Beyaz tenli kızları taparcasına seviyorum, bende beyaz olmak istiyorum, olabilir miyim?

Annem beyaz, babam esmer, ablamda beyaz ama ben lanet olasca bir esmerim istemiyırum esmer olmak at hırsızı ya da bir pislik gibi duruyorum. Dilenci gibiyim lan yeter artık kumral olmak isterdim ama yok işte. Ablamı kıskanıyorum dna daki tüm güzelliğpi ona basmışlar banada s. kik olmak kalmış. Babamın suçu bu ya babam esmer olmasaydı keşke :( süt gibi beyaz olacaktım ama değilim gerekirse derimi yırtarım. Zenci diyo bazıları bana :( Beyaz kızları almak istiyorum ama ben at hırsızı gibi olunca beni beğenmiyolar bende beyaz olmak istiyorum esmer kız istemiyorum, beyaz kızlara tapıyorıum çok güzeller. Bazılarının çilleri, tenlerinin hassaas olması, kırmızı yüzlü olmaları bana tatlı geliyo ayrıca bacakları süt gibi oluyo. Bende güneş görünce siyah beyaz olmak istiyorum benimde kolum yansın, bronzlaşsın kalan kısmım beyaz kalsın istiyorum bende kızarmak istiyorum bende domatews gibi olmak istiyorum <ama değilim kızlar beni beğenmiyo :(
Beyaz olamazsın
Beyaz olabilirsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Beyaz tenli kızları taparcasına seviyorum, bende beyaz olmak istiyorum, olabilir miyim?