Kakadu papaganı belasına çözüm?

bu cins sevimli ve sevecen geldi heveslenip aldım atsan atılmaz satsan satılmaz oldu ilgilenme tüylerini yoluyor 4 defa sattım 4 kez geri geldi adamlar sattıgım fiyatın 200 300 lira aşşasına bana geri getiriyor benim omzuma kendi geliyor seviyorum okadar ses çıkarmıyor adamın karısını ısırmış agrasif oluyomuş bagırıyomuş biri eline alcam demiş etini kopartmış günlük banyo yaptırcan oyun oynuycan 4 saat ilgi istiyor hamınk kusu artık oyun havası felan acıyorum 1 saat oynuyor işin kötü tarafı eşimi ve misafirleri yanına yaklaştırmıyor direk saldırı pozisyonu ve agrasif hareketler sergiliyor size iyi gelebilir ama bir tek benim elimden yem yiyor işime ara verip doyuruyorum karnını hele bahar ve yaz aylarında dut ahududu börtlen gibi meyvalardan aşşasını yemiyor işinse yedir bir sesi var susmuyor illa karadut felan yiycek pzvk eşimlede sorunlar başladı bu nalet yğzünden kuşa 4 saat ayır bize kıcını dön yat olayı oluyor artık bizim odanın dısında kalınca bagırıyor komsular sikayet etmesin diye odaya alıyorum sesi kesiliyor karım yatak odamıza kadar soktun helal olsun diyor bir yanda vicdanım diger yanda karım 70 80 yılda bununla gecmez yani dostlar bu papagan tam bir baş belası o kadar para verip bu belayı almayın gnlük 4 5 saati ibadet etseniz cennete gidersiniz ve 400 lirada masraf aylık cıkıyor sizce ben ne yapıyım?
Kakadu papaganı belasına çözüm?