Arkadaşlar ben bu dövmeyi yaptirali 1 buçuk sene falan oluyor. Ben çok isteyerek yaptırdım fakat kabuk attıktan sonra bu kadar kalın olduğunu farkettim. O yüzden görünüş olarak beğenmiyorum. Üstüne başka bir dövme yaptırmak istiyorum daha iyi bir yere fakat bu büyüklükte güzel bir dövme bulamadım. Acaba fikirleriniz var mı yardımcı olur musunuz?
Kötü olmuş canım üzüldüm büyük ihtimalle kötü bir yete yaptirmışsın ucuz bir yere. Dövme yaptırırken mekanı yani stüdyoyu iyi araştır internetten yorumları oku facebook beğenilerine bak. Az para alıyorlar diye yaptırma çünkü illaki malzemeden kısıyorlardır ki ucuza yapıyorlardır. bunlar aklında bulunsun :) üstünü kapatma olarak da alternatif gelmedi aklıma üstü zor kapanır bence bunun. Kapansa da büyük bir dövme ile kaparlar o da kaba durur bence yani büyük olması. Ama baykuş modeli yapabilirsin bir ara modaydi
tanıdığım biriydi aslında dövmeleri cok iyiydi bana gelince birden kötü oldu nedense ☺😂 bu nedenle üstüne yaptircagim dovmeyi taksimde falan iyi bir yere yaptirmayi düşünüyorum. cok tesekkur ederim
dövme çok güzel ama evet kalın olmuş.. bozmak yerine beyaz ince dövme şeklinden içinden geçebilir dövmecin yani sanki bu siyahlık çerçeve gibi olmuş olur bunun üstüne ne yaparsan hoş olmaz gibi geldi bana
Ama bu dövme zaten kalın ve kaba bur dövme bunun üstüne yapmaya kalsalar içide dolu olcak daha kaba duracak bence kolunu heba etmeye değnez o yüzden sildir birdaha yaptır bir kadına okadar kalın ve siyah siyah dövme yakışmıyor
Ahah yok ya 😄 bak şimdi sen ne yapacaksın biliyor musun? Bulunduğun yerin en iyi dövmecisine gideceksin güvenilir yer olsun yani. Oraya gidip ondan fikir alacaksın neler olabilir mantığında ama hemen orda yaptırma bir fikir al resimlerini felan düşün taşın sonra yaptır acele etme yine 😄
En İyi Cevaplar