Düşündükçe ölmek istiyorum, ben ne yapacağım?

Babamın söyledigi sözler aklımdan cıkmıyor, özellikle yalnız kaldıgımda kafamda dönup duruyorlar delirecek gibiyim. Öyle agir laflar söyledi ki bana, bir baba nasıl böyle konusabilir.. Annem de, kardesim de terkettiler beni (manevi olarak, yani kimse kelam etmiyor benimle evde) yapayalnizim. En basindan anlatmak istiyorum, okumasaniz bile yazacagim biraz uzun olacak gibi.. 19 yasindayim, kendimi bildim bileli hep caliskan oldum ve iyi bir üniversite&bolum kazandim sonunda. Sanirim 16 yasinda basladi her sey, ergenligin de getirdigi durumlarla babamla&abimle aramiz bozulmaya basladi yani 2 duzgun cumle kurabilsek sonunda kavga ediyoruz/duk.. Surekli bir catisma halindeyim ev halkiyla her neyse bu hal son haftalarda nirvanaya ulasti her gun kavga ediyoruz en sonunda (Bakin ufak, gulunc bir problem gibi gelebilir ama işin asli o degil) spora yazilmak istedim surekli evde oturmaktan sıkılmistim artik soz verdi annem ama sonraki gun bana tamam hazirlan dedi ama bir baktim yatiyor Ee gitmiyor muyiz dedim Offf bekle diyor bekledim 2 saat en sonunda delirtti beni aldim basimi gittim disari tek basima dolastim ( Sadece 2 arkadasim var ikisi de benden cok uzakta) Sonra eve geldim , bakin arkadaslar öyle kizlar var ki artik acmadigi yer kalmiyor vucudunda, yuzune badana yapiyor ama ben sadece bir tisort, pantolon giyip rimel suruyorum ama ilgi cekiyormuşum diye disarida gezmem bile gozlerine batiyor. Eve geldim, bir seyler oldu hatirlamiyorum babam uzerime yurudu bana şunlari dedi: Senin ben okudugun okula s*cayim, s*ktir git lan bu evden ( bu arada kolumdan tutup disari atmaya calisiyor, kolumda morluklar duruyor) Koca mi bulacaksin? S*ktir git lan kocana git bu evden or*ospu olacaksan s*ktir git ( Hayatimda hic erkek arkadasim olmadi ders calismaktan) Sana bu yasina kadar vurmadim seni öldürürüm dedim ki
Güncellemeler
+1 yıl
Sana gerek kalmayacak sonra beni ordan oraya savurdu Allah KAHRETSIN GURURUM OYLE INCINDI KI arkadaslar yemin ederim ki ölmek istedim YEMIN EDERIM OTURDUM INTIHAR YOLLARINI ARASTIRDIM tami tamina 5 saat boyunca intihari dusunup agladim ve sonunda KSye yazdim, sagolsun arkadaslar bana cesaret verdiler vazgectim, okuyup kurtalacagim hepsinden.
Ama gururum oyle incindi ki buraya yazmadan da edemedim , bu sozler YENILIP YUTULACAK CINSTEN MI? Ben nasil kalkarim bu sozlerin altindan, simdi hala gelmi
Güncellemeler
+1 yıl
benimle kpnusmaya calisiyor, sizce daha BABA olarak gorebilir miyim onu? Bir BABA kizina nasil Kocana sektir git diyebilir? Evet cahil bir adam, ama ne cahiller var İNSANLAR
Hayir ne Or**ospulugumu gordun ki? Hangi erkekle gordun beni? Hangi kafede gordun, hangi barda? Ne yaptim ben okumaktan baska, surdugum bir rimel mi rahatsiz etti seni? HAYIR insanlar pur-u pak mi? Hayir karisi yani annem onu DEFALARCA ALDATTI? Defalarca kucucuktum ama hatirliyorum, Ve BABAM DA biliyor ama YUTTU BUTUN GECMIS
Düşündükçe ölmek istiyorum, ben ne yapacağım?