Kaç gündür idrarım geliyor hissine kapılıyordum bugün tahlil yapıldı ultrasona girdim kansermiş :(
Tedaviye başla iyileşirsin inş.
Başlama Kanser geçmez :(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle geçmiş olsun sağlık ile ilgili şaka yapmam yapanı da sevmem gelelim böbrek kanseri sanıldığı kadar tehlikeli bir kanser türü değildir özellikle erken teşhis edildiğinde diğer böbreğe sıçraması engellenerek kemoya gerek kalmadan duruma göre tedavi edilebiliyor.
Çok teşekkür ederim hocam siz olmasanız moralim 0 :/
Bursa’mızın sana bişe sormak istiyorum
Kendine çok dikkat etmen lazım sakın umutsuz luğa kapılma kaçıncı evre
2. galiba.
Atlatırsın hiç kafana takma yaş kaç
23 Abi.
Gençsin sigara alkol kullanıyormusun
6 yıl içtim abi.
Aman kardeşim doktorlar ne diyor nasıl bir tedavi uygulayacaklar
Abi Böbrekten ameliyat edecekler galiba cerrahi işlem sonrasında kemoterapiye girip girmiyeceğim belirlencekmiş.
İnşallah kardeşim güzel sonuçlar alırsın
Derdi veren dermanı da verir. Sakin yanlis düşüncelere kapilip kendini yipratma. Hayat bu, bir şeyler olur ve geçer. Hala nefes alabiliyor olman da büyük şans unutma. Şimdiden geçmiş olsun, hayat devam ediyor unutma :)
Cevap
6Cevap
Paran varsa şansını dene ama yoksa ortaysa durumun doktorlar seni soyar iyileşirsin belki ama dışarıda kalarak ölürsün
Geçmiş olsun, tedaviye başlamalısın tabi ne kadar erken o kadar iyi.
Yasin 24 den genç 35 yaşında olanlar bile genç oldukları için kurtuluyorlar pes etme sakın
Sağolasın hocam.
Merhabalar bendende böbrek tümörü alındı😢 ama benimki kanser değilmiş çok şükür. Siz ne yaptınız iyileştiniz inşallah 🙏 tekrarlıyor mu peki bu tümörler? Benim tek korkum tekrarlaması şu anda
Kanser tedavi edilebilir bir hastalık. Yeterki bunun bilincinde ol.
Geçmiş olsun...
Rabbim şifa versin...
Sağolasın kardeşim Allah sizlere dert vermesin.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Allahtan
Geçmiş olsun. Allah şifa versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?