Yıldızname bir fal değil, baştan söyleyim. Gerçek ama baktırılması çok günah ve zor. Baktıran var mı içinizde?
Cevabın nedir?
+1 yılDedemin babası ben çok küçükken bakmış. Söylenene göre 3 yerde ölüm hakkım varmış, 7, 13 ve 19 yaşlarında.
7 yaşında attan düşmüştüm, yerdeki mısır kökleri vücudumu parçaladı sanmışlar ama küçük sıyrıklarla atlatmıştım.
13 yaşımda 8. sınıftayken tetanoz alışı yapıldı tüm sınıfa, ben de aşı oldum tabi. Fakat ben bir yıl önce köpek ısırması yüzünden tetanoz olmuştum zaten. O gece ateşlenmişim, havale geçirmeye yaklaşmışım ama ölmedim çok şükür.
19 yaşında İstanbul'dan Ankara'ya gelirken otobanda kaza yaptım. Dil Ovası'nı geçtikten sonra 220 ile bariyerlerden sağ sol sekerek takla attım. Emniyet kemerim de takılı değildi. Sakız gibi olan arabanın içinden iki kırık ve büyük eziklerle çıktım. Ondan sonra da başıma büyük bir felaket gelmedi.
Annemin dedesi olan bu hocayı dönemin ünlü eşkiyası Çakırcalı Mehmet Efe isminde biri İzmir'de okutmuş, dini eğitim aldırmış. Bu adam bana bir Muska yapmış ve onu bebeklikten beridir taşırım. küçükken annem çengelli iğne ile atletime takardı.22 Yorumla
Soran+1 yılAy çok korkunç ya 😱 Allah korumuş vallaha
En İyi Cevaplar
+1 yılYildizname ne tam olarak bilmiyorum acabilirmisijiz?
02 Yorumla
Soran+1 yılYıldızname her kişiye özel olarak kişinin doğum tarihi saati anne adı kendi adı gibi etkenlerle ebced hesabı yapıp kişinin kaderi ve yaşayacakları hakkında bilgi verir. Kur'anda geçer ama fal değildir. Buna rağmen faldan daha günahtır. Benim duyduklarım böyle 😕
Koç+1 yılAraştırmaya değer bir oku bakacağım ne olup olmadigina
Gizli Üye(25-29)+1 yılKismetim cok acik. Annem evlenmemi istiyordu. Binbir ikna ile cok meshur bir hocaya goturdu. Annem, guzel oldugum icin bana buyu filan yapilmis mi diye baktirdi. Yildizname actirmaktan yana degilim. Evlilige sicak bakmiyordm. Hoca bakti. konustu da konustu. En son hocayla kavga ettim. Hiç bir sey bilmedigini. Yalan yanlis konustugunu soyledm. Nerdeyse yakasina yapisacaktim. Evlilik yasi filan söyluyo. Alicagn kisiyi guya biliyo vs. Amae en dogrusunu Allah bilir.
60 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı. Oha bilmiyorum nasıl eksik kalmışım bundan 🙈🙈 nasıl bakılıyor kim bakıyor nerede baktırabilirim?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatını karartma bence 😕 özel hocalar oluyor bakan ama onları bulmak zor hatır gönül için yapıyorlar.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
21Cevap
+1 yılim de üstümde çok saçma sapan şeyler vardı, mesela uyuyamıyordum uyuyunca kabus görüyordum, buna alıştım bir süre artık kabuslar falan oyuncak gibi geliyordu :D
sonrasında neye elimi atsam bozulmaya başladı, fiziksel şeyleri demiyorum, mesela bir işe başlıyorum her şey yolunda gidiyor iki gün sonra kovuluyorum ve kovulma sebebim sudan sebepler, sanki biri arkamdan konuşuyor insanları benden soğutup uzaklaştırıyor gibiydi :D çok kötü günler geçirdim şimdi gülerek anlattığıma bakma :D
en sonunda bir arkadaşıma anlatırken bu durumu annesi duymuş bana gelip üzerimde büyü olabileceğini söylemişti, o dönemler büyüye falan inanan biri değildim ama arkadaşımın da ısrar etmesiyle annesinin önerdiği hocayla görüştüm, medyum ali gürses adında bir hocaydı, çok ilgilendi sorunumla alakalı sorular vesaire sordu
Sonra büyü bozma çalışması yaptırmaya karar verdim, denemekten zarar gelmez diye düşündüm medyum ali hoca çalışmayı yaptı, bir haftada tüm sorunlarım çözüldü şaştım kaldım, başta inanmayan ben o günden beri inanır oldum, üstüne bir de yine medyum ali hocaya bir vefk yaptırdım ondan da gayet memnunum hocanın internet sitesi var medyumali. com çok ilgili ve iyi niyetli bir insan sadece bilgi almak için bile arasan bir şey demez bence, bir görüş, ben kendisine açık açık böyle şeylere hiç inanmıyorum dediğimde bile olabilir diyerek gayet iyi niyetli yaklaşmıştı :D00 Yorumla
+1 yılİnternette bu konuda çok dolandırıcı da var dikkat edin bilgileri yolluyorsunuz 5 dk sonra ara diyor arıyorsunuz herkese söyledikleri taslak şeyleri söylüyorlar zaten bu kadar sürede bakılmaz yıldızname ben Ali Gürses hocaya baktırdım 3-4 saat sonra dönüş sağladı ve söyledikleri gerçekten doğruydu hayret ettim en az 1 saatte bakılır yıldızname bunun altında bakarım diyene de inanmayın medyumalibey gmail kendisinin mail adresi
00 YorumlaGünah.. Hatta faldan daha günah emin ol.
Ve kimse geleceği bilemez.
Geleceği bilir demeyin.. Ne dinen ne de zeka olarak baktığında tutarlı bir yanı yok23 Yorumla
Koç+1 yılDinen dinlerinde gökyüzünde bir yere kadar çıkma hakları var bir yerden sonra çıkarken aci cekiyolarmis. 1 yıllık olacak olayların anlatıldığı berat kandili gününde bazı cinler bunlari duymak için şanslarını deniyorlar ve duyabiliyorlardı bazen doğru bazen yanlış duyuyor (veya hatirliyolar) ve bunlarda kendi aralarında anlatıyorlar cinleri olan bir kişide hu bilgileri öğrenebilir.
Koç+1 yıl10 yıllık dini eğitim aldım. hurafyle neyin gerçek olduğunu biliyorum merak etme
+1 yılBaktırilmasi günah mi?
Neden?
İlk defa duyuyorum bunu çünkü.
Yıldızname, Allah'ın "kader ilmine" açılan bir kapı.02 Yorumla
Soran+1 yılBende tam olarak bilmiyorum, ama gelecek bilgisi yasak. Buna rağmen kaderi okumak günah olmalı mantıken. Çoğu yerden de duydum 😕
İkizler+1 yılİyi de yıldızname bir kehanet kitabı değil ki.
Geleceğe dair haber verip hüküm tesis eden bir kitap da değil. Sadece Allah'ın kader ilmine bir pencere açıyor. Kişinin adından doğum tarihinden vb gibi bilgilerden yola çıkarak... Kat'i olan bir şey söylemiyor. Şöyle ise böyle olur, böyle ise şöyle olur diyor. İçeri gelirsen daha net bir örnek veririm
- Astroloji & Burçlar konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnanırım. Kuranda geçiyor.
Hatam ve günah olan Fal.
Yıldızname günah değil diye biliyorum.016 Yorumla
Aslan+1 yıl@LolaLui
Yıldızname gelcek hakknda değil kişinin karakteri hakkında bilgi verir..
Soran+1 yılBenim bir yakınım hoca buldu baktıracaktı, hoca demiş zorlarlar seni yapma diye. Günah diye duydum çoğu yerden, ayrıca yıldızname hem geçmiş hem gelecek hakkında da bilgi verir diye biliyorum bende 😕
Aslan+1 yıl@LolaLui
Yıldıznameyi Kuran ı kerim ilim olarak bahseder. Nitekim Hz. Peygamber (asm)'in ümmetini uyardığı pek çok hadisi şerif vardır.
İbnu Abbâs (r. a) anlatıyor: “Rasülullah (s. a. v) buyurdular ki:
“Kim, Allah'ın zikrettiğinin gayrisi için yıldızlar ilminden bir bab iktibas ederse, sihirden bir şube iktibas etmiş olur. Müneccim kâhindir; kâhin de sihirbazdır, sihirbaz da kâfirdir.”
Bir diğer rivayette ise hadis şöyle gelmiştir:
“Kim yıldızlarla ilgili bir ilim iktibas etmişse sihirden bir şube iktibas etmiş demektir. (Yıldız ilmi) arttıkça (sihir ilmi de) artar.”(1)
Aslan+1 yılHadiste geçen “Allah’ın zikrettiğinden başkası.” tabiri, Kur’an-ı Kerim’de geçtiği şekliyle, yıldızların Allah’ın varlığını ve birliğini gösteren birer delil olması, semamızı süsleyen birer avize ve takvim belirleyici özellikleri ve şeytanları taşlamaya yarayan kısmıyla, gökyüzü sakinlerin meskenleri şeklindeki bilgilerdir. Bunları fal bakmak, insanların kaderine hükmeden, hareketleriyle yağmur, kar vs. yağdıran güçler olarak görmek ve büyü ve falcılığa alet etmek, burçlar ilmiyle, yıldızname ile ilgisini kurup, insan kaderine hükmettiklerini düşünmek ve öyle inanmak küfür olarak nitelendirilmektedir. Çünkü insanlara ve tabiata hükmeden yegane güç ve kuvvet, kainatta kendinden başka güç, kuvvet ve kudret sahibi olmayan Allah’ın gücü ve kuvveti, Onun iradesi ve kudretidir. O dilemedikçe hiçbir şey olmaz
Aslan+1 yıl@LolaLui
Tabii ki.
Geleceği anlatsa Kuran da yeri olur muydu sence?
Yaradan çelişmez miydi ki Rabbimiz en doğru olandır.
Soran+1 yılEvet Allah'tan başka kimse geleceği bilemez. Ama şu mantıkla düşünemez miyiz, Allah bizim geleceğimizi bilip kaderimize yazıyor. Yani kaderimiz Allah'ın geleceğimizi bilerek ve görerek yazdığı gizli bir kitap gibi. Yıldızname ise o kaderi okumamızı sağlamaz mı? Yıldızname geleceğe hükmetmek değil ki. Kimse kadere hükmedemez zaten. Ama onu okuyamaz mı?
Soran+1 yılAllah bize kaderimizi göstertmek için yazmıyor elbette. Ama burası bir sınav dünyası. Önümüze haram ve helal olarak iki yol konuluyor. Bunun seçimi bize bırakılıyor.
Soran+1 yılYalnız yıldızname fal değil. Fal uydurmacadır. Yıldızname ise gerçektir. Bazı özel insanlara gizli ilimler öğretilmiştir ve onlarda bu ilimleri kitaba yazmıştır. Günümüzde yıldıznameye bakan hocalar çok azdır. Ayrıca yıldıznamesine baktırıp aynen söylenenler gibi hayat yaşayan bildiğim insanlar var. Noktasına virgülüne kadar, bu kadar tesadüf olabilir mi?
Oğlak+1 yılPlasebo etkisi diye bir şey vardır. Bir şeye inanırsan beynin sana onu çekmek için elinden geleni yapar. Çekim yasasıda denebilir. Duyduğundan itibaren onu yaşayacağına inanırsın ve yaşarsın.
+ birilerine gizli ilimler öğretildi faso fiso.. O kadar Allah dostu olan gidip birinin geleceğini söyleyemez ki peygamberimiz bile geleceği bilmiyordu.
Soran+1 yılYa zaten insanlar geleceği görmüyor, Allah tarafından yazılmış bir kaderi hile ve büyüyle okuyor. Neyse zaten her türlü günah tartışmamıza gerek yok ☺
+1 yılben yıldızname yaptırdım medyum ali hoca diye birine, maili medyumalibey @ gmail com
ne denildiyse çıktı çok garip ama benim hayatta olmaz diye baktığım şeyler bile karşıma çıktı, değişik bir durum, tavsiye ederim
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah tarafından lanetlenmek istemem
Belkide hayat yarını bilmediğimiz için bu kadar güzel00 Yorumla
+1 yılyokk hayır :D ama baktırmak isterim nerede yapıyolarr
25 Yorumla
Soran+1 yılİşinin ehli hocalar bakabiliyor sadece, ve sahtekarlarda çok piyasada
Kova+1 yılhııı... deme yaa :D
Kova+1 yılpeki internettekiler?
Soran+1 yılSahtekar olabilme ihtimalleri baya bir yüksek
Kova+1 yılhiii tamam :(
Baktirdim ama sonradan cok gunaj oldugunu ogrenince kahveye bile baktirmam daha
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 9b cevap paylaştı. Inaniyorum ama baktirmadim çok günah bakan da baktiranda
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen, bide geleceğimi öğrenmek istemiyorum düşünsene evde kalcan diyomuş 😕
Soran+1 yılŞu an evde kalacağımı öğrenipte genç yaşta kendimi yıpratamam 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılannem zamanında baktırmış ve anlattığına göre herşey olmuş
01 Yorumla
Aslan+1 yılKimdi acaba
+1 yılBen baktırdım ve bilmişti herşeyimi ve bana evlenme üniversite oku deöişti ama dinlemedim ve evliliğimin sonu ayrılık ve hüsran oldu
10 YorumlaBu tür şeylere inanmıyorum, günah olmasından dolayı değil.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılyok baktırmadım bilmiyorumda umarım sana yaralı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bende baktırmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılinanıyorum evet ben baktırdım ve doğru çıktı. hala değişmedi ama
01 Yorumla
Aslan+1 yılKime baktrdnız
- Astroloji & Burçlar konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılrenk falı daha iyi be kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız bu fal değil ve gerçekliği kur'an da kabul ediliyor diye biliyorum 😕
Nasil bisey pek bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bu fal değil işin aslı, dinimizce kabul edilen bir şey. İnsanın kaderini doğdukları gün saat isim anne ismi falan hesap yapıyor hocalar. Dua falan veriyor bir hafta okuyup yatıyosun diye biliyorum. Nasıl yapıldığını bilmiyorum bende tam ama genel olarak böyle.
Boğa+1 yılHayır canım ad soyad anne adını alıp Kitaptan bakıyorlar
Ben daha çok yıldızların altına inaniyorum
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baktırmadım isme göre bakılan mı
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ebced hesabına göre bakılan
+1 yılbaktırmayı dilerdim ama çekiniyorum
10 YorumlaAdını bile ilk defa duydum
02 Yorumla
Soran+1 yılBende daha yeni duydum 😕
- Astroloji & Burçlar konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceği görmeye yönelik herşey fal sayılır
01 Yorumla
Soran+1 yılYok fal uydurmaca yıldızname ise gerçek
+1 yılinanıyorum ama baktırmadım hiç
10 Yorumla
+1 yılBaktirdim 2 kocam olacak hiç çocuğum olmayacak mis
00 YorumlaHayır inanmıyorum. Baktırmadım
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 694 cevap paylaştı.
+1 yılbaktirmadim ama istiyorum
00 Yorumla
+1 yılAnlatsana.
01 Yorumla
Soran+1 yılYıldızname her kişiye özeldir. Doğduğu gün saat gibi etkenlerle hesaplamalar yapılır (ki bunu sadece çok nadir bazı hocalar hatır gönül için yapar) sonra insanın kaderine bakılır. Bu iş faldan bile günah hatta en büyük günahlardan diyip vebali üstüme almayım 😄
Nasıl baktırılıyorki
04 Yorumla
Soran+1 yılBu işi hatır gönül için yapan hocalar var önce onları bulmak gerekiyor, sonra isim anne adı doğum tarihi falan ebced hesabı çıkarılıyor ve sana geçmiş gelecek tüm kaderini çıkartıyorlar. Kur'an da da var gerçekmiş bu. Ama günah 😕
Soran+1 yılSorup soruşturman gerek ama sahtekarlar çok var. Bu yüzden düzgün birini bulman zor olabilir. Bence baktırma, gerçekten en büyük günahlardan birisi bu. Musallat da yaşayabilirsin.
Ne olduğunu bilmiyorum s. s.
00 Yorumla
+1 yılİnanmalımıyım?
12 Yorumla
Soran+1 yılİslamiyete inanıyorsan evet inan. Ama fazla önemseme çünki günah 😕 benden tavsiye
Başak+1 yılhiç karşılaşmadım... kendileri ile madem günah islamiyete inanıyosam neden buna inayım...
Ugrasma
00 Yorumla
+1 yılO ne ya 😂 😂
00 Yorumla
+1 yılEvet, inanıyorum.
00 YorumlaUğraşmadım
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBaktırmadım :)
00 Yorumla
+1 yılinanmiyorum
00 Yorumlaİlk defa duydum.
00 YorumlaHayır, inanmıyorum.
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılInanmiyorum
00 Yorumla Inanmirem kanks
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılİşim olmaz
00 Yorumla Hiçbirine inanmam
00 YorumlaYeni duydum
00 Yorumlabaktırmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmıyorum.
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz