Babam kel 22 yaşında alnı açılmış 23 te kel kalmış ama abim babama benzemesine rağmen banyoda 35 tel falan saçı dökülürdü hatta yastığında 5 tel falan saç olurdu elimi kafasına attığımda 10 tel saç gelirdi yıllarca ama genede 23 yaşında ve saçları hala var çok ve açılmadı sizce neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
derdin ne o zaman anlamadımki
Nedenini merak ettim ve benimde abim gibi açılmaz dimi onu merak ettim
bro onu bekleyip görücen şimdiden bir önlem almak istiyosan kimyasaldan uzak dur normal şampuan yerine aktardan al şampuanlarını saçın yağlanmıyosa duş alma bekle acık yağlansın ondan sonra duş al yoksa abine bakarsan ohhooooo
Saol bro bioxcin kullanıyorum saç banyo ettiğim gün yağlanmıyorda ertesi gün ince gibi geliyor yağlanıyor şekil versemde iyi gözükmüyo saç hergün banyo etsem sorun olmaz demi bitkisel sonuçta şampuan?
yok gene her gün etme benimde saçlarım uzun yaklaşık 27 30 cm arası duşunu al eğer kış ise o gün duş alma ertesi gün yağlanırsa o günde alma ondan sonraki gün al
Kışın zaten yağlanma olmuyor sorun yok onda şu aylar için demiştim saoll
napcan dökülmemiş işte :D
Aynı benim durum babamla alakam yok dökülüyor ama kel olmam inşallah saçım gür onun için sordum:d
Kurumaya iç saç dökülmelerine iyi
Benimde sadece banyoda dökülüyor 20 tel anlamadığım abimin çok döküldü ama hala saçları var neden ki?
Kuru maya için için kesinlikle iyi gelir