Dekorasyon için neler önerirsiniz size terasımın resmini atıyım dekorasyon işini çok seviyorum heves ettim bahçe salincagi olsun koltuk takımı vs olsun bu tür seyler siz neler onerirsiniz? ;)
Ön tarafa askılı saksılardan alıp koy orası tamamen öyle olsun.. Sonra köşeye bir şemsiye al yere eski bir halı koy, üstüne minderleri koy. Temiz havalarda yatıp yıldızlarıda izleyebilirsiniz. terasın çevresini tabandan olacak şekilde led şerit çek akşamları güzel atmosfer olur.
Ön tarafa salıncak alın ya da arka tarafa varsa kullanmadığınız 2 kişilik kanepe koyun önüne de bir sehpa atın. köşelerede birer hafif ışık koyarsınız. beyaz olmasın, mavi ya da mor olabilir. ışıkları yakmayıp süs renkli mumlardan sehapaya koyar yakarsınız da.
teras kucuk pek bisi yapamazsiniz ama bak o gunes vuran yere bir küvet alıpta bahçe yapabilirsiniz domates vs ekebilirsiniz zaten oraya uclu koltuk atsan golge olan yere koyacaksin orasida sıkıntı bence siz sadece küvet koyun
o zaman kuvet yerine eski bir enerji bulucaksiniz kucuk olanlarindan bir erkek arkadasiniza rica ediceksiniz demirciye gidicek onu ortadan kestiricek boyaticak 15 20 tl tutar onu koyun yani o terasa bisi yapamazsiniz demedi demeyin bosa ugrasirsiniz biraz buyuk olsa masa atin dicemde bu haliyle o masayi atarsiniz ama 3 kisi sıkışarak oturur
Şöyle düşündük küçük masa 4 küçük sandalye takımı köşeye ayaklı mangal korkuluklar a da rengarenk çiçekler le donatilmis saksilar ve arka köşeye bir 3 kişilik Salıncak 😊 olmadı yere puf alırız bir kaç tane otururuz
aynen ölçerek yap ve saksilardan bahsettin yanlis hatirlamiyosam saksi oraya ufak gelir 2 3 veya 4 5 tane yag kutularini biliyosun teneke onlardan bul şu buyuk olanlarindan dilediginiz gibi boyayin daha guzel olur ve saksi kadar kucuk durmaz buyuk saksidan bahsettiysen bilemem ben daha cok sizin emek edeceginiz seylerden bahsetmeye calistim
Anladım ya hani şu balkon demirlerine konulan renkli saksilar var ya uzun uzun onlardan alsam demirlere onlardan koysam köşelere de büyük saksı koyarım
aynen o sekilde yap daha guzel durur ve bide şu var ben rahatsiz olacagimdan diyorum o terasta oturdugunuzda etraftan sizi goren yer felan var mı varsa ben mesela orda rahat oturamam mesela karsi balkondan gorunuyo oturunca o buzlu cam engel oluyosa sorun yok mesela
Evvet iyi fikir. Ama uzerini biraz kapatmak lazim. Yani gunduz vakit gecericekseniz. Sadece aksamlari icin gerek yok. Menekseler gayet guzel durur. Tabiki kendi zevkiniz. Sadece bir fikir
Saksida çiçekler koy. Bahçe salıncağı güzel olur. Bide küçük masa ve sandalyeler de olsbilir
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çiçekler kesin olacak bide mangal düşünüyorum ayaklı bir köşeye masa sandalye de gelen misafirler için iyi olur teras büyük olsaydı neler vardı aklımda da ah işte 😦
Bizimde teras var baya büyük. çiçek var masa var küçük 2li koltuk var bahçe salıncağı çok istiyoruz ilerde almayi düşünüyoruz. Bide maydonoz nane gibi şeyler de yetistiriyoruz. :)
Uf koltuk ve masa super gider beee bide semsiye alin plaj şemsiyesi
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen sığar mı sence büyük olsaydı teras hayalimde neler vardı da ah işte Salıncak kesin istiyorum ama akşam yıldızların altında sallanmak çok güzel oluyo büyük bir teras olsaydı hamak da alırdım 😟
Haha üzülme be bak benim aklımda yoktu arkadaş gitmiş bulmuş tutalım dedi tuttuk teras çati katı ev kirası da uygun öğrenciler için ideal ev sahibi de çok iyi valla inşallah sanada denk gelir bu tarz yerde yaşama keyfi en iyiler senin olsun 😊
Bahçe salıncağı v. s güzel ama başka bişeye yer kalmaz ki.. Güzel bahçe mobilyaları ve çeşitli saksı çiçekleri al. Balkon korkulukları var, oralara asma saksılar alırsın, güzel olur
En İyi Cevaplar