İyi geceler, iki tane muhabbet kuşu besliyoruz biri dişi, dişi kuşun şimdiye kadar hiç bir şeyi yoktu fakat akşam oldu ne olduysa 🙁 bir ara kuşların sesini duydum kavga ettiler sanırım yanlarına gittiğimde herşey normaldi aradan kaç dakika geçti bilmiyorum dişi kuşun burnun da damla denicek kadar kan vardı ve o an çok üzüldüm panik oldum birden çünkü hafif çoğaldı gagası falan kan oldu kafesede bulaşmış demirlere tırmanırken neyse ki şu an kanama yok durdu kan, kurudu *
ama korkuyorum? Ne olmuş olabilir yardım edin nolur çok üzülüyorum 😞
Resimli.. Muhabbet kuşu besleyen ve kuşlardan anlayan acil cevap verebilir mi?
Kuşlar anlaşamıyor gagalayarak eşini öldüren bile oluyor bir taraf çok hırçın belli ki, öncelikle iki kuşu birbirinden ayırın sürekli kavga ettiklerini görüyorsanız sonra da kulak çubuğunu sula o kani temizle ki mikrop kalmasin
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın daha önce komşumuzdan duymuştum onun da kuşları kavga edip eşini öldürmüş, bizimkiler de çok nadir kavga ediyorlar dı akşam seslerini duydum bakmaya gittiğimde bir şeyi yoktu ilkin sonra oldu ne olduysa ayırıcam zaten en doğrusu bu
Benimde iki kuşum vardı bir tane aldık aldıktan sonea hiç bişeyi yoktu 1 2 sene sonra bitane daha aldık sonra bunlar böyle sürekli didişiyolardı sonra birgün eski aldığımız kuş öldü hastalandığını falan sandım ama burdaki yorumları okuyunca diğerinin öldürdüğünü tahmin ediyorum kuşları ayır bence sen.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizimkiler de 1 sene oldu alalı arada didişiyorlar dı bir şey yoktu dün kü olaydan sonra korktum ayırmak en doğrusu
Benim kuşla aynı renk üzüldüm, ayır onları bizim tanıdıgın da dişi kuşu var bir yanyana getirelim dedik benimki erkek oldugu için parçlamaya kalktı.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden mi? Herkes ayırma taraftarı yarın ilk işim ayırmak olucak, gerçi şimdiye dek böyle bir şey yoktu ilk defa oldu hastamı diye şüphelendim ilk ama kime sorsam kavga ya da gaga taşından dır diyor
Yaaaa kıyamam ya ne olmuş ona :((( veteriner bir şey yok mu orada? Gerçi bu saatte de :/ çok üzüldüm ya geçmiş olsun umarım bir şeyi yoktur hayati olarak. :// Nasıl da korkmuş. T_T Birbirlerine yanaşmasınlar gece parçalamasın bunu ya off.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. Geç saatte oldu ne olduysa ağlıcaktım nerdeyse görünce şok oldum sabah ilk işim götürücem kuşçuya ya da veterinere inşallah bir şeyi yoktur hareketi yemesi normal ama bakalım sabah anlıycaz😞
Titriyordu garibim ya afedersin kalbi g. tnde atıyordu hayvanın nasıl korktum, o an panikledim ele de gelmedi kaçtı bir süre yarın ayırıyım en iyisi yoksa öldürür birbirlerini Allah korusun
Bence de :)) annemlere önceden söyledim kafelerini ayıralım diye yok olmaz dediler mırın kırın ettiler ama yarın ayırıcam ne derse desinler yoksa birbirine düşman olcaklar hepten😀
ilgilenmiyormusun? kafasını bişeye çarpmış baticon sür yani eski adıyla tentürdiyot pamuk çubuğuyla. ilgisizlikten kafasını kafesede sıkıştırmış olabilir.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlgilenmez olur muyuz, bir ara seslerini duydum sanırım kavga ettiler ondan mı yoksa hasta mı çözemedim ilk defa oldu böyle