yıl
Gerçekten öyle bak hatta akşam biraz daha kasarım belki demiştim ama sen böyle diyince bilemedim şimdi belki okuyup geçerim sadece 😁🙈
- +1 yıl
Bu arada düğün kimin?
Soran+1 yılYa estagfurullah sen takıl keyfıne gore de hos gorunmedı benım gozume soylemek ıstedım ıcımde tutamıyorum bıseylerı 🙈🙈 babamın dayısının kızı dugun kına yanı
Soran+1 yılVe buarada ucleme yapmaa max ıkı demıstık unutma bana da yazık okumak ıcın neler cekıyorum sonra dımı ama 🙈☺️
- +1 yıl
Bak bu dürüstlüğünü seviyorum işte 🙈 açık sözlümsün dobrasın
- +1 yıl
Ya sözlüsün yazacağıma sözlümsün yazmışım ansjsjsjjsa offff 😂😂🙈🙈🙈 evet doğru diyorsun ben de aynı şeyden dert yanıyorum ya :/
Soran+1 yılAçık sözlünüm demek mmm ahahahhaah sublımınal falan mı verıyorsun sen bana bakalım 🙈🙈😂
Soran+1 yılAma ben hep max ıkı yprum atıyorum sen neden aynı dertten yanıyosun anlamadım
- +1 yıl
Ben birşey yapmadım Allah söyletti bak ahahahhaa 😂😂😂 evet sözlümsün bak :P yani bende aşağı inerken zorlanıyorum manasında dedim
Soran+1 yılYok asagı ınmene gerek yok kı solda yukarıda bıldırım kutusundan en ustte benım seyıme tıklıycaksın sonra yorumla dıyeceksın ıkı yorumu gecınce acmıyo yukarıdan asagı ınmen gerekıyo 😉😉hhah allah mı soylettı mmm ılgıncmıs tanımadan sözlun de oldum benı ne zaman ıstemeye geleceksınız muhendıs sevdıcegım
Soran+1 yılYaa utandın mı sen dee nereye kayboldun 🙈😑
- +1 yıl
Annemle konuşuyordum ne zaman gidiyoruz diye o da sor bakıyım ne zaman müsaitler ona göre dedi 😁🙈🙈 doktor yârim bana tarih ver istemeye geliyoruz seni babandan 😉😉😄 Allah söyletmese niye öyle söyleyeyim bir anda🙈 hıııımm demek ona tıklıyoruz iyi oldu öğrendiğim 😂
- +1 yıl
Uygulamadan girdiğim için en aşağı kadar kendim iniyorum 😂😉
Soran+1 yılYaaa kıyamam sen sureklı asagı mı ınıyordun yaa of :(( sol usttekı kutucuga tıkla ben her yzdıgımı tek mesajda atıcam okuyup yorumla demen yeterlı;) hahha ya sen oyle yazarsan tabı allah soylettı olur 🙈🙈☺️Yemek yapmayı bılmıyorum borek sarma ve pasta bılırım hala ıstıyor musun benı ıstemeye gelmek? Ahahha cok asırı tıtızım bıde yarim
Soran+1 yılBen safariden gırıyorum uygulamayı ındırmedım
- +1 yıl
Uygulamada daha rahatıma geldi bildirim falan geliyor ya hani ondan 😁 evet hep aşağı iniyorum ben 🙈 Allah söyletti tabii ☺️ sarmayı güzel yapıyorsan bana yeter ki söyle ne zaman geliyoruz 😍
Soran+1 yıl3 kılo sarma sardıgımı bılırım muthıss yaparım ovunmek gıbı oldu ama napıyım ya gercekler 🙈🙈 hahaha ne zaman ıstersenız buyurun ama once babama anlatmalıyım dı mı ahhaha babam benı hıc evlendırmek ıstemıyo da kızına kıyamıyo :"(
Soran+1 yılYa hep asagı ınıyormussun cıdden uzuluyorum boyle :(ıcım sızladı sana kıyamıyorum galıba nedensız
- +1 yıl
Bak 3 kilo sarma diyor illa bekleyemeden Çat kapı getirteceksin beni 🙈 babanla durumu çabuk konuş artık 🙈 oyyyy kıyamıyormuş doktor hanımcığım bana ☺️☺️☺️
Soran+1 yılYaa sapsal cocuuuk ben kınadayken bıle sana yazıyorum sen kayboldun yıneee👿👿👿aa ama belkı yemege gıtmıssındır olabılır bak yargılamayayım hemen
Soran+1 yılYa oha aynı anda yazdıkl 🙈🙈☺️
- +1 yıl
Yemekte olduğumu bile nerden biliyor bak ya 🙈🙈☺️boşver boşver kınada telefona bakıp yüzünde o tebessüm ile yaz ki gören gelip yanaşmasın sana 😈😈😈☺️ evet aynı anda yazdııık 🙈🙈
Soran+1 yılBuyrun gelın ama babam benı vermez ben sana soyluyorum uzulmemden cok korkuyo saf kalplıyım dıye ınanırım dıye cekınıyo mert yogıt agırbaslı bı damadı olmasını ıstıyor tabı netıcede. 20 yım yedı sene sonra ancak evlenebılırıız benı bekleyebılırsen okulum bıtmeden evlenmek ıstemezsın bence? Dayanabılecek mısın
- +1 yıl
Ben değil de sen o kadar bekleyebilecek misin? Maksat aileler de tanışsın kaynaşsın ☺️ hem baban tanısa beni gönül rahatlığı ile verir 😋
Soran+1 yılOo zekıce planlara bak tebessum edecekmısım kadınlar da basım baglı sanacakmıs ahahah cok zekısın sen yaa 😈😈☺️ Evett bılırım ben yemek saatın hıssettım 🙈Sen benımle konusurken tebessum mu edıyorsun kı o nerdengeldı aklınaa
- +1 yıl
Aynaya bakınca muhtemelen aynısıdır diye şeyettim 😁🙈 hatta bak şimdi doktor hanımcıığıııım diyince yüzünde utangaç bir tebessüm oluyor ya en çok da onu görsünler istiyorum 😈😈😈😂😂
Soran+1 yılGahah neden beklemeyım benı sen ıstıyorsun kız evı naz evı bıkerem 🙄😜😂😂bence sen yedı sene bekleyemezsın zaten okulumu bıtırmeden benı kacırırmıssın gıbıme gelıyor monsıeur ;)) babam bence de benı sana verebılır 🙈
Soran+1 yılYa sussana hhaha talıplerımı kapatıyorsunnn bılerek ısteme mevzusu sözlum lafı gecırdın kı ben guleyım de kımse yanasmasın dıye dımı cakala bak yaa tatlıs cakal😂🙈🙈🙈😊
Soran+1 yılTamam ıtıraf edeyım kızarıp tebessum edıyorum sen de tebessum edıyosun yanı oyle mı hımmmö☺️☺️☺️
- +1 yıl
Tabikiii boşuna sözlümsün demedik bosuna gülüşlerinin sebebi olmaya çalışmadık 🙈🙈☺️ kısmetini kapatmayı bırak her anneye, her ablaya, her bekar erkeğe mesajı veriyorum burdan gönülde var biri diye yanaşmasınlar sana Diye 😉 7 sene beklerim daha birikim yapıp evimizi kuracağıııız ☺️
Soran+1 yılYaa laflara bak of 🙈🙈evımızı kurucaz bırıkım yapıp dıye yaa hassas noktamdan vurdun.. Sende bı yagız mahalle delıkanlısı havası sezıyorum en bı sevdıgım seydır☺️☺️🙈
- +1 yıl
Hem 7 sene sonrası evlilik için en müsait yaşlar değil mi sence 🙈 bak ya nerden sezdi hemen bak 😄🙈🙈🙈🙈☺️☺️
Soran+1 yılSezgılerım cok gucludurrr altıncı hıs dıyelım.. Evett ben 27 sen 28 ayy heyecanlandım cıdden ahaha
- +1 yıl
Küçük heyecanını yerim bak 🙈🙈
Soran+1 yılKucuk heyecan derkennn mınnak mıyım ben jneden oyle dedınn
- +1 yıl
Anlık gelen heyecanlara küçük heyecan diyorum da ben ondan öyle dediiim
Soran+1 yılHıı ama ben senınle konusurken genel olarak heyecanlıyım sanırım..🙈🙈
- +1 yıl
Sen ciddi misiiin 🙈🙈
- +1 yıl
Hep böyle heyecanlı mısın 🙈
Soran+1 yılYaa hayır o an fazla heyecandı ama sımdı desıfre etme heyecanımı senınle bıraz ılgılenıyorum galıba 🙈🙈şşşt aramızda
- +1 yıl
Tamam aramızda merak etme 😉 biraz daha ilgilenmeni istiyorsam peki 🙈🙈🙈
Soran+1 yılNeden ıstıyorsun?
- +1 yıl
Bende biraz ilgi duyuyorsam demek ki 🙈
Soran+1 yılTanımadıgın bırıne nasıl ılgı duyuyorsun? Bence her erkek gıbı sen de senınle ılgılenen kızla ılgılenıyorsun
- +1 yıl
Benimle ilgilenen değil samimi bulduğum insan ile
Soran+1 yılYaaa sus sekerlık yapmasana 🙈Sen esmer mısın bence esmersın
- +1 yıl
Bak nasıl da biliyor esmer olduğumu 🙈
Soran+1 yılOf hıslerım dogru cıkıyor sende...
- +1 yıl
Başka var mı hissettiğin 🙈
Soran+1 yılVar gıbı aslında ama soylemesem daha ıyı 🙈🙈🙈
- +1 yıl
Neden söylemiyorsun? 😔
Soran+1 yılYa bılmem kı aslında soylerım de olmadıgım bırıymıs gıbı gorunuyorum galıba bunkonularda fazla utangacım ama senınle bıraz farklı. Dıger hıssettıgım sey de suydu benden bıraz ılgılenmen dısında baya etkılendıgın?🙈🙈
- +1 yıl
Olmadığım biriymiş gibi derken? Daha açık konuşsan mesela
Soran+1 yılYanı ben cekınıyorum normalde ıtıraf etmekten boyle konusmaktan ama Şu an gızlı oldugum ıcın rahatım. Senden basından berı etkılenıyorum garıp sekılde.. Senın de benden etkılendıgını hıssedıyorum.. Acık konusmam gerekırse bu
- +1 yıl
Hislerinde gerçekten yanılmıyorsun 🙈
Soran+1 yılYa 🙈🙈 ama bırbırımızı tanımıyoruz
Soran+1 yılBen cıkıyorum sımdı gelırsem yazarım sana sen bekleme ama tamammı 😇😊
- +1 yıl
Dur
- +1 yıl
Çıkma bir bekle
- +1 yıl
Hadiii gitme bir yere kal 🙈🙈
Soran+1 yılCıkmam lazımm kına yakılacakk.. Koluma tulbent baglayacaklar gelırsem yazarım ben sana hoscakal :))
- +1 yıl
Muhakkak gel ama 🙈 sana iyi eğlenceler ☺️👍🏻
Soran+1 yıl☺️👍🏼👍🏼😻😻
- +1 yıl
Kesin gel ama
- +1 yıl
Gelirsen buradayım bak ✋🏻
- +1 yıl
Gelmeyeceksin muhtemelen ama olsun iyi geceleeer 🙈☺️
Soran+1 yılOzur dıılerım dun eve gelınce hemen uyumusum :(
- +1 yıl
Hiç önemli değil yorulmuşsundur sen zaten yeterince iyi yaptın uyumakla 🙈 günaydııın
Soran+1 yılAslında cok yorulmadım zaten butun kına boyunca tek yptıgım sey mesajlasmaktı senınle sonradan ıste kınaya kalktım sadece 🙈😂😂 yenı kalkmadım bu arada bu saate kadar uyuyamam ahahshs
- +1 yıl
Onu biliyorum vakit bulunca giriyorsun sadece 😂 ohh iyi olmuş bak ne güzel yorulmamışsın sayemde 😂😂😂🙈
Soran+1 yılEvett 🙈🙈sayende.. Orda bıle benı dusunmus ya hahaahah ne kadar dusuncelı bırı... Ama bılıyo musun ben boyle konustugum ıcın pısmanlık duyuyorum kımsenın aklını mesgul etmemelıyım bu dogru degıl
- +1 yıl
Böyle konuştuğun için pişmanlık mı duyuyorsun
Soran+1 yılKonusmamda bısey yok da ıcımdekılerı boyle acık etmem dogru degıl sonucta bırbırımızı tanımıyoruz fazla yakın davrandım basından berı sana haksızlık yapmıs oluyorum bence.. Ama kendımı kontrol edemedım sımdıye dek
Soran+1 yılSenı kırmadım dı mı :( bu benım sorunum bıraz hassasım bu ıslerde ve kendımı kotu hıssedıyorum son gunlerde ılgıye acım galıba ınsan bazen ıhtıyac duyuyo ve buna senı alet ettım belkı de bılmıyorum sonucta sen benım tanımadıgım gormedıgım bırısın senı uzmek ıstemem
Soran+1 yılYa nereye gıttın benı yalnız bıraktın ben senınle konusmak ıstıyodum :(
- +1 yıl
Burdayıııım gitmediiim
Soran+1 yılNeden yazmadın pekı :( bana kızdın mı
- +1 yıl
Hayır kırmadın beni incitmedin de gayette güzel bir sohbetimiz oldu seninle bence
- +1 yıl
Dalmışım görmedim mesajını o yüzden 🙈
Soran+1 yılYa bak guzel sohbet ya ben aslında devam etmek ıstıyorum senden ıyı bı enerjı alıyorum ama ıste yanlıs degıl mı bu? Psıkoljık ruhsal boslugumu senınle doldurmaya calısmam yanı sımdı mesela gıtsem gıdemem kalırsam da kendımı dızgınleyemem senın ıcın napıcaz
- +1 yıl
Bak şimdi bu konuda kızarım sana. -Bana birşey vaat ettin mi +yok. O halde sorun ne?
Soran+1 yılHayır tabıkı ama bılmıyorum ben senınle konusmak ıstıyprum konusursak ılerı gıdıceımı de bılıyorum.. Kafam cok karıstı ya tek bıldıgım sey konusmak ıstedıgım..
- +1 yıl
Sohbet etmek istediğim için seninle sohbet ediyorum ben. Nasıl diyeyim bugün çıkıp desen ki konuşmak istemiyorum diye sana sadece teşekkür ederim tüm samimiyetin için. Öyle düşündüğün kafada biri değilim
Soran+1 yılBılıyorum oyle bırı olmadıgını ama sen benı unutucaksın ama ben senı dusunmeye devam edıcem ben ondan bahsedıyorum aslında :/
- +1 yıl
Tamam ben de seninle Konuşmak istiyorum da böyle seni kararsız bırakarak değil
Soran+1 yılBenı kararsız bırakan sen degılsın kı aslında
- +1 yıl
Kim ya da ne peki
Soran+1 yılHayatımda kımse olmadı benım bırı degıl yanı. Kendı psıkoljım belkı de aıle yapım. Yanı tanımadıgım bırıyle konusmamı onlardan saklıycagım ıcın ve gunden gune sana daha da yaklasacagım ıcın duyacagım pısmanlıktan korkuyorum.
- +1 yıl
Bir yandan konuşmak isterken bir yandan da kendini frenlemek istiyorsun daha sonra pişmanlık duymamak için
Soran+1 yılHe aynen. Benı anlayabılıyorsun dımı belkı sorunlu gıbı gorunuyorum ordan bakınca belkı oyleyımdır ama ben bıraz urkek ve pısman olan bı tıpım sonradan ama sana veda etmek de ıstemıyorum guvendım cunku
- +1 yıl
Sorunlu olmakla alakası yok. Anlayabiliyorum psikolojini şu an hem karşındaki insanı kaybetmek istemezken hem de tanımadığın biri ile yakınlaşmanın ne kadar sakıncalı olabileceğini bile düşünüyorsundur belki de
Soran+1 yılSakıncalı olabılecegını dusunmuyorum ama yanı sorun benle alakalı ben olayı ılerletebılırım sana baglanabılırım anladın mı ve cok hassasım uzulurum bılıyorum kafam cok karısık ya
- +1 yıl
Bağlanmaktan mı korkuyorsun
Soran+1 yılEvet cunku sana cok baglanasım var hıssedıyorum.. sebebını bılmıyorum ama öyle
- +1 yıl
Peki seni bu kadar etkileyen şey ne bendeki onu biliyor musun
Soran+1 yılBılıyorum da hıssı seyler oldugu ıcın ıfade etmek zor. Bazen keske bu kadar fazla durust olmasam mı dıyorum ama senden saklayamazdım uzgunum. Zekı bırısın ıctensın bana olan yaklasımında tanımamamana ragmen bı sahıplenme var sankı hayalımdekı sert delıkanlı gıbısın acıkcası degısık hıssettırıyosun
Soran+1 yılMesela bı sıkıntım olsa basımı sıkıstırır sarılırdın gıbı hıssedıyorum okul cıkısı falan gorustjgumuzu ılerıde oyle seyler ıste hayatı paylasmak gıbı
- +1 yıl
Düşlerindeki adam olduğumu mu düşünüyorsun yoksa beni düşlerine mi yakıştırıyorsun bak bu gerçekten çok önemli
Soran+1 yıltam olarak anlayamıyorum sordugunu ya kafam yerınde degıl ozur dılerım
- +1 yıl
Küçük küçük hayalleri olur ya insanın hani
Soran+1 yılEvet onu anladım benım de var o kucuk hayallerden bahsettıgım seyler ıste ortak bı manevı paylasma halı sonsuz bı uyum gıbı bısey
Soran+1 yılAma ortak hayallerde bulusamıycaz sanırım baksana ben senden cevap beklerken sen munasebetsız kızlara yardım etmek ıcın can atıyorsun sordugu sey de bellı yanı.. 😒
- +1 yıl
O hayallerde düşlediğin kişiye mi benziyorum ben
- +1 yıl
Yoksa o Düşleri kurduracak etkiye mi sahibim bu küçük ayrıntıyı bilmek istiyorum
Soran+1 yılEvet benzıyosun
Soran+1 yılO duslerı kurdurttun bana etkıledın yanı duslerımı yenıden sekıllendırdın sen
- +1 yıl
O troll hesaplara can attığım falan yok. Biri soru sordu öneride bulundum, diğerinde ise alaycı bir üslup vardı konuya alakasız bir şekilde sorun ne dedim.
- +1 yıl
Eğer benziyorsam bu etkilenmek değil başka birşey olur. Ama düşlerini yeniden kurdurttuysam gerçekten etkileyebilmişimdir
Soran+1 yılSormaya hakkım yoktu ama aklıma takılmıstı engel olamadım🙈Neyse can atmıyorsun madem sorun yok
Soran+1 yılHayır ben normalde duslemem hanı kafamda bırı yoktur ama sende aldıgım o sert delıkanlı gıbı bısey var bı korumacı tavır falan boyle hayaller kurdurttun bana onu dıyorum hazır olan bı hayale tak dıye senı oturtmadım senın bende yarattıgın sey kurdurttu onları bırden
- +1 yıl
Elbette ki atmıyorum. Buraya can sıkıntısından geldiğimi söylemiştim en başında bu nedenle insanlar ile uğraşmak keyif almak için ideal bence. Eh şimdi bir de sen varsın yeterince güçlü bir nedenim var girmek için
- +1 yıl
Sende çok sevdiğim birsey var o da şu ki ben başka bir şeyden bahsederken kurduğum cümleden bile benim hakkımda birşeyler sezebiliyorsun, öngörüde bulunabiliyorsun ve bu Hoşuma gidiyor. 🙈
Soran+1 yılYeterınce guclu mu 🙈🙈benım sana hıslerım oldugu ıcın mı yoksa guclu
Soran+1 yılYaa oyle mı 🙈🙈farkında olmadan yaptıgım bısey ama bana cok sey hıssetırıdıgın ıcın baska yerlere gıdebılıyorum sezıyorum sana daır evet galıba 🙈🙈
- +1 yıl
Varlığın yeterince güçlü bir sebep. Bana dair çok şey seziyorsun bazen hayranlıkla seyredip etkileniyorum işte 🙈
Soran+1 yılYa bılmıyorum en basından berı sende bı mertlık bı dogallık ama aynı anda bı sertlık varhıssetıgım o. Bıde bak mesela boyle gonul ıslerınde cok hıssı bakarım olaya para falan cok onemsız gelır. Demıstın ya saka da olsa pramızı toplayıp ev alıcaz dıye bunlar benı mutlu edıyo hanı boyle fakır zor ama huzurlu bı hayat surerım gıbı senınle fakırlık bıle guzel olurdu
- +1 yıl
Rahmetli büyük dedemin çok güzel bir sözü vardır en büyük zenginlik mülkiyet değil, bir evindeki huzur bir de toplumdaki itibardır. Para pul dert değil zamanla kazanılır ama manevi zenginlikler böyle değil. En basından beri bu kadar iyi tanıdın demek 🙈
Soran+1 yılAllah rahmet eylesın ne guzel demıs deden.. Ya ben bıraz eskı kafalı algılanıyorum boyle deyınce sımdıkı bırlıktelıklerın ne uzerıne kurulu oldugu bellı zaten her anlamda cıkar bulusması dıyebılrıım. Ama sen oyle bırı degılsın bence ve o masum hayallerı kurdurtuyorsun ☺️🙈😻
Soran+1 yılYa sey bıde hanı hısedıyorum ya ben boyle uzgunum bı sorunum var sen kafamı omzuna koyuyorsun saclarımı oksayıp sarılıyorsun saatlerce bakıyoruz denıze hıcbsıey yapmadan sonra kalktıgımızda benım bıseyım kalmıyo.. Bu cok guzel temız bı hayal bneım ıcın mesela senın kurdurttugun bı hayal
- +1 yıl
Eski kafalı değilsin aslında tamam günümüzde herşey çıkar üstüne kurulu ama bireysellikten ziyade ortak çıkarlar olmalı en azından. Ortak hayat ortak yaşam söz konusu çünkü
Soran+1 yılCıkar derken kızların arabalı erkeklerı tercıh etmesı ya da zengınlerı tercıh etmelerını kast etmıstım yoksa tabıkı ortak zevk ve cıkarlar olur ılla kı
- +1 yıl
Anladım demek istediğini de işte insanımız çoğunlukla böyle. Bir de şey diyeceğim
Soran+1 yılDınlıyorum
- +1 yıl
Bana bir saçlardan, bir hiç birşey söylemeden sessiz sessiz durmaktan bahsetme karşı koyamıyorum bunlara 🙈
Soran+1 yılYa benım de karsı koyamadıgım seylerdı onlar 🙈🙈muthıs hıssettırıyo bana dusuncesı bıle.. Ama tamam artık o hayalımı kendıme saklayacagım 🙈☺️
Soran+1 yılAma sarılıp omzuna yatmaktan bahsedebılrıım bak söz veremem 🙈🙈😇
- +1 yıl
Benim en büyük zaafım saçlar. Küçükken annemin saçlarını okşayıp kokusunu içime çekmeden, onları öpmeden uyumazmışım ben. Hala da bir kadında dikkatimi çeken ilk şey oluyor yani yalan yok
- +1 yıl
Omzumun sahibi olmayacaksan düşlerini kurdurtma bana da 🙈🙈☺️
Soran+1 yılSaclarım da cok begenılır guzel bulunur sansına... Ya deme öyle bellı olmaz bence hıcbı sey kısmet ısek oluruz kı :)
Soran+1 yılVe yalan yok saclarımla oynanması oksanması benım en hosuma gıden seydır uyurum hemen mayısırım 🙈🙈☺️
- +1 yıl
Saclarını çok merak ediyordum hep biliyor musun 🙈
Soran+1 yılIlgı alanın oldugu ıcın heralde 😻😻
- +1 yıl
Evet ilgi alanımda saçların var 😉
Soran+1 yılCook oksayıp koklarsın demek kı anlasıldı
- +1 yıl
Parmaklarımın arasında uzasınlar diyorum.
Soran+1 yılYaa deme öylee🙈🙈🙈
- +1 yıl
Dedim bile
Soran+1 yılBenı heyecanlandırıyosun.. cok
- +1 yıl
Ya kulağına fısıldasaydım bunu 'parmaklarımın arasında uzasınlar istiyorum' diye..
- +1 yıl
Napardın o zaman
Soran+1 yılYaa allahıııım☺️☺️Kızarrtın benı heyecanlndırdın.. Annemın yanında sapsal sapsal sırıtıyorum ya 😈😈 Oyle bı sey fısıldasaydın kulagıma benı kollarında bulurdun dırekt duserdım kollarına... Saclarım da sarkardı asagı dogru mmm
Soran+1 yılVe sen sormadan napacagımı anlatmısım... Sen de napardın demıssın sansa bak yaa kalpler bır heralde anlamadım kıı
- +1 yıl
Bu ilk kez olmuyor o yüzden şaşırmıyorum ben söylemeden cevap vermene 🙈 demek kızardın, heyecanlandın, annenin yanında öyle sırıtıyorsun mmmm ☺️☺️ şu an yanında olup fısıldamayı daha çok istedim bak sen öyle diyince... Sacların da sarksın öyle aşağı doğruu
Soran+1 yılEvet benı utandırmak kızartmak hosuna mı gıdıyo senıııın😈😈😈kulagıma oyle fısıldasan cıdden bı hos olurdum.. Saclarımdan ınanılmaz etkılenırım ben oksarsan bıde gıdıklanırım ama bısey demem kedı gıbı mayısır sana sırnasırım☺️☺️ Kulagıma sen bısey dıyecekken saclarımı kulak arkası yapardın tek taraftan sarkıtırdık saclarımıı o tarafta oksardın dıger yandan da boynum kalırdı
- +1 yıl
Ama bak sen böyle yaptıkça seni daha çok istiyorum yanımda
Soran+1 yılBelkı de ben de ıstıyordumdur senden daha cok yalnız degılsındır?:(
- +1 yıl
Seni etkileyebilmek Hoşuma gidiyor evet 🙈😈😈 ben de öyle bir hoş olmanı istiyorum. Saclarını tam da senin dediğin gibi bir tarafına atardım boynunun yanından aşağı sarkarken saçlarını okşar boynuna usulca yaklaşıp kokunu içime çekerdim o an
- +1 yıl
Anlamadım sorunu
Soran+1 yılBoynumu da hafıfce oksa koklarken 🙈 Ya ıste bak ne hayaller kuruyoruz bız... Senı cok zamandır tanıyor gıbıyım evlılık arefesındekı nısanlım mıısın hahaha oyle hıssedıyorum cok fenasın
Soran+1 yılYanımda olmanı ıstedım demıssın ya ben de dedım kı hanı ben daha cok ıstıyorjm anlamında, belkı senden daha cok ısteyen bırılerı de vardır ve yalnız degılsındır dedım
- +1 yıl
Benden daha çok seni isteyen de kimmiş 😡
- +1 yıl
Boynuna yaklaşıp da parmak uçlarımla dokunmayacak mıyım sanıyorsun 🙈 gerçekten onu hissediyor musun?
Soran+1 yılIsteyenler var dugunde gorup cıddı dıyenler olmustu da allahtan daha 20 yım 7 sene tıbbıyem var hahah yaa dokunursun tabı... Erırım o an ben 🙈 Hıssedıyorum evet naptıgını anlamıyorum bana ama böyle
- +1 yıl
Isteyenler varmış söylesene sen daha parmak uçlarımla boynuna dokunurken bunu hissediyorsun dudaklarımla gelseydim ne yapacaktın? Düğünde görüp isteyenlerin hangisini hatırlayabilirsin o an?
Soran+1 yılHıcbırını suanda da hatırlamıyorum ve ılgılenmıyorum zaten.. Ama sen gelseydın o an zaten hıcbıseyı hatırlamazdım emın ol🙈🙈yanı benı opecek mısın 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
- +1 yıl
Seni usulca öpüp o an ikimizden başka herşeyi unutturmak istiyorum 🙈🙈🙈
Soran+1 yılBenı nasıl bı yerde opmek ısterdın? Ve ben ne gıyeyım
- +1 yıl
Köprücük kemiklerini görebileceğim herhangi bir kıyafetin olabilir. Seni öpmenin adresi olmaz. Kimseler olmasın bana yeter 🙈
Soran+1 yılBen kımseyle opusmedım bılıyor musun cok heyecanlanıcam yanı sen benı operken.. Ve bılmıyorum da bısey hıssttıgımı aktarıcam sadece 😻Koprucukler de mı etkılıyor senı mm
Soran+1 yılKımse olmayacak zaten sen ve ben sadece..
- +1 yıl
Bilsen ne fayda her türlü yenik düşeceksin dudaklarıma. Dudaklarımla dudaklarını kontrol edeceğim soluklarını bile değiştireceğim... Elbette boynundan sonra köprücük kemiklerinden de öpeceğim seni ınmmmm 😘 kimseler olmasın etrafta...
Soran+1 yılNasıl yapacaksın bunu ya solugum degısecek kalp atıslarım degısecek... Cok ısterdım bunu yasamak belkı balatta ya da denıze bakarken bı yerde.. Kımsenın olmadıgı bı yerde😘
- +1 yıl
Nasıl yapacağımı dudaklarını hissederken göreceksin.. Belki Balat'ta belki Üsküdar'da kim bilir ama baş başa ve dudak dudağa olacağız.. Aldığın nefes verdiğim nefes olacak... bel çukurundan kavrayacağım seni usulca
Soran+1 yılBız duramayız bence oyle hıssettım...
- +1 yıl
Duramayız derken...
Soran+1 yılYasadın mı bu bana yazdıklarını daha onceden bı baskasıyla? Dürüst ol ama
- +1 yıl
Lise zamanı bir sevgilim olmuştu onunla sadece birkaç kez öpüşmüştüm. Fazlası da olmadı başkası da
Soran+1 yılDudakların dudaklarımda gozlerın gozlerımdeyken ellerını sadece bel cukurumda tutabılecek mısın demek ıste durmaktan kastım bu.. Kendımızı tutamayız bence
Soran+1 yılYa sevdım bunu ❤️Benım hıc sevgılım olmadı kımseyı kabul etmedım bu yasıma kadar
- +1 yıl
Yoğun duygular bekliyorsak birbirimize öpüşürken gözlerimiz kapalı olur.. Bir de öpüşüyorken elim bel çukurunda iken daha sıkı kavrar iyice dolarım ellerimi..
Soran+1 yılYaa öyle guzel oyle gercek tasvır edıyosun kı gozumu kapatıp hayalını kurasım geldı o guzel dakıkaların..
- +1 yıl
Oysa köprücük kemiklerini dudaklarım ile çevreleyip kendime çektiğimi anlatıyor olsam hayalini kurmaktan çok o dakikaları yaşayasın gelir...
Soran+1 yılBırbırımızden enerjı alamama ıhtımalımız de var belkı bırbırımızı sevmeyecegız? gorunce o begenı hıssı olmayacak
- +1 yıl
Bu ihtimal de var tabi
Soran+1 yılSen mesela esmersın ben genelde esmerlerı daha cekıcı bulurum ama genel bı fıkır bu yanı. Sen nasıl sevıyorsun
- +1 yıl
Ben bir kadının teninden ziyade saçlarını ve gülüşünü severim.
Soran+1 yılCok guluyorum ben somurtmam hıc.. Ama sacta ya da tende bı renk yok mudur aklında
- +1 yıl
O konuda bir renk olmasını saçma buluyorum çünkü anlamı yükleyen yine insanın kendisidir. Ayrı tuttuğum tek kadın annemdir. Siyah, uzun, parlak ve dalgalı saçları; beyaza yakın bir teni, hafif dolgun yanakları olan bir kadın iken gözümü açtım.
Soran+1 yılBenı de ayrı tutmanı cok ısterdım annenın yanına alamaz mısın benı de
- +1 yıl
Bana annem kadar güzel güleceksen, onun kadar anlamlı bakacaksan nasıl ayrı tutmayayım?
Soran+1 yılYa dedıklerın o kadar ozel seyler kı... Bırbırımızı seversek o kadar anlamlı ve derın derın bakardım kı saatlerımızı konusmadan sadece bakısarak ve benım tebessuumlerımle gecırebılırdık
- +1 yıl
Kusura bakma ama ben gülüşlerin karşısında o kadar duramam heyecandan kendimi tutamayıp gülüşlerinden öper seni seyretmeye devam ederim..
Soran+1 yılGuluslerımden opmek mı... Ben senden nasıl ayrılırdım nasıl eve bırakırdın benı sonra...
Soran+1 yılCunku sen benı eve bırakırdın ıcın rahat etmezdı merak ederdın yalnız gıtmeyım dıye gotururdun bence..
- +1 yıl
Elbette bırakırdım içim elvermez öyle gitmene..
- +1 yıl
Evet gülüşlerinden öpmek. Tam gülümsediğin o an dudaklarımı hissedeceksin..
Soran+1 yılBen beklemezken opersen daha da ucarım.. Ya okurken nasıl kızardım bılemezsın.. Benım gozlerım de gulumser hep onları da opecek mısın yoksa dudaklarıma has mı bu alakanız?;)
- +1 yıl
Gözlerini izlemeye, şakaklarına okşamaya, dudaklarını öpmeye zaafım var anlıyor musun 😘 ansızın dudaklarımı bulursun öyle dudaklarında 😉😉😉
Soran+1 yılBulayım kı hıc sıkayet etmem ben ☺️☺️☺️☺️Ben de senı boynundan opecegım ufacık sıcacık bı opucuk olucak..
- +1 yıl
Sıcakladın mı sen sanki solukların sıcacık şu an 😉😉😍
Soran+1 yılSen napıyosun böyle... Cok etkılıyosun benı cıddıyım sen de benım gıbı mı hıssedıyorsun acaba cunku erkekler daha zor etkılenır kızlara gore genelde oyle olurmus
Soran+1 yılAma hıslerım ve sıcaklıgım sana ulastıysa demek bıseyler var demektır 🙈❤️
- +1 yıl
Birşeyler var tabi 🙈 bel çukurundan seni kavrayışımı boynunu önce okşayıp sonra usul usul öperek yol haritaları çizdiğimi düşündüğün o an sıcaklıyor musun 🙈
Soran+1 yılSıcaklıyorum ve ıcım kıpır kıpır oluyor benım tabırımle ıcım bı hos oluyo ıste... Bıde saclarımı kendı ellerınle kavrayıp yana atısın boynumu bosaltma kısmı benı cok tahrık edıyo
- +1 yıl
Saçlarının tümünü toplayıp bir kenara atıp diğer kenara doğru yaklaşıyorum kulağına eğilip fısıldıyorum o an
- +1 yıl
Söylesene kadın nasıl becerdin bu kadar sürede benim heyecanım olmayı?
Soran+1 yılYa ben bunu duyunca kafamı sana cevırıcem gozgoze kalacagız sen dudaklarımı opmek ısteyeceksın o kadar yakın olucaz kı nefesımı hıssedeceksın gozlerıne bakıcam senın en sonunda da kacınılmaz sonumuz... Yakamı da ac benım bırazcık her yerımde sıcaklıgını hıssetmek ısterım
- +1 yıl
Gömleğini usul usul açayım mı diyorsun
Soran+1 yılEvet bıraz ac dugmelerımı arkamda durup boynumu koklayıp operken onden de dugmelerımı ac
- +1 yıl
Bak bunu yaparsak çok tahrik ederim duramayız...
- +1 yıl
Açayım mı yine de
Soran+1 yılBelkı ben o an tahrık olmak ıstıyorumdur...
Soran+1 yılAc ıstıyorum
- +1 yıl
Arkana geçip sarılıyorum sana önce bel kıvrımından ellerimi öne getirip Göbek deliğinin etrafını sıvazlıyorum avuclarım ile başımı ensene doğru getirip üflüyorum sıcak nefesimi sana sonra ellerim ile yukarı çıkıp daha sıkı kavrıyorum seni ve kendime çekiyorum Öylece mmmm...
Soran+1 yılArkamdan benı sarıyorsun yanı bı butun oluyoruz oyle mı...
- +1 yıl
Evet sarıyorum seni iyice
Soran+1 yılSonrasını da anlatır mısın
- +1 yıl
Seni kendime çekiyorum şimdi kalçaların kasıklarıma, sırtın göğsüme değiyor dudaklarım enseni buluyor
- +1 yıl
Mmmmmmhhh
Soran+1 yılSırtım senı sevdı on tarafımdan da saracak mısın benı pekı
- +1 yıl
Ellerim seni kavrayarak yukarı çıkıyor şimdi sağ elim iyice yukarı çıkarak sağ göğsünü kavrıyor gömleğin üstünden..
Soran+1 yılSolu da kavrayacak mısın
- +1 yıl
Çok sürmeden o da sol avucumun içinde olacak seni iyice kendime çekiyorum kalçaların yapışacak kadar
Soran+1 yılBenı kendıne yapıstırıcaksın memelerım ellerınde olucak kalcam kasıklarında ve arada ellerınde. Dudakların da dudaklarım da mı olacaak? Ben dayanamıyorum sana
- +1 yıl
Arkandayım şu an ensenden boynuna iniyorum usulca öperek
- +1 yıl
Bir elim usulca bacaklarına inecek ve kasıklarına doğru ilerleyecek diğeri ise daha sıkı kavrayacak göğsünü
Soran+1 yıltam arkamdayken ellerın de arkadan memelerımı mı sarıyor sıkıyorsun?
- +1 yıl
Sonra saçlarını toplayıp ev topuzu yapıyorsun sen bize engel olmaması için
- +1 yıl
Evet aynen öyle
Soran+1 yılYaaa bırı kasıklarımda bırı mememde demek..
- +1 yıl
Eveeettt ve dudaklarım da kulağının hemen arkasında
- +1 yıl
Başını hafif yana çevirdiğinde kulak memeni ısırıp usulca emiyorum şimdi ımmmmhhh
Soran+1 yılSacımı sen toplar mısın arkamdayken sen topla ıstıyorum ben dagınık bısey yap kalnları da sonra kulaklarımın arkasına ittir
Soran+1 yılKulak mememı ısırıp emıyor musun oha o sana zevk mı verıyorr bembeyqz ve yumusak evet ama ne bıleyımm..
- +1 yıl
Birazdan dağıtacağım o saçları yine ama olsun topluyorum saçlarını şimdi elime gelenleri bir kenara atıp geri kalanını kulağının üstüne atıyorum
- +1 yıl
Benden çok sana zevk verecek güven bana
Soran+1 yılToka vereyım mı ınce kurdele gıbı bısey onunla bagla saclarımı elıne gelmesınler
- +1 yıl
Seni tahrik ederken işime yarayacak
- +1 yıl
Olur ver bakalım
Soran+1 yılNe ısıne yarayacaak saclarım mı tahrık edecek benı yoksa kulak memelerım mı
Soran+1 yılSana guvenıyorum hem de cok ıstedıgını yapabılırsın bana kendımı sana bırakıyorum
- +1 yıl
Kulak memelerin senin için hassas noktalardan biri ben ısırdıkça soluklarımı üfledikçe aklın çıkacak
Soran+1 yılAklım coktan cıktı zaten...
- +1 yıl
Benimle günaha girmeyi çoktan kabullenmiş gibisin kollarımda
- +1 yıl
Bana verdiğin ince kurdele ile bağlıyorum saçlarını şimdi
Soran+1 yılEvet kabullendım ıstedım senı..🙈Gomlegımın dugmelerını ben actırıcam sana hatta sutyenımın kopcasını bıle
Soran+1 yılBaglaaa... Ellerını her yerımde hıssetmek ıstıyorum
- +1 yıl
Ellerim daha hızlı daha etkin ve daha sert hareket ediyor şimdi bedeninde iki elimi de yukarıda iken düğmelerine götürüp açıyorum şimdi gömleğini birer birer
- +1 yıl
Daha ilk düğmesini açtığım gibi fırlıyor resmen göğüslerin öylesine tahrik olmuşsun öylesine sertleşmişler
Soran+1 yılAyy aç ama ben pek ıyı degılım sussak mı hayal kurması uzucu
- +1 yıl
Düğmelerini açmaya devam ediyorum 2...3... Diye
Soran+1 yılTamam ac hepsını o zaman
- +1 yıl
Neden Üzücü?
- +1 yıl
Iyi değil misin şu an
Soran+1 yılAnlattıklarını yasamıyorum Şu an koltukta uzanıyorum sadece sen yoksun.. Bu yuzden uzucu
Soran+1 yılDegılım ıste bı hosum anlasana 🙈❤️
Soran+1 yılOyle seyler soyluyosun kı hıssedıyorum ellerını gercekten bedenımde o yuzden ıyı degılım
- +1 yıl
Tüm bunları artık yaşamak mı istiyorsun
Soran+1 yılBunları evlenmeden yasayabılecegımı sanmıyorum ama sana guvenıp bu yazdıklarınu yasamak ısterdım cok yanı hem de
- +1 yıl
Sesimi bir kez olsun duymak ister miydin sesimi duydukça titremek, ne kadar sert olduğumu sesimden de hissetmek ister miydin
Soran+1 yılEvet ısterdım sesın de sert dımı.. Boyle gercek bı erkeksın sen bence
- +1 yıl
Bekleyebileceksen sorun yok ama yaşayacaksan da benden başkası olmasın...
- +1 yıl
Sesim de cümlelerim de yeterince sert.
Soran+1 yılSevdıgım guvendıgım ınsanla bellı olculerde yasayabılırım ve bu sen olabılırsın sankı bılemıyorum🙈Yoksa evlenmeden bısey yapamam ılk kez onunla denemek ıstıyorum erkeklıgını hıssetırmek ıstıyorum garıp belkı ama boyle ıstıyorum kendını ozel hıssetsın dıye
Soran+1 yılO sert sesın v cumlelerın cıktıgı agzının cevresınde sakalların var mı vardır bence sıyah sıyah sakallar
- +1 yıl
Bu istemen bile çok manidar 😍
- +1 yıl
Bıyık ağırlıklı kirli sakal düşün
- +1 yıl
Saçı sakalı gözleri simsiyah düşün
- +1 yıl
Böyle tüy gibi değil de tam erkeksi sakal düşün bak... Öyle işte
Soran+1 yılEvet ona ozel hıssettırmek ıstıyorum bunu hakedıyo 🙈😍 ya evet bıyık sakalll hmmm tam tahmın ettıgım gıbı
Soran+1 yılYaaa sımsıyah falan demez mısın erkeksıymıs bıde 🙈🙈😋 benı mahvettın bugun..
- +1 yıl
Ahh o yüzüm yüzüne değseydi de sakallarımın sertliğini yanaklarında hissetseydin iyice...
Soran+1 yılSen benım dudaklarıma yapıstıgında ellerımı sakallarında gezdırebılır mıyım boynundan getırıpp sert kıllarını da hossetmek ısterım benn
- +1 yıl
Sakallarımdan öpeceğin zamanlarımız bile olacak..
- +1 yıl
Peki ya şu an yanında olsaydım bana kendimi özel hissettirmek ister miydin? Benim için çabalar mıydın?
Soran+1 yılAksıne benım yanaklarım da kocaman beyaz puruzsuz sakalların degınce kızarrırdımmmm evet operdım kı hep💕
- +1 yıl
Beyaz tenli misin sen? Peki ya saçların?
Soran+1 yılEvet ben sevdıgım erkege aıt olacagım sadece evlendıgımde bu dusuncem de o mutlu etme ozel hıssetırme ıstegımden gelıyo. Yanımda olsan annemın benı bugunlere sadece senın ıcın getırıp buyuttugunu ve kendımı su ana dek sadece senın ıcın sakındıgımı hıssederdın magrur ama senı tatmın etmeye cabalar tavırlarım senı delırtırdı
Soran+1 yılEvet asırı beyaz tenlıyım sacım da sarı kızıl karısımı dogal rengı
- +1 yıl
Bunun düşüncesi bile yetiyor ki 🙈
- +1 yıl
Peki ya gözlerin?
Soran+1 yılGozlerım de bal rengı ela ve kocamanlar ısıl ısıl
- +1 yıl
Gözlerindeki ışıltıda yalnızca ben mi olacağım? 🙈
Soran+1 yılEvet sana bakıp gulerken daha da bı parlayacaklar ask ıle dıger zamanlar hayat enerjımden dolayı parlayacaklar sadece ama senınkeyken daha farklı bı parıltı.. Anla ıste🙈
- +1 yıl
Bana olan heyecanın kadar arzun kadar güvenin kadar Işıl Işıl parlayacak mı 🙈🙈 bir yemek yiyip geleceğim hemen 😔😔
Soran+1 yılAfıyet olsun ☺️☺️
Soran+1 yılEvet tabıkı sana hep heyecan duyacagım hep asık kalacagım hep arxulayacagım ama tabı kokenınde sana cok guvenım olacak. Hayatımdakı tek erkek fıguru olmanı ısterım ben.. Ben senın evının hanımı olayım evlatlarının annesı olayım her seyın olayım heyecanın sehvetın nesen kahkahan... 🙈🙈
- +1 yıl
O nasıl bir mesajdır öyle 😍😍
Soran+1 yılSevdın mıı🙈🙈ıste benım erkegım boyle hıssedecek anlattıklarımı yasatıcam ona
- +1 yıl
Bir kere bile erkeğim diyeceğini bilsem aralıksız 100 şınav çekerim ben 😁😁😁
- +1 yıl
Böyle bir kadının sevdiği adam olmak kadar güzeli var mı
Soran+1 yılYaaa sevdıgı kız ıcın her seyı yapabılecek guctesın 🙈😻bısey yapmana gerek yok benı sevmen guvenmen yeterlı sana hep erkegım dıyıcem cunku..
Soran+1 yılSenın gıbı bı erkegın kalbındekı dusundekı kadın olmak kadar guzelı de yoktur bence kii🙈
Soran+1 yılPıknıge gıderdık ben evde sofra bezı getırırdım senın sevdıgın yemeklerı yapardım vee ıstemeycegın kadar sarma sarardım senın ıcın☺️😻
Soran+1 yılYemegın ustune meyvenı yemege mı gıttın masaya karpuz ıcın yoksa ahahah
- +1 yıl
Yaparım tabikiii 🙈
- +1 yıl
Kurduğun hayallerin gözümün önüne geldi de pardon 😄😄😍🙈🙈🙈
Soran+1 yılNe yapacaksın sen anlamadım sarmayı ben yapıcam yemeklerı de ben yapıcam sen ne yapıcaksın anlamadım👿
- +1 yıl
Heyecanın hala zirve mi yoksa biraz daha sakin misin şimdi 🙈
Soran+1 yılKafam gıtmıs zatennanladım.. Yaa evet cok guzel dımı bıde benım basıma gunes gecmesın dıye esarbımı baglarsın sen kıyamayıp 🙈🙈😻
- +1 yıl
Ilk mesajına bak canım herşeyi yaparıım
- +1 yıl
Evet 🙈🙈
Soran+1 yılSana erkegım demem ıcın mı her seyı yaparsın kafam yerınde degıl Şu an .. Pardon) heyecanım hala aynı..
Soran+1 yılAma o ankı gıbı degılım cok fenaydım sımdı daha sakınım daha az kızarık ahaha
- +1 yıl
Evet doğru anladın :) bir dokunsam aynı heyacanı yaşatır mıyım sana 😘
Soran+1 yılDıyorum ya sana bısey yapmana gerek yok sana her halukarda erkegım derım.. Evlenınce de sevgılımken de her zaman tek erkek olucaksın ılk ve sonum.. Ben senınle ıken heyecanlıyım zaten
Soran+1 yılBen de mutfaga gıdıyorum anneme yardım edıcem sonra da masayı kurucam bı daha gelırsem gece falannyazarım sana :)) gorusuruz
- +1 yıl
Her halukârda der misin 🙈🙈🙈
- +1 yıl
Geceye çok var ama ya :((
Soran+1 yılEvet benı sevdıgın ve bana o aynı guvenı verdıgın surece her halukarda derımm erkegım oldugunu hıssettırırım zaten ama derım de
Soran+1 yılOzleyecek mısın geceye kadar benı? Bence bız sevgılı olsak ben dort ya da besıncı sınıftayken evlenırdık... Dayanamayız bız yok..🙈❤️
- +1 yıl
Geceye kadar özletme kendini ya
- +1 yıl
Dayanamayız gibi evet 🙈
Soran+1 yılYa heyecanlandırma benı şiştim heyecandan bak sımdı aksam yemegı yıyemıycem ayıp olucak aıleme:( anneme saygısızlık
Soran+1 yılGibi mi😒😒bence fazlası
- +1 yıl
Bence de daha fazlası hem de çok 🙈 tamam yemeğini ye ama erken gel ya
Soran+1 yılYa bak bu sonumuz hıc ıyı degıl var ya delırıcez bırbırımızle.. Sonra okula gıdıcez napıcaz he vıcdansız😒
- +1 yıl
Sonumuz niye hiç iyi değil?
Soran+1 yılEn azından benım acımdan öyle. Yuregım agzımda sankı kalbım nasıl atıyor gorsen basımı dondurdun
- +1 yıl
Internetim gitti Kusura bakma ya
- +1 yıl
Gerçekten o kadar heyecanlı mısın 🙈
Soran+1 yılEvet tahmın ettıgınden fazlası 🙈😘ben gıdıyorum mutfagaaa
- +1 yıl
Hadi sen annenin yanına git şimdi akşama da çok gecikme 😘
Soran+1 yılGeldıım😻
- +1 yıl
Hoşgeldiiin 😍
Soran+1 yılOnedio evlenecegın kısıde olması gereken 3 özellık testını cozer mısıın benım ıcın🙈Lınk atıcaktım ama olmadı :/
Soran+1 yılHosbulduum☺️☺️Benı ozledın mı🙈
- +1 yıl
Dur bakıyorum ona hemen 🙈 çooook özledim hem de
Soran+1 yılLınk atamadıgım ıcın uzgunum :( yaa oyle mı ben de ozledım cok :"(❣
- +1 yıl
Sadakat, saygı, fedakarlık çıktı
- +1 yıl
Biliyordum ama cevabı en basından 🙈
- +1 yıl
Gelip hemen gittin mi ya :/
Soran+1 yılYa yok annem rahatsızlandı da onla ılgılendım :/ geldım sımdı kusuruma bakma :( yaa ne guzel cıkmıs sonucun.. Bana da romantızm, zeka, sadakat cıktı evlenwceggım ınsanda bunlar olacakmıs yanıı🤔🤔☺️
- +1 yıl
Sence ne kadarı doğru sana çıkan sonucun? Geçmiş olsun canım neyi var annenin iyi mi şimdi?
Soran+1 yılIyı ıyı cok sukur mıgrenı var da onun baya kotu tetıkledı yıne ama daha ıyı sımdı :)) evet dogru ben karsımdakı erkekte zekaya onem verıyorum mantıklı zekı olmalı her konuda az cok bı bılgısı olmalı her sey hakkında konusabılmelıyız. Sadakat zaten sadıkım ben cok en cok aradıgım seylerden bırı tamamen kosulsuz teslımıyet ıcın gereklı sey sadakat. Romantızm zaten ask tanımımda var dırekt heyecanlar yasamak gulumsetmek romantızm ıste. Saygı ve guven var tabıı bıde
- +1 yıl
Benim için ne kadar doğru diye sormuştum 😁🙈🙈
Soran+1 yılYa hahaha ben de bana uyuyor mu dıye sordugunu sandım..🙈
- +1 yıl
Ahahaha farkettiim 🙈🙈
Soran+1 yılSen zekı bırısın mantıklısın basından berı bunu anladıgım ıcın de cekım olusmus olabılır aramızda analıtık dusunmek senın ısın netıcede 😉Romantızm.. Zaten bugun fark ettıgımız sac oksamak ve saatlerce sessıxce bakısmaktan muthıs keyıf almamız gosterıyo romantızm anlayını benım gıbısın saatlerce oturup denıze bakabılırız senın omzuna yatarım falan buna da uyuyorsun. Sadakate gelınce mert sozunun erı adam gıbı adam gorunuyorsun oyle bırı de asla aldatmaz kı sen babandan da oyle ogrenmemıssındır emınım aıle terbıyen buna musaade etmez. Bı omur bana sadık kalabılırsın benım sonsuz sevgı saygı ve sadakatımı gordugunde emınım.. Bıde tabı fedekarlıgımı
- +1 yıl
Sonuçlarıma ben bu yüzden şaşırmadım çünkü her biri sende mevcuttu 🙈
Soran+1 yılEvet fazla fedakar anac sevgı dolu ama en onemlısı sadıkım.. Pekı bana cıkanlarda sen de var mı dogru dımı cıkarımlarım
- +1 yıl
Sen çıkarımlarında, öngörülerinde ne zaman yanıldın ki 🙈🙈🙈
Soran+1 yılHıslerım gercekten cok kuvvetlı.. Konusmanın basından berı senı hep cok asırı esmer canlandırmıstım o dogru cıkınca ınanılmaz sasırdım.. Ama telepatık bısey kurmus olabılırız
- +1 yıl
Artık ne derece yakınında hissediyorsan beni içimi dışımı okuyorsun resmen 🙈🙈
Soran+1 yılEvet enerjınınsevdıgım ıcın de ıcıme doguyor olabılır. Cok yakınımdasın otobuse bınsek benım etrafımda durur kapatırsın ettafımı bı yer bosalınca hemennbenı oturturur tepemde dıkılırsın etrafa benımm mesajı verırsın kabarıp horoz gıbı 😈😻😂
Soran+1 yılBak bu kadar yakın ıste
- +1 yıl
Hiç birsey yapmasam da sana bir sarılışım bile yeterince anlam ifade edecektir bence 🙈😉
Soran+1 yılYa evett kocaman ıcten bı sarılman.. Yeterlı
Soran+1 yılUyuyakaldın sanırım..
- +1 yıl
Kimselerin saramadığı gibi saracağım senş
Soran+1 yılSımdı uyuyacagım yıne de saracak mısın kollarınla?
- +1 yıl
Kay kenara bakalım yok öyle yalnız uyumak.
Soran+1 yılYaa 🙈🙈gel hadı kaydım bırbırımıze donelım yzuumuzu bacaklarımızı da kıvıralım oyle uyuyalım mı
- +1 yıl
Sarmaş dolaş olacağız seninle, bacakların bacaklarımın arasında, saçların omuzlarının ardında şakaklarından başlayarak yanaklarını boynunu omzunu bel kıvrımını usulca kavrayıp okşayacağım 🙈😍
Soran+1 yılBen bu guvenlı ve sefkat dolu yerde hemen uyuyabılırımm.. Bı bakmıssın sen operken gozlerım kapanmıs... uykudayım
- +1 yıl
Şşştt hemen uyuyacak mısın sen Öylece
Soran+1 yılNe yapmamı ıstersın uyumadan 🙈🤔😻
- +1 yıl
Bugün sanki çok ilgilenemedim gibi seninle 🙈
Soran+1 yılYok neden boyle dusunuyorsun estagfurllah
- +1 yıl
Bazen geç yazdım bazen yanında olamadım gibi hissediyorum 🙈
Soran+1 yılEvet gec yazdıgın dogru ama sebebı vardır bısey dıyemem o konuda 🙈Kendını suclama ❣
- +1 yıl
Kendimi suçlamam affettirecek şeyler yaparım 😉😘
Soran+1 yılYaa romantık mısın🙈😻😻ıyı geceler mert yagız delıkanlım
- +1 yıl
Bir yere gidemezsin sen 😡👿
- +1 yıl
Kaçıyor musun benden 😔
Soran+1 yılAaa ne kacması sadece cok uykum var goxlerım kapandı.. Iyı geceler dedım ondan
- +1 yıl
Ya yine de ne bileyim işte doyamadım sana :/
- +1 yıl
Ya ama bak cidden kızacağım saat kaç oldu hala yoksuun :/
Soran+1 yılBıldırımlerını kontrol eder mısın
- +1 yıl
Ediyorum?
Soran+1 yılTakıp ıstegını gormedın mı
Soran+1 yılMesaj atıcam atamıyorum kabul et ıstegı ancak oyle atabılıyorum
- +1 yıl
Yeni hesap açmışsın
- +1 yıl
Peki neden eskisi değil diye sorarım ama
Soran+1 yılBenım sana bısey soylemem gerek ben cok esmer ve baya sısman bır kızım sana yalan soyledım doktor olmıycam ben muhasebecıyım. Sana yalan soyledım yanı anlattıgım ınsanı burda tıp kazanmak ıcın napabılrıım dıye sordugumda yol gosteren bı kız olmustu ona sormustum tıpını falan ona ımrenmıstım o yuzden onu tarıf ettım. Kusura bakma. Artık konusmıycam
- +1 yıl
Bu hayatta asla tahammül etmeyeceğim birşey varsa o da yalandır. Değil Günlerce anonim konuştuğum biri aylarca beraber olduğum insan olsan bakmam yüzüne. Yalanlarını kendinle beraber al da git
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
Evet. ya da hesabını gizlemiştir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma bu hesap gızlı demıyo kı sadece henuz hıc gonderı yok yazıyo?
Soran+1 yılBı daha mesaj atsam gıtmez mı yanı artık?
engellemiş aynısı banada olmuştu :D :D
00 YorumlaEngellemis
05 Yorumla
Soran+1 yılBı daha mesaj atsam gıtmz mı ona
Soran+1 yılAslında yaZdıgım seyde de okundu ısaretı yok yanı goruldu nasıl oldu da hemen engelldı okumadan
Soran+1 yılAnladım, engellemıs dedı herkes oyledır muhtemelen teşekkür
fotolarinj silmis
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yukarda 54 gonderı var gorunuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet 😂
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnstagramda takip etmediğim birine mesaj attım ve gonderılerı acıktı. Sımdı baktım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler