2-15 DK
15-30 DK
30-60 DK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Havalar sıcak dus almadan çıkılmaz önce bir duş alınır. Hatta dustan önce bakım yapılması lazım. Şart bu keyfi değil gerekli bir şey. Sonra dus alınır. Saçlar kurulanırken kıyafet seçilir ayakkabısı çantası takısı hatta belki cuzdanı. Saçlar kurutulur şekil verilir en az yarım saat saçlara şekil vermek. Max. 30 dk da makyaj sürer. Bu sekil yani. Ben öğleden sonra gideceksem sabahtan hazırlanırım
1 veya 2 saat rahat hazirlanirim işim varsa yarim saate ama eşim cabuk hazirlan die bağriyosa 10 veya 15 dakikaya hazirim ama dişarida iyi hissetmem için bir iki saat hazirlnmam gerek
Öncelikle ev temiz ve düzenli oldugndan emin olmaliyim her yeri kontrol eder eksik bir sey varsa yaparim Evden duş almadan cikmak istemem ve de kiyafet kombinleme yaparm çantamin icini her zaman yeni bastan hazirlarim büyük çanta kullanirim ve gerekenler gerekmeyenler die hazirlik en sona hafif bir makyaj yapar ve çikarim. disari ciktigimda ise kafam rahat olur hem evle ilgili hem kendimle ilgili unuttugum bisey var mi veya üstüm özensizmi kaygisi olmaz mutlu olurum
5-10 dk diyenlere inanmayın o kadar süre de ne ara makyaj yapıyonuz bize niye denk gelmedi böyle bişey
Hepsi atıyor en fazla 20 dk cikar bunların hepsi
Cevap
5Cevap
Kiyafet hazir olsa bile bir saat net bide eyeliner gozkalemi cekerken falan kendi kendime konusuruk ve oan iş yapmam bu cok oyaliyo beni bide arkada muzige eslik ederim biraz elim ağır xjksns
Gittiğim yere göre değişir diyecektim de demiyorum çünkü değişmediğinin farkına vardım markete bile gitsem en az 40 dakika 😄
Duş almışsam eğer gün içinde 15-20 dakikaya hazırlanabilirim. Ama yok bir de duş almam gerekiyorsa 1 saati bulur.
Cabuk hazrlanırım ben her halukarda 15 dakka tamamdr :)
ben 2 saat onceden haxirlaniyorum cnku ne giyecegme bir turlu karar veremiyorum bide şalımı bagliyana kadar 2 saat sürüyor :D
elli kere yap boz şura rahat değil bir daha çöz yap :D
Yarım saat yeterli tabi kıyafet falan hazirsa değilse ooo baya uzun iş
Ben 5, en fazla 10 dkda. Bazıları abartıyo olabilir tabi.
Nereye gidildiğine bağlı birazda ama duş almışsam yarım saati kolay kolay geçmez
Benim 30 dakika hazırlanmamın 29.9 saniyesi saçımla geçiyor zaten.
30 60 dakikayı buluyor
Kızı bilmem
Ben 1 saatte hazırlanıyorum :s
30 60 arası ya hatta 60 a daha yakın :)
Nereye gittiğimize bağlı başkan😮
gideceğim yere göre değişir 15ile 30 arası dedim
3 dakikada hazırlanıp çıktığımı biliyorum
1 saatten erken hazırlanamam :D
24 saat önceden karar vermeye başlıyorlar...
sabah 7 de uyanıyorum 7 buçukta evden çıkıyorum.
Giy çık. Ne hazırlanması ya.
15-30 dk
10 dkya hazırlanır çıkarım
Yere göre değişir ama min: 40 dakika
A dedim hemen hazirlanirim.
@kadercanbaz111 haber bekliyrm sizden
en az 1.5 saat
Abooo 😱
Pis yalancı 😬
40 dk filan
65 ben
B şıkkı :)