Hic fake hesap acip buradan birilerine gönderme yaptinizmi ?
Veya böyle fake hesap acanlar tarafindan acimasiz elestirilere maruz kaldinizmi ?
Veya böyle fake hesap acanlar tarafindan acimasiz elestirilere maruz kaldinizmi ?
Yok şekerim yapmadık biz medyanın karakterimize empoze etmeye çalıştığı kişiliksizliklerin farkındayız onun bunun fakesini açıp komiklik yapanı canlı yayına çıkartıyolar demiyolarki ulan rezil ona buna özeneceğine kendin ol.Fakesi olacak kadar kendini aşşaladığın insanlar ipsiz sapsız sapık ahlaksız karaktersiz adamlar.Bunlardan biri olacağına adam olmaya çalışsan deyip iki tane şaplak vurmuyolar canlı yayına konuk alıyolar bunları.
Fake olmak nedirki lan.Kişiliksizliğin daniskası
yok 2 tane sapığım var ha bire görüp - basıyoalr her mesajımın altına o bakımdan gizli takılıyorum dedektif misali
yok futbol muhabbetlerinde bile gizliyim ben
Fake hesap açıp birilerine çatmak hem anlamsız ve gereksiz, hem de 1 tane hesap yetip artıyor zaten, bir de fake hesaba kafa yormamalı, ayrı bir kişilik yaratmak zor iştir... Çatanları biliyorum.
Kaldim hatta bir kac saat önce bu 3. oluyor , karaktersiz insan yüzü olmayinca fake hesap acip laf sokarak kendini rahatlatiyor iste korkakliktan baska bir sey degil , haline aciyorum beni fazla büyütüyor gözünde :D
iptal ediliyor tatlım onlar. işsiz heralde sıkma canını <3
soruyuda 5ledim buarada <3 tesekkurler sizde bize yardımcı oluyorsunuz :d jshfjhsa
hiç yapmadım yapmam da benlik değil
ama sgaliba sen yaptınki sordun:)
Cevap
7Cevap
Birine laf sokmak için hesabı açana kadar hevesim kaçar yav.
Neden sahte hesap uğraşıyor ki insanlar, ne yazacaksan yaz olsun bitsin :)
Gizli soru bile sormadım ne gerek var bu kadar saçma şeye...
birine bişey diyceksem bu hesabımla derim fake işlerle işim olmz.
Kimseye laf sokma, laf gönderme, hakaret etme ya da engelleme ihtiyacım olmadı ama beni engelleyen çok..
yaptım desem inanır mısın
yapmadım dersem inanır mısın
sitede yeniyiz daha kime gönderme yapalım
onu ancak tıpası yemeyenler yapar...bana yapanlar oluyor:DD
Yok fake hesapla filan ugrasamam canimi sikana veririm cvabini
yoook hiç yapmadım hakkaten yapmadım yani doğru söylüyorum
Burdan kimseyi o kadar önemsemiyorum
Hiç öyle çabalara girmedim
Göndermelerimi yaparım fake hesaba gerek duymam
yapacak olursam direk yaparım ne diye uğraşayım
o kadar ucuz değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?