Ameliyat, anestezi, sapık bilinçaltı, caiz mi, burun?

Arkadaşlar bu sene ygs lys ye hazirlanacagim. Grip olduğum zaman en erken 2 haftada iyilesiyorum. burun kemiğim yamuk olduğu içinde nefes almakta zorlaniyorum. Doktorum ve ailem üniversite sınavını atlattıktan sonra ameliyat yapalım diyorlar. Bende öyle istiyordum. Sonra internette sözlüklerde falan okudum araştırdım baya ürktüm. İlk defa ameliyat olacağım. Önlük giymek falan. lokal yani bölgesel anestezide herşeyin farkinda olucam onu istemiyorum ama genel anestezide de uyanamamak var değer mi bir burun için. Ya asıl korkum bilinçaltım. Yani şimdi anestezinin etkisiyle coook sapıklasabilirim. Ailem kimse bilmiyor bu yönümü. Farkında olmadan ağzımdan birşeyler kaçırırım diye korkuyorum. Kötü birşey yapmadım. Ama mastübasyon falan yani öyle günahlarım var. Allah affetsin. Neyse Oluyor mu öyle şey yani diyeceklerimizi kontrol edebiliyormuyuz. Seneye kadar bilinçaltımı nasıl temizleyebilirim. Ameliyat olmaya değermi. Birde ailem olmuşken estetik ol diyor. Bu caiz mi bilen var mi. Sonuçta Allah'ın verdiğini beğenmeyip haşa sen duzeltiyrosun. Ama isin ucunda sağlık da var hem dinimizde kişiyi rahatsız ediyorsa ornegin bayanlar kaş ortası alabiliyor. Caizlik konusunda Kaynak belirtirseniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Ameliyat, anestezi, sapık bilinçaltı, caiz mi, burun?