Bu ajans hakkinda bilginiz varmı? Nasil bir ajans? Gitsem mi? para isterler mi? fox proje icin uygun gozukuyosunuz demisler kandirma olabilirmi kandirmak icin yapan da var ama onlar parada istedikleeini yaziyo ama bunda yazmayinca bilemdimm

Bu ajans hakkinda bilginiz varmı? Nasil bir ajans? Gitsem mi? para isterler mi? fox proje icin uygun gozukuyosunuz demisler kandirma olabilirmi kandirmak icin yapan da var ama onlar parada istedikleeini yaziyo ama bunda yazmayinca bilemdimm

ben oyunculukla ilgilendim. birincisi hiç bir ajans mesaj göndermez ikincisi gönderse dahi gönderendir iletişim sorumlusu 3 5 kişinin ayrı ayrı numarası yazmaz ve yasak olan birşeyde tv ve proje adı vermektir. sadece sana reklam filmi dizi sinema denir o kadar. bu sebeple bence inanma.
Peki ajanslar nasil haber verir bide ajans onenir misin
ajansa kayıt olursun kalitesine göre kayıtta değişir. genelde hepsi form doldurtur adın soyadın adresin yeteneklerin okuduğun okullar vs. vesikalık fotoğrafla beraber verirsin doldurup
peşine stüdyoda 3 5 fotoğrafını çekerler
kaliteli ajanslar replik okutur ve demo filmi çekerler
sonra o role uygunsan telefonla aranırsın bu kadar mesaj atımı olmaz asla.
bu arada kayıtlar fotoğraf ve video çekimleri üçretsizdir. 1 kuruş isteyene denk gelirsen kaç ordan derim.
Peki ajans adi verebilirmisin
veremem bunu popüler dizilerin en sonda geçen ajans isimleriyle kendin bulmalısın
Verswn nolcaki
ben yapım şirketleri ile çalışıyorum bu sebeple ajans isimlerini bilmiyorum dediğim yolu uygula net bilgiyi ordan alırsın
Sen nasil yapim sirketiyle calisabiliyosun ki sende ajanslardan baslamadin mi unluler nerden basliyo ki
ben ankaradayım ya sen
İzmir
bildiğime göre izmirde ajans yok hep istanbuldan geliyor oyuncular
Istanbula gidince artik sagol😊
dediğim gibi popüler dizilerin sinema filmlerinin akan yazılarını oku. ordaki yapım şirketleri ve ajansları not al internetten adres ve telefonlarını bul randevu al ve git hepsi bu yani. ama 1 kuruş isterlerse teşekkür et kaç ordan
Kayit dosya foto cekimi icin bilemi isterlerse
a4 kağıdına adın soyadın özelliklerin adresin ne diye çıktı alıyorlar ne kayıtı ne dosyası bu bir
ikincisi fotoğraf dijital makine ile çekiliyor çıkar hafıza kartını bilgisayara yükle bunun ne parası
3 dosya parası o bu diye birşey yok. herşey seni kandırmaca. para verdiğin her yer seni işe çağırmaz 3 ay sonra kapı duvar olur
Kiralik ask popiler bir dizi familiy ajansla calisiyo onu biliyomusun peki nasil
300 tl paranın alıp sonra seni sormayacaklar
Herkese aynı mesaj:))
Cast ajanstan da boyle bir mesaj gelmisti ama para istedigini belirtmisti bunda belirtmemis
Bildigin duzgun iyi ajanslar var mı
utopyayapim. com gayet dürüst ve eskiler üstelik kayıt ücreti almıyorlar... bir incele derim... izmirde ise izmirguzeli. com var
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar