ona çok kanım ısındı o kadar çok istiyorum ki onunla yuvamı yemeyimi paylaşmayı ama şu güzelliği kullanıp beni kandırmalarını istemem yardımcı olur musunuz
40 günlük safkan cocker ortalama ne kadar isterler bu cinsin huyları nedir köpek sahiplenrken neye dikkat etmem gerekir?
Ne kadar isterler? Sen bir eşya satın almıyorsun, bir can arkadaşı ediniyorsun. Para vererek mi alcaksın? Bir sürü site var hayvan sahiplendirilen safkan da vardır muhakkak
yargılamak sana kalmadı sahibi onunla iyi ilgilenmiyor fark ettiysen başı yaralı ve onu onun elinden almamın tek yolu ödeme yapmam ayrıca ben onda farklı bişey hissettim başka bir arkadaş istemiyorum
He ben soruyu g. tümle okumuşum biraz kusura bakma, bu cookerı çok sevdim ben de cooker istiyorum tarzı bir şey anladım. Eğer kötü muamele gördüğünü düşünüyorsan tek yolu bu maalesef
Başkalarına ne kadar çirkin ya da garip görünürse görünsün, bir hayvanı sahiplendigin zaman o senin bir parçan gibi oluyor ve sana çok güzel görünüyor. Tecrübe (+)
ya kardeşim anlamıyor musun ona iyi bakamıyor başında yaraları var ona rağmen ilgilenmiyor onu onun elinden almam lazım başka türlü de vermiyor ücret istiyor sırf para vermemek için ben o canı onun eline bırakamam
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > 40 günlük safkan cocker ortalama ne kadar isterler bu cinsin huyları nedir köpek sahiplenrken neye dikkat etmem gerekir?
En İyi Cevaplar