Ben zaten çok zayıf bir kızım. Ama bacaklarım x yani çarpık. Kilo alamıyorum, bari bacaklarım bu şekle girsin en azından çok kötü bir fiziğe sahip olmam. Hangi egzersizleri önerirsiniz? Ne yapmalıyım?

Biraz zor bu yaştan sonra düzelmesi. Araştır belki Plates hareketleri falan değiştirebilir
18 yaşındayım daha ya, kaç yaşında olsam bir nebze düzelirdi dersiniz?
Benim kardeşim max 1,5 yaşındaydı. Bacakları çarpıktı. Doktor her gün Güneşte bacağı dıştan içe doğru saatlerce masaj yapın dedi. Baya yaptığımızı hatırlıyorum. O yaşta kemikleri değişebiliyor çünkü hızlı büyüme var. Ama sen şu an hızlı büyümüyorsun. Üzmek istemem araştır belki çözüm yolu vardır.
Bu bacaklarimi istiyorsun ama çok kötü bu bacaklar.
ne
watch me oynanır bun bacaklar
bakalım fesatlık derecen ne kadar :) :)
çarpık ya bunlar. şakamı yapıyorsun senin bacakların daha güzel
Cevap
13Cevap
Yemeğini düzenli ve saattinde ye günde bir saat spor yap düzelir 😀
ucube olmazsam rahat edemem diyosun. d
Kiloyla ucubelik ne alaka? bir insan kilo veremiyorsa/alamıyorsa bu sadece fiziksel bir özelliktir ucubelikle veya başka bir şeyle ilgisi yoktur. Saçma bir görüş
kemik yapına göre fazla değişemez
Aynı şeyi okumuştum ama düzelebilceği kadar artık.
Ayrık görmüyor musun?
Ama düpdüz, ben çok beğendim bu fiziği
Güzel değil bu ne kürdan gibi
Aynı bacağın çarpık olması daha güzel bir görüntü mü?
Sağlıksız duruyorlar eminmisin 😌
Bence bu resimdeki normal kiloda bir zayıflık, sağlıksız derecesinde değil 😄
Ciddimisin, Mesele yok ozaman bana sanki çokta normal gibi gelmedi, diğer yorumları değerlendir ama yine söylüyorum bana sorarsan hedefini daha yüksek tut =)
thigh gap danmı bahsediyorsun?
Ya thigh gap'im zaten var ama dizlerim birbirine değiyor, çarpık gibi yani. Eğer çarpık olmasaydı buna benzeyecekti, bende nasıl benzer onu soruyorum
Bacak çarpıklığınındüzeltmek için egzersizler var googleda biraz arastıe bulursun. Birde bu kızın bacakları aşırı cılız hiç hoş durmuyor
bence çok itici
Benim niye hoşuma gitti manyak mıyım ya Allah Allah😟
iğrenç bacaklar.
Bence aşırı kilodan daha iyi ve daha sağlıklı:/
Güzel değil ki
psikologa git sen
Bence sahip olma
iğrenç
Öyle mi dersiniz ya bilemedim
sporla
bu ne ya çırpı gibi
Benimde şişko :D