nişanlım kasımda askerden geliyor ve Nisan başı evleniriz diyor. biraz borçla harçla olacak ama 4 seneden sonra da insan evlenmek istiyor. borçları bitirip öyle mi evlenmeliyiz yoksa evlendikten sonra borç ödenir mi ?
teşekkürler.
teşekkürler.
Çok ağır borcun altına girmeyecekseniz evlenin. Zamanla ödersiniz. Mümkün olduğunca çok eşyadan kaçının, sadece gerekli olanları alın. Herşey kusursuz, eksiksiz olsun anlayışında olmayın. Yoksa borçlar ruhunuza ağır gelir, zamanla huzursuzluklar başlar.
Ne demişler; "Az aşım, ağrısız başım."
bu tamamen kızın hayalleriyle alakalı. birkez evleniyorum öyle olacak böyle olacak derse zor, ama önemli olan duygular sevgiyse neden olmasın. borçlar hiçbir zaman bitmez mühim olan ne kadar olduğu
aslında eşya olarak çok bir borç yok gibi. ev almayı düşünüyoruz o biraz zorlayabilir.
gelince ayarlıcak bakalım. kira parası vereceğime ev taksiti öderim daha mantıklı tabi.
bence uygun bir zaman Allah bir yastıkta kocatsın hadi : )
teşekkürler o zamann :)
Cevap
7Cevap
Evlendikten sonra da tabi borç ödenir illaki ama borç harç bitse en azından kafanız da rahat olur. Tabi borçların ödenmesi çok uzun bir zaman alacaksa evlenin.
gelirinizle borcu orantılayın ona göre davranın Allah kavuştursun
teşekkür ederim.
doğru diyosun tabi.. hayırlısı bakalım.
amin ya ev kuran herkese inşallah. herkes öyle diyor Allah yardım eder..
walla benim aklımdan geçen askerden gelinip evini geçindiricek bir yapıya gelindigi zaman evlenilmesi en uygunu bence 25 iyidir :D
askere zaten 24 yasında gitti. gelene kadar evlenene kadar 26.
=)
1 yıl geçsin çocuğun kafası bozuk olur kendine gelsin toparlansın biraz ;)
evlenmek için sürekli tarihi öne çeken o. askerlik bitince psikolojik olarak değişir mi bilemem.
cok uzatma. 2-3 ay icindde evlen. yoksa kafesteki kuş ucar gider
Bacı askerden gelsin 5 6 ay geçsin evlen
inşallah bakalımm
hemen evlenceksin yanıodur o şimdi :D tam kıvamındadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar