Herhangi Bir Ülke İstese Türkiye'ye Atom bombası Atabilir mi?
Evet Atar Ama 3. Dünya Savaşı Başlar.
Hayır Atamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu kolay olabileceğini sanmıyorum. hiçbir ülke tam bağımsız değil özellikel savaş konusunda hiçbir ülke kendi başına hareket edemez. ayrıca türkler her ülkede var nerdeyse ve türklerin en önemli özelliklerinden biri de milliyetçi olması. eğer böyle bir durum yaşanırsa her yerdeki türklerden bize destek ve o ülkelere ölümüne isyan ederler. daha birçok tehlikesi de var.
Atamaz NATO ülkesine atan kendi pimini kendi çekmiş demektir Rusya pusuda beklerken kuzey kore pusuda beklerken ve Rusya nin türkiye'yi savunacağıni Amerika dahil tüm ülkeler biliyor Türkiye'nin rusyasiz rusyanin türkiyesiz yapamayacağını birbirlerini kollayacagini herkez her ülke biliyor o imkansız birşey
Atamaz
Onun etkisi yüzyıllar sürer
Artıklarında bölgeye kimse giremez uzunca bir süre
Giremezse yeraltı kaynakları ele geçiremez
Yeraltı kaynaklarını ele geçiremedikten sonra Türkiye'yi yok edip ne yapacak
Tabiki bunu yapmaya gücü yetecek ülkeler var ama öyle her isteyen kafasına göre ülke bombalayamıyor, kaldı ki Türkiye NATO üyesi..
Sence İsrail Türkiye'ye Atom bombası Atsa ABD İsraile savaş Açacak mı :)
Aynen Hocam Haklısın Nato Felan Hikaye bence :D
Cevap
6Cevap
Türkiyen in güçlü bir füze savunma sistemi ve hava savunma sistemi yok. Atılabilir. Ama dünyanın ne hale geleceğini düşünemiyorum bile.
Atom bombasının kullanımı yasaklandı bütün ülkelerin ortak imzasıyla. Öyle bir şey mümkün değil, atar diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor merak ettim?
Yasaklandıda İsrail Kuzey Kore bu Kuralları İmzalamadı?
İsrail de atom bombası yok. Uranyum zenginleştiren ülkeler, İran, Hindistan, Kuzey Kore, Rusya ve ABD dikkatinize...
atar 3. dunya savasi fallanda baslamaz simdi turkiyenin haritadan silinicegini dusunursek baslatacak bir kisi kalmaz
Atsalar herkes adanaya gaçsın len mq zaten adana merkez patliyor herkes
atabilir ama durduk yere niye atsınlar manyak mı bu ülkeler.
evet çok rahat atarlar.
Atar da değil atamazda değil; atmaz
Anamızı ağlatırlar.
Hocam Türkiyede Atom yok demi :D
Bildiğim kadarıyla 1 tane var ama onuda atamadan üstümüzde patlatırlar
Atar.
a şıkkıı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar