Doğru mu? 6-7 arkadaşım hep beyazlatıyo dedi internettede öyle diyo, bide size sorayım öyle mi?
Bilmiyom
Evet cildi açar
Hayır açmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hergün kullandığım bir maskeydi. Faydasini çok gordum. Fakat anladim ki hergun degil 2-3 gunde bir yapmak lazim. Kendimi fazla kaptirmisim galiba. Asiriya da kacmamak lazim. Yagli cildin varsa icine biraz da limon suyu sıkabilirsin.
tenim yağlı değil ama sadece burnum yağlı. lekeleri falanda temizliyo demi bu pirinç unu maskesi. yanş belirgin bir şekilde açıyo mu cildi :D
Limon ayni zamanda asit barindirdigi icin cilk remgini acmaya da yardimci olur sadece yaglanmayla alakali degil. Sunu soylemeliyim ki hemen bir mucize tabiki gozlemlenemez. Ben 1-2 aylik bir surecte tedavi gibi uyguladim. biraz actigini fark ettim. Sen de uzun bir sure zarfinda surekli yaparsan farki gorursun.
anladım teşekkürler.
2-3 hafta içerisinde azcık fark olur demi açılır biraz :D
tamam teşekkür ederim.
şimdi ben pirinç unu ile sodayı karıştırdım yaptım (soda ile yapıncada oluyomuş) 2 günde hiçbişey faketmedim. umarım 1 ay sonra belli olur fark. ama bişey sorucam yüzümüzde ne kadar bekletmemiz gerekiyor. 1 gün sonra tekrar rahatsız ettiğim için üzgünüm :D
Soda asitli olduğu için onu hergün kullanmanı tavsiye een çünkü cildini aşındıracaktır. Sodayı haftada bir defa olmak üzere kullanabilirsin. Pirinç ununa biraz su koy koyu bir macun kıvamı elde et, sonra taze kesilmiş limondan birkaç damla döküp kayu karışımı biraz daha sulandırıp sürülecek kıvama getir yüzüne sür ve çatlamaya başlayana kadar yüzünde tut. Yarım saat yeterli oluyor. Limon da lekeleri açmakta etkin bir rol oynar. Haftada bir defa da peeling etkisi yaratmak için maskeyi ellerinle nazikçe ovuşturarak çıkarabilirsin. Hem yüzündeki birikmiş kirleri almış olur hem de yumuşatır. Onun haricinde hergün bu maskeyi ılık suyla yüzüne çarparak temizle.
teşekkürler arada kafama takılan soru olursa sorabilir miyim?
pirinç unu tüylenme yapar mı? sende tüylenme oldu mu? birnci sorun bu ikincisi ise kırmızı ve lekeli yerleride geçiriyo mu? mesela benim yüzüm kıpkırmızı burnumun üstünde iğrenç lekeler var düzeltir mi?
peki kıllanma yapıyo mu?
teşekkürler
1 hafta boyunca kullanmasam sıkıntı olmaz demi? ya da arada bir güneşe çıksam?
İstediğin zaman kullan ama cok sık da kullanma cildin ihtiyacı olan nemi de nemlendiriciyle tekrar geri kazandir cildi cok kurutma. İyi sonuc almak isitoyorsan her iki gunde bir yap derim. Ama aksamlari yapman daha faydali olur cunku genel olarak maskeler aksam yapilir cunku maske yikandiktan sonra cilt ciplak hissettigi icin gunes isinlarina daha cok maruz kalmis olur bu yuzden de aksam yapman daha iyi olur. Maskeni cikardiktan sonra da guzelce yuzunu yikar, nemlendiricini surersin. ayriyetten piyasada gece serum seklindeki cilt beyazlarticı kremleri deneyebilirsin.
doğruu
Cevap
0Cevap
açar diye biliyorum
Evet
denedin mi hiç? mrak ettim de :D
Denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar