Çalıştığım yerde döner sermaye ile güzel para kazanıyorum. Biriktirdiğim belli miktar var birazda kredi ile araba almak istiyorum. Millet ev ister ama ben araba seviyorum size bir kaç model göstereceğim bazı modeller eski yıl / bazıları ise yeni ortalama fiyatları olarak
1) LAMBORGİNİ GALLARDO ( 2005 )
Yeni Modelleri Farları kısa Kedi göz gibi yapmışlar. Lakin fiyat olarak uygun geldi. En çok favorim bu
Model : Lamborghini Gallardo 2005
Fiyat : 310 Bin TL
2 ) Chervolet Camarro ( 2016 )
Model : Chervolet Camarro ( 2016 )
Fiyat : 250 Bin TL
3 ) FERRARİ (2007) Ferrari F430
Model : FERRARİ (2007) Ferrari F430
Fiyat : 340 Bin TL
4 ) ASTON MARTIN V8 VANTAGE COUPE ( 2008 )
Model : ASTON MARTIN V8 VANTAGE COUPE
Fiyat : 362 BİN
ÇOK DAHA FAZLA VAR SİZDE KENDİNİZİN BELİRLEDİĞİNİZİ SÖYLEYEBİLİRSİNİZ
Porche lütfen belirtmeyin. Audi TT / Peugeat CRZ gibi ürünlerden bahsetmeyin Fiyat ortalaması 250 bin tl ile 400 bin tl aralığında olsun mümkünse
Mantıklı olan senin söylediğin. Hayatta büyük darbe yedim. Çok farklı sebeplerden dolayı. Bu yüzden evlenmeyeceğimden dolayı böyle bir tercih kararı verdim. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Arabayla kaza yapınca içinden ölü çıkmayacağının garantisini veriyorlar galiba arabayı alırken. Tanka mı biniyorsun sanki ya onda da ölürsün ne fark eder ki en azından motor kullanırken ölürsen adrenalin yüklü ölürsün on numara işte
Audi TT ile kaza yaptım araba çöp oldu ama bana bişey olmadı. Tedbirden dolayı çalıştıgım hastanede 1 hafta kaldım. Gerçi hiçbirşeyin garantisi yok şu an ölmeyeceğimizin garantisini bile vermem
En İyi Cevaplar