Arkadaşlar 4 ay önce smiley piercig yaptırdım ama internette belli bir süre sonra koptuğunu okudum ve korktum açıkcası çıkarmak istiyorum çıkardığımda doku kendini tamamen yeniler mi yoksa delinen yerde iz kalır mı?
Allah kahretmesin:) piercinge karsi degilim bende de var da. Hic orayi deldirmeyi dusunemem. Herhalde cok acimistir. :s neyse soruna gelince. Bir arkadasimin dil piercingi vardi. Onu cikartti. Dili hala delik. Orasida delik kalabilir.
Bidakka hic mantikli degil o piercing icerde gozukmuyorsa dudagin piercing"in gosukmesine izin vermiyorsa neden takiyorsun hic kimse gormicekse cikar mantiksiz orda olmasi gozukse eyvallah dicemde
Kalbini kirmak istemem ama tamam diskerindeki tam gozukuyor yemek yerken belki falan ama bu cokda gozukmedigi icin gereksiz gibi duruyor ve zararlida piercingi gotur ordan etin birlessin bence dislerindeki hic dislerindeki dursun bence
Ayni sey zaten delinen yer ayni takilan piercing turu farkli benim taktigim piercing ust resimdeki gibi disin uzerinde gozukuyor. Disin ustunde degil o et delinen yer Disin ustunde gozukuyor toplari ama piercingin yeri su resimdeki gibi https://i.hizliresim.com/QQJq3V.png
Tragus ne oluyor cahilim bu konularda 😂 Dövme yaptıracaktım tribal istiyorum çok sevdiğim bir model var ama mens physique yarışmasına katılcam dövme kabul etmiyorlar ondan yaptırmadım 😄
Erkeklere gitmez bence ya 😄 Ben sana yaptıracağım dövmeyi göstermem lazım yorumların önemli benim için zevk sahibisin sonuçta 😄 Bana özelden mesaj atar mısın rica etsem 😄
En İyi Cevaplar