Suicide Squad izleyen Harley fanı oluyo Herkesin pp si Harley veya Joker. Ama evet ben de Harley fanıyım "Haha I'm kidding." 😄😄

Ikiside askimmmm 💙💙💙💙💙💙 joker cok seksii cok tatlilar 😭😭😍
Beyzbol sopana kurban 😄
Puddin' 😍
Bir güzel karakter daha popüler kültüre malzeme edildi.
Ne saçmalıyorsun mk 😂
Küfrü kendine hobi edinmis bir insana ben sormak isterim ne sacmaliyo diye
Uzun mevzu 😂
Cevap
5Cevap
Bu ne arkadaş? Suicide Squad izleyen Birds of Prey izleyen Harley Quinn fanı oluyor. Daha Harls'ın adını bilmeyen sayısız "Harey Quinn fanı" gördüm (bak ya hatırladıkça sinirleniyorum!). Suicide Squad filminden önce -Türkiye'de- Harls'ı tanıyan kaç kişi vardı? Bence bir Harley Quinn fanı olmak için ilk önce gidin çizgi romanını okuyun. Bir de çizgi roman okumadığı, sadece filmini izlediği için Harley ve Joker'ın "ilişkisini" "romantik" olarak nitelendirenler var. Ben ilişkileri olduğunu da düşünmüyorum. Joker'ın Harley'nin hisleri yüzünden kullandığını ve Harls'ın hissettiklerinin bir takıntı ve -adını hatırlayamadığım- bir psikolojik bozukluk olduğunu düşünürsek gerçekten bir ilişkileri yok sanırım. Varsa da ortada aşk falan yok. Bir de rica etsem Harley Quinn'i Harli Kuin Joker'ı da Cokır diye okur musunuz. Daha adlarının okunuşunu ve yazılışını bilmeyen insanların "Şoker ve Harley Kuyin çok romantik bir çift." diyen ergenlerden bıktım da.(yanlış anlamayın ben de ergenim ama onlar gibi filmini izleyip hayranı olmadım)
Bu kıza bayılıyorum, WhatsApp arka planım o.
Gülüşü çok hoşuma gidiyor nedensizce. :)
ben batman sevdalisiyim xd
Gel sarulah
12 13 14 yaşlarındayken popon boka kadar aynısı olmaya çalıştığım kızdır kendisi. Deli gibi hayranıydım şimdide seviyorum ama çılgınlarca değil.
Yine özenti bir akım baş gösterdi 😂😂😂
İzliyim şunu artık shs
Bu nasıl bir tatlılık 💁🙋👮👲😇☺️☺️
Kimse Cara Delevingne koymaz
Herkeste bu filmden bahsediyor :)
Cunku baya sey hatun
Bu ne lan boyle
Özenti gençlik :D
Aynen he :D
ıynın hı :/
@BLoodKniFe begenemedim =/
bende :/
Çok iyi ama :)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?