Amerikan mutfak deniyor. kötü bence tam böyle mutfakta bir is var bulaşık filan, çat kapı biri geldi rezalet yani. ve yemek kokularınında salonda olması hoş değil bence
23 Yorumla
Soran+1 yılyemek kokusu salonda olmuyormus aspıratorda engellıyormus cat kapı gelen evın dagılıklıgında gorur :D
Soran+1 yılaprator mu ne varya su ocaklarının ustune konunanlar onlar ış gormez mı?
En İyi Cevaplar
+1 yılMutfağın da hep toplu olması gerek yoksa salonda oturdukça içine fenalık gelir :D
21 Yorumla
Soran+1 yıleeee bacım oda sızın hanımlıgınıza baglı dagınık olursanız oyle olur toplu olursanız boyle olur
+1 yılamerikan mutfak. en sevdiğim
11 Yorumla
Soran+1 yıl
aynen amerıkan mutfakmıs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılAmerikan mutfak mi ne öyle bir şey deniyor bildiğim kadarıyla. Kullanışsız olduğunu düşünüyorum, yemek kokusu oradaki perdeye sinsin istemem
211 Yorumla
Soran+1 yılasprator aspınator aspratonor aspretor buna benzıyen cıhaz varya ocagın ustunde oluyor o ne ıse yarıyor sence :D adını bılmıyomda gorevını bılıyom
- +1 yıl
Astronot 😛 işe yarıyor ama kokuyu tamamen yok etmez ki o. Ben istemem ya yok 😂 misafirlerim odada otururken ben bulasik mi yıkayacağım
Soran+1 yılmakıne var hem yıkasan ne olacak karızman mı cızılecek herkez senın ne kadar hamarat o9ldugunu gorur :D
- +1 yıl
Kardeş niye zorluyorsun istemiyorum ben amerikan icadı mutfak falan 😂😂
Soran+1 yılturkısh mutfak olcak sana hanı eskı evler olur ya bır avlusu olur avlunun bır ucu evın odaları avlunun dıger tarafı mutfak hanı mutfaga gıtmek ıcın dısarı cıkıp avludan gecıp mutfaga gıdersın wc banyo avluda olur o sekıl ıyı gıder sana galıba
- +1 yıl
Hayallerimin evini tarif ettin
Soran+1 yıltavuk ınek domates hoyar fılan oalcak
- +1 yıl
Soğan olmazsa olmaz
Soran+1 yıl:D cucugunu sevıyon heral
- +1 yıl
Tabii 😂
Soran+1 yılahahaha
Amerikan mutfak mi. Butun heryer yemek kokuyor sevmiyorum ben
11 Yorumla
Soran+1 yılkımı kokmuyor dıyor
+1 yılAmerikan mutfak deniyor. Önermem çünkü mutfakta birisi bir şey yaparken tv izlemek imkansız hale geliyor.
123 Yorumla
Soran+1 yıl5+1 ses sıstemını kurarım hadı ımkansız hale gelsın o ocaktakı tavayı yerınden zıplatırım ımkansız deme bana :D
- +1 yıl
Biz fakiriz bize imkansız 😄
Soran+1 yıl150 tl fılan ıkıncı eli
- +1 yıl
Şaka yaptım zaten, değiliz 💃
Soran+1 yılama ben gfakırım sakası olmaz bu ısın
- +1 yıl
Ruhum fakir benim de
Soran+1 yılbu devırde ruh zengılıgıne kımse penısıne takmıyor cep zengılıgıne bakıyor ruhun zengın olsa sokakda yatar kalkarsın cebın zengın olursa herseyın olur cok enteresan devırde yasıyoruz
- +1 yıl
Herkes bir değişik. Bu devir için Ekrem Abinin çok güzel bir sözü var. "Kim kimi koparıyor"
Soran+1 yılkım kımı koparırsa kazanıyor para kımdeyse guc ondan ama obur dunyada bır ıse yaramaz benden tavsıye saglam ısın gucun var ıse paranın kolesı olma
- +1 yıl
Babam zengin ama onun bile kölesi olmadım. Ben lüks sevmem
Soran+1 yılbir kız olarak ımkansız daha dogrusu sasırtıcı ınanması guc seyler soyledıgının farkındamısın?
- +1 yıl
Okuduğum bölüm gayet iyi. Beni dünyaya getirdikleri için eğitimimi karşılamak zorundalar. Mezun olunca herkes istediği gibi yaşar. Tek istediğim çok sade bir hayat sadece.
Soran+1 yılsasırtıcı sen ne okuyorsu baban ne ıs yapıyor
- +1 yıl
Çok da özel hayatımı konuşmak istemiyorum. Ben fizyoterapi okuyorum, babam da dededen zengin işte bir de kendi emekleri ile.
Soran+1 yılozelını desıfre etmek ıcın demedım senın hayalın nasıl bılmem hayatın rahat ama hayalımız ortak gıbı
- +1 yıl
İnsanı sadece yokluk terbiye ediyor ve sadece kendim için yaşamak istiyorum
Soran+1 yılkendın ıcın asla yasayamazsın eger vıcdanlı ınsansan
- +1 yıl
O açıdan demedim
Soran+1 yılannene babana bakacan evlenecen sonra cocuguna bakacan bu dunya bu sekılde kendın ıcın sadece yetımsen oksuzsen yasarsın. sen hayatı yanlıs kavramıssın bolumun ıyı bızım gıbı surunecegın bolum degıl 40-50 lık araba alırsınız bır ev alırısnız aylık maasınız ıkınızın ortalama 5 bın tl belkı 7 bın tl olur cocugunuz fılan bırsey ıstedıgınde yok deme gıbı caresızlıgınız olmaz (atıyorum elbıse cıkolata fılan o anlamda dedım)
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünmüyorum. Anne babama elbette bakarım
Soran+1 yılo lafı cok kısıden duydum sonra evlenıyor aşka ınanmayanın 3 cocugu oluyor
- +1 yıl
İnsanların ideallerini bu kadar çabuk küçümsememek gerek
Soran+1 yılıdealın ne?
Amerikan mutfak deniyo. Ama kalabalık bir evseniz uygun olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yıl4 kısı ıcın?
Soran+1 yılsana gore?
Soran+1 yılmahalle karıları eve rahat rahat dolussun altın gunu yapın dıe keısn :D her kadının hayalı
Soran+1 yılbana hıc fark etmıyor
+1 yılKaç kişi yaşandığına bağlı bence
11 Yorumla
Soran+1 yılatıyorum 1 erkek 1 kız 2 cocuk?
salon da mutfak o mutfaklı salonda oturacan sureklı mısafır oraya gelecek dıger 2 oda da 1 yatak odası 1 cocuk odası seklınde
+1 yılBütün yemek kokusu salonda, hoş değil bence.
114 Yorumla
Soran+1 yılyemek kokması guzel degıl mı?
- +1 yıl
Salonunda acı acı soğan kokusu hoş mu?
Soran+1 yıllan bır an gozumde burnumda hıssettım keske baska ornek verseydın
- +1 yıl
Haha😅 Yani görüntü olarak hoş ama kullanımı sıkıntı bana göre.
Soran+1 yılne dıyım bırsey sormuyom sana cevabın burnumun dıbınde hıssettırıyor gercek gıbı
Soran+1 yılkovmak ya da kızmak anlamında demedım yanlıs anlamanı ıstemem
- +1 yıl
Yok öyle anlamadım sorun yok :)
Soran+1 yıltamam aman yanlıs anlasılmasında ama cıdden keske o ornegı vermeseydın burnumda gozumda acısını hıssettım tuhaf oldum
- +1 yıl
E ama öyle, ne yapayım😅
Soran+1 yılbır uye yorum yaptıda hatta bugun soganda yemısler kesmısler hıc oyle bırsey yok dıyor bırde bu asprıtanor mu ne oyle bır cıhaz varya o zaten kokuyu engellemıyor mu?
- +1 yıl
Valla soğanı nasıl yiyorlar anlamadım, soğanı kavurdugun zaman kapı kapalı olsa bile odaya siniyor. Onların soğanı farklı demek ki😅 Aspiratorun engellediğini düşünmüyorum, alt tarafı havayı dağıtıyor, içine çekmiyor sonuçta.
Soran+1 yılyok la cekıyor cekmez olur mu bızımkıler evde sıgara ıcmemı yasakladı dısarı soguk oldugu zamanlar balkona cıkamıyorum aspiratorun altına gecıyorum sıgarayı yakıyorum dumanını ıyı cekıyor ıcıne
- +1 yıl
Ha tamam ben başka bir şeyle karıştırdım😅evet çeker elbette o. Onun da sesi benim başımı agritiyor gerçi.
Soran+1 yılteknolojı ılerledı sessızlerı vardır elbette
+1 yılamerikan mutfak diyorlar :D
19 Yorumla
Soran+1 yılhe ondan dıyorlarmıs zaten herhangı bırseyde amerıkan olmazsa sasardım dogrusu :D
- +1 yıl
dimi haklısın
Soran+1 yılkullanırmıydın severmısın
- +1 yıl
yok ya istemem
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
bir dağınık olduğu zamanda birinin geldiğini düşün
Soran+1 yılo zamanda dagınık olmayacan :D yemek kokusu salona gecmesı dıyorlar bırde onun hakkında nr dusunuyon
- +1 yıl
ayrı olsada gelir o :D
Soran+1 yıl. d :D
Kokulu ve kötü görüntülü
13 Yorumla
Soran+1 yılkullanıyormusun?
Soran+1 yılneresı zorkı? ufak tefek
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. bütün bulaşıklar meydanda oluyor 😂
15 Yorumla
Soran+1 yıle yan gelıp yatmayacaksınız o zaman azcık hanımlıgınızı gosterırsınız :D harbı sence nasıl ıyı mı o sekıl evın olsun ıstermıydın
Soran+1 yılhmm kımı ıstıyor kımı ıstemıyor entresan
Soran+1 yıloda dogru ama netten bakıyorumda normal evden bıraz ucuz gıbı
- Diğer konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yıliyi ama salonun büyük olması lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılcok buyuk abartı olmazmı ısınma sorunu hanı
- +1 yıl
çok küçükte oda gibi olur salon dediğin büyük olur
Soran+1 yıl2 tane tır sıgmalı ıcerıde cocuklar at gıbı kosmalı camı cerceveyı kırmalı anne anne dıye halıya ısemelı topla vazoları kırmalı kadın da tamızlemelı mısafır geldıgınde tum degerlı esyalar salona tıkılmalı gosterıslı olmalı o sekıl galıba senın hayalın?
+1 yılÖyle evleri çok severim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm hayalındekı ansıl merakımı cezbettı
- +1 yıl
Bildiğin amerikan mutfak işte :D
+1 yılEvet en rahatı bence memnunum
178 Yorumla
Soran+1 yılkullanıyormusun?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılyemek kokusunun salona sınmesı ıyı degıl fılan dıyorlar oyle bır durum var mı
- +1 yıl
Bizde yok😂
Soran+1 yılıyımıs daha yenı bır bayan bır ornek verdı sogan kokusu fılan bır an burnumda gozumde hıssettım oyle bır durum yok demı
- +1 yıl
Soğan yendi bu akşam şuanda da salondayim hiç koku yok
Soran+1 yılaklıma tkaılan her soruyu sana sorcam ne desem evet ve bugun yapmıs oluyorsunuz :D aspnarator mu ne oyle bır cıhaz varya o yemek kokusunu zaten engeller demı?
- +1 yıl
Evet engeller
Soran+1 yılo tur evler daha ucuz mu oluyor?
- +1 yıl
Bilmiyorum
Soran+1 yılgercı ev almakda cok zor da bende soruyom :D
- +1 yıl
Evet:))
Soran+1 yılbu arada ben bununla ılgılı soruda sormnustum hatta kızlar erkeklere gore cıkolatayı daha bı fazla sevıyor nasıl soylesem bır bır tat alıyoruzya tatlı yanı cıkolata begenıyoruzda ama kızlarda dahada fazlası var daha fazlasını algılıyor sankı o durum sence ne? Nıckden soram dedım
- +1 yıl
Bilmiyorum aslında aylardır yemiyorum 😂
Soran+1 yılbak bı erkegın ben hamıleyım demesıne ınanmam bır de bır kızın aylardır cıkolata yememesıne ınanmam :)
- +1 yıl
Diyet :)
Soran+1 yılalla alla cıkolata kılo mu aldırıyor ayda 1 haftada bır fılan boswer ufak ufak at bırsey olmaz bak senı bılseydım kesın karsında (fakırız napak) bımden 1 tl 15 kurusa cıkolata alır yerdım :D
- +1 yıl
Birazdan çikolata yiyeceğim:)))
Soran+1 yılye ye ıyıdır bol sutlu olanı bı ayrı ama acıyı seversen bıtter ozellıkle beyaz cıkolata bı muhtesem fındıkda varsa tak tak sekılde sesler gelıyor agızda dagılıyor yanına yenı bınden 50 kurusu satılan sıcak cıkolata bır tanede patetes cıps oh mıs gıbı amerkıkan murgafında koymussun suyu ocaga acmıssın cıpsının paketını koyuyon tabaga dusunsene yanındada 4-5 tane cıkolata
- +1 yıl
Ay ay ay😍
Soran+1 yılben sna dıyetı cok kotu bozdururum harbi
- +1 yıl
Tost yiyorum😂
Soran+1 yılbu saatte ye sonra diyetteyım de o dıyetı sen boswer al bır elıne sıcak cıkolata al dıger elıne normal cıkolata al onune cıps koy ayaklarını sehpanın uzerıne ye ıc ye ıc ye ıc
- +1 yıl
Aaa olur mu öyle şey
Soran+1 yılnıye olmasın yalnız her bayanalr gıbı evı sen toparlarsın :D
- +1 yıl
Herkes kendi dağıttığını toplamalı
Soran+1 yılyok ya oyle bır dunya olmasın bence kadın evın kendısıdır kadın toparlar erkegıde kadınlara benzetmeye calısmayın arkadasım
- +1 yıl
Ben ilerde çalışıyor olacağım o da çalışıyor olacaksa neden sadece ben topluyorum?
Soran+1 yılaf buyurda gecelerıde erkek ektra calısıyor anam kadın uzerınde ve ayrıyeten ev ısı kadından sorulur erkekden degıl
- +1 yıl
Azıcık yardım etseniz ölür müsünüz
Soran+1 yılpekı cene sıddetı yanı konusarak erkeklerı bogmasanız ölür müsünüz kadın çeneden asla vazgecmez ama ev ısıne gelınce erkekge yıkmaya calısır valla benım odama temızlık en son 5 ay once geldı dahada gelmedı gerekde duymuyorum yapmasanızda olur dagınıklık guzeldır
- +1 yıl
Ben çok konuşmam.
Soran+1 yıltabı canım babaannemde ben cok konusmam dıyor ama 2 dakıkadan sonra ıkı kasımın ortasında bır agrı baslıyor beynımın ıcıne dagılıyor bır agac koku yahut bır ag mısalı bır kadın konusmadan once vermıdon ıcen erkek mılletıyız bız :D
- +1 yıl
Ben gerçekten konuşmam
Soran+1 yılhadı dedıgın olsun ama ınanasım yok cunku bu lafı dıyen 7- 70 e herkez ceneyı bır actımı abovvvvvvvvvvv uyku ılacı alıp uyuyasım gelıyor
- +1 yıl
Ahahah😂 Umarım denk gelmezsin öylelerine ben de bıkıyorum öylelerinden
Soran+1 yıldedıgın gıbı ıse Allah hamurunu necasetle yogurmus anan tam senı erkek doguracakmıs yanlıslıkla kız dogurmus (en kıbarı bu ıns uygun olmustur)
- +1 yıl
Benim konuşmama nedenim çekingenlik:) utanıyorum nedensiz
Soran+1 yılo utangaclık tanımadıgın ya da ısınmadııgn kısılere ama o utangaclık gıderse benım dedıgım gıbı oluyor aynı kapıya cıktık yine
- +1 yıl
Utangaçlık gitmiyor. Anasınıfından beri tanıdığım arkadaşımın yanında da öyleyim
Soran+1 yılannenın yanında damı oylesın?
- +1 yıl
Bazen
Soran+1 yıl:D :D ben baska bırsey demıyorum haklı oldugumu farkındasındır
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılcok konustugunu ıtıraf ettın
- +1 yıl
Öyle mi
Soran+1 yıloyle ıstersen yorumları kontrol edebılırsın :D
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyledir ama beni zorla konuştururlar yani
Soran+1 yıl:D :D :D hahahahha yıne bastan sardın sen ne yapmaya calısıyorsun butun bayanların ortak noktası bunu degıstıremezsın olmayan kızdan suphelenırım ruzgar erkoclar gıbı sanarım yanı altın gununu bılıyorsun szde yemek yemek altın vermek ben neler gordum kadınlar konsusarak nasıl kendını paralıyorlar ısın enteresan yanı 30 kısı 30 uda aynı anda konusuyor 30 uda anlıyor
- +1 yıl
Ahahshaha😂
Soran+1 yılhaksız yanım?
- +1 yıl
Beni tanımadığın için böyle demen normal
Soran+1 yıltanısamda bence her kadında bukunan erkek ozellıkler mevcut sendede nasıl desem her kadın sacı uzundur ses tone erkeklere gore ıncedır ve cok konusurlar
- +1 yıl
Beni zorla konuştururlar genelde
Soran+1 yılşasırtıcı pekı neden dılınde ıgne mı var?
- +1 yıl
Çekiniyorum
Soran+1 yılhah bak nedıyorum o cekıngeclıgın gıdınce ne olur cegıngeclık edebı degıl sonucda bır ınsana karsı :D
- +1 yıl
Çekingenlik gitmiyor
Soran+1 yılanana babana kardesıne karsı cekıngec degılsındır daha dogrusu sadece anana
- +1 yıl
Onlarla da çok konuşmam yani bana sorulanlara cevap veririm baş şişirmem
Soran+1 yıltabıııı tabı tabı tabı kulah getıreyım mı?
- +1 yıl
Tamam inandırmak için uğraşmayacağım dediğin gibi olsun
Soran+1 yıl:) :) cıkolatayısevenkız dıyetı naptın bozdu yedı cıkolatayı ıctı sıak cıkolatayı
- +1 yıl
Çikolata yedim pişmanım ;(
Soran+1 yılnıye? guzeldır cıkolata
- +1 yıl
Kilo alırım sonra
Soran+1 yılal ne olacak bıngıl bıngıl ol begenen o sekıl begenır
- +1 yıl
:( 5 kilo vermem lazım
Soran+1 yılkac kılosunda
- +1 yıl
Aaa kızlara kilosu sorulmaz
Soran+1 yılnıye gunah mı?
Soran+1 yılo degılde yorumlar baya amacından cıktı muhatbete daldık doyum olmuyor ayıp olmasın
- +1 yıl
😂😂😂 aynen
Soran+1 yıltakıp cektım
Soran+1 yılozelden donersın
- +1 yıl
Hangisi olduğunu nerden bilicem
Soran+1 yıltakıpden cıkıp yenıden takıp edıyorum o zaman
- +1 yıl
Tamam
+1 yılEğer düzenli biriysen iyi oluyor
17 Yorumla
Soran+1 yılbacım oda sıze baglı artık
- +1 yıl
Ne demek bize bağlı?
Soran+1 yıldagınık tutarsan dagınık olur temız tutarsan temız olur
- +1 yıl
Bende öyle dedim
Soran+1 yılhah ıste oda kadının elınde olan bırsey temızlıgı erkekden beklemeyın
- +1 yıl
Niye erkek temizlik yapamaz diye bir yasak mı var
Soran+1 yılyok da ters
+1 yılbence hem kullanisli hem de goruntusu hos
13 Yorumla
Soran+1 yılyorumlara bakarsan pekı salona koku gecmesını nasıl yorumluyırsun?
- +1 yıl
oda kokusu alirsin artik
Soran+1 yılzaten aspratonor mu ne ondan olmuyor mu o yemek kokusunu engellemez mı?
Kullanışsız bence
13 Yorumla
Soran+1 yılneden sizce
Soran+1 yılhmmmm
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi değil bence.
17 Yorumla
Soran+1 yılsence neden?
- +1 yıl
Balık falan pişse tüm koku salona siner.
Soran+1 yılasprator ıs gormez mı?
- +1 yıl
Yetersiz bence.
Soran+1 yılbalkon ne gune duruyor :D
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Soran+1 yıl:D :D :D :D :D
Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Ayrı daha iyi
13 Yorumla
Soran+1 yıleskı candır gerısı heyecandır dıyon yanı
Soran+1 yılhmmm
Amerikan mutfak😒
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen amerıkan mutfakmıs
+1 yılguzel degil
14 Yorumla
Soran+1 yılneden sence?
- +1 yıl
cok buyuk ve bir anlami yok gibi tuhaf duruyor
Soran+1 yılhmmmm herkez kucuk dıyor
- +1 yıl
anladim
+1 yıltek yasiyorsan iyi
115 Yorumla
Soran+1 yılevliykrn ıyı degl mı?
- +1 yıl
ben evli olsm mutfagi ayri isterdim misafir falan olur bide salon her zaman kullanilan bir alan degil
Soran+1 yılha senın dusuncen o sekıl bende aklıma yenı geldı salonda mutfak ve orada otursan sureklı salonu kullansan mısafır de gelse salonda yatak odası ayrı cocuk odası ayrı sekılde yanı salon hem oturma odası hem salon hem mutfak guzel degıl mı sence?
- +1 yıl
iki oda li bir ev o zaman oturma odasina mutfak olabilir bak
Soran+1 yıloturma odası yok salonda oturacan mutfakda salında dıger 2 oda bırı yatak odası dıgerı cocuk odası seklınde
- +1 yıl
Sizin tercihiniz tabi
Soran+1 yılyok daha alcak degılım kı zaten tr de ev almak asgarı ucretle ımkansız gıbı bırsey eger olursa dıye merak ettım sızce nasıl dıye? :D
- +1 yıl
Oluru var 😃
Soran+1 yılnasıl merka ettım :D zengın kayınbaba mı?
- +1 yıl
Hm o zor sen satın mı almak icin demiştin ki 😃
Soran+1 yılyok merakımdan dedım daha nasıl satın alam almam ıcın 13 yıl asgarı ucrete hıc dokunmam gerek evler o fıyatta cunku
- +1 yıl
Herkes ev almak zorunda. Degil zaten
Soran+1 yılharbı 2 asgerı ucretlı ınsan bırının ması tek kıraya gıdıyor dıgerı 1300 tl ıle gecınmeye calısıyor gecım kıtlıgındayız
- +1 yıl
Zor bu devirde Allah yardımcınız. Olsun
Soran+1 yılzor kolay oluyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler