İlkokulda 1. sınıfta yanımda bir çocukla oturuyordum tabi o zamanlar annelerimiz yanımızda bizle derse girerlerdi. Onun çantasındaki o açma yeri hoşuma gitmişti. Hani fermuar yeri varya orası. Ona dokunmak istedim çocuk bir anda annesine şikayet etti bana kızdı önce ne yapıyosun hırsız diye anneside kızdı sonrada benim annem bana kızdı hafiften. Annem öyle tuhaf bir kadın değildir elbette bir şey çalmıcam zaten Allah aşkına içinde altın mı var :D Ama ağzımı açamadım şaşkınlıktan bir şey diyememiştim. Çok utanmıştım valla :D O gün bu gündür ilgimi çeken ne varsa uzak dururum önce :D
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnkara da olmuştu. Ulustan kızılaya gidiyorduk. Ilk defa Ankaraya gitmiştim eski kız arkadaşımın yanına. Otobüsten inicez onlar indi. Bende inerken ayağım kaydı k*çımın üstüne çakıldım. Önümde bir teyze vardi yanlışlıkla tekne attım ona da o da yere düştü. Kızın yanında nasıl utandım :)
22 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah😂
- +1 yıl
Gülme :D karakolluk oluyordum az daha :D kadın benden şijayetçi olacaktı
+1 yılhaci yaaa
hatırlayınca bile utandım ak
neyse bu yazın başında abimle tatil için antalyaya gitmiştik tamda özel haftamda özellerdeydim yani
neyse araba kiraladık gezdik en son otele giricez arabadan indim,
koltuğa baktım ve -.-
neyse anladın sen
abimde farketti dikkatli olsaydın be kızım dedi
ben ; -.-
abimde neyse yıkatırım sorun değil dedi
ben ; -.-
hiç bu kadar tribe girmemiştim
ağlıyçaktım -.-32 Yorumla- +1 yıl
Ooof cok kötü olmus kiz😂
- +1 yıl
ne kötü ne kötü
o gün yüzüne bakamamıştım 😑
Aylardır beklediğim çocukla ilk buluşmamdı, oturduğumuz yerden kalktık yerdeki parke oynamış görmedim ve ona takılıp başka bir adamın üzerine düşmüştüm. Adamın sevgilisi de o anki refleksle adamın üzerinden itmişti beni. Sonra birdaha görüşmedik çocukla hatırladıkça ilk gün ki gibi utanırım :D
42 Yorumla- +1 yıl
Hahaha niye gorusmediniz senin suçun değil ki kaza😕😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılDu anlatiyim. ama uzun. goguslerim yeni cikmaya basladigi zamanlardi. cok utaniyordum. kucucuk olduklari halde bir abladan sutyen bulmustum onu takiyordum. sonra yazin trabzona gitmistik benim orada kolum incindi. anneannem beni cikikciya goturdu. orada ustumu cikartmistim. sonra anneanneme yolda goderken. sakin evdekilere soyleme sutyen taktigimi dedim. biliyordum cunku onu.. O da, isim gucum yok senin memelerini konuscam dedi. eve gttik. odada dayilarim teyzelerim var. bende yattim ama uyumuyorum. anneannem ha soyledi ha soylucek. sonra lazca , sanki memeleri varda sutyen takmis dedi ve bir gulduler. yerin dibine girmistim. aglamistim😠
46 Yorumla- +1 yıl
@Helinxx aynen. bizim karadenizliler boyle biraz
- +1 yıl
Ayyy cok kotu olmus ananen seni sevmiyo sanırım😕😀
- +1 yıl
Yoo sadece cok farkli bir kadin.. Şu an cok yasli. telim onun videolariyla dolu.. cunku tam bir komedi.. cok guclu bir kadin
- +1 yıl
Anladım tatlım zaten şaka yapmıştım😄
- +1 yıl
😅😅
+1 yılMmm... Voleybol oynarken okul pantolonumun patladığı an sanırım. Of... 9. Sınıfta falanız, işte ders boş olunca spor salonuna iniyoruz hep. Üst sınıflar da spor salonunda pinpon oynuyor genelde. İşte sahada voleybol oynarken enfes bir top geldi karşıdan bana, tam böyle hani pasöre gönderip smaça gitmelik (Tabirlerim güzeldir) Neyse, ben topu almak için öne doğru bir adım attım -biraz geniş bir adımdı- ve biraz eğildim, sonra iğrenç bir ses çıkarmak suretiyle pantolonum patladı. Ben topu pasöre attım atmasına, ama o halimden sonra hırkamı belime bağlayıp ortamı terk ettim. O gün fena utanmıştım ama şimdi gülüyorum hatırladıkça :D
20 Yorumla
+1 yılTelefonumdaki ses kayıtlarımı ablamın eski nişanlısının duyması. Annemler benden habersiz telefonumu ona hediye etmişlerdi hafıza kağıdını çıkarttılar sadece e haliyle diğer şeyler telefona kayıtlı şeyler duruyordu... bende şarkı söylerken birkaç kayıtlarım vardı telefonda nasıl sesim diye kaydetmiştim offf ertesi günde ikimiz tekken telefonu gösterdi teşekkür etti sonra dedi sana bişey dinletcem açtı benim söylediğim şarkıları gülmekten gözleri yaşardı bende kıpkırmızı oldum.
24 Yorumla- +1 yıl
A bide şey vardı ya ahah otobüsle balıkesire gitmiştik uzun yoldu baya bende en arkada oturuyordum o gün Allahtan koyu mavi jeans pantalonumu giymiştim. Bişeler hissettim... Ama tuvalet felan yoktu galiba hatıtlamıyorum gitmediğime göre. Ablama dedim varınca bir arkama baksana bişe var mı diye xD o da tamam dedi. Ben ama emindim o derece akıyordu yani.. çantam vardı uzun o biraz kapatıyordu bide ordaki çalışan çocuğuda çok beğenmştim hep bakışıoduk bana geliyodu. Ulan çıktım bide yazındı baya sıcak ablama gösterdim çaktırmadan baktı yok bişe dedi annemde illa pazara gitcek. Ama şeyim olsaydı direk taksiye bincektik. Gezdik dolaştık bir yerde tuvalete girdim baktım arkadan lan heryer kan. Kanlı kanlı dolaştım tüm gün xD ablamın ağzına.. ettim.
- +1 yıl
Hahha farkında değildim 😂😂😂
- +1 yıl
Ahahahhaah hepsi çok komik rezillique😂😂
+1 yılLisede arkadaş alarmımı kurmuş teli istemisti haberim yok falan neyse başladı çalmaya horoz sesi bide ot Allah ot kapanmıyoda kapadm falan 5 dk sonra gene horoz sesi 😃😃 hoca aldı telefonu masaya bırak dedi sınıfta 40 kişi yerlerde yatıyo :D neyse 5 dk sonra gene çaldı tabi hocada bagırıyor😃 suna bak diye herif 5 dk arayla kurmuş hocanın yanında horoz otuyor sonra aldım telefonu soktum batarya falan ey gidi günler ey 😄
61 YorumlaÇok sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı ama nasıl hayranım yeniyiz daha sinemaya gittik çıkışta ben hafifi yüksek bir ayakkabım var ama nasıl salına salına yürüyorum süzüle süzüle merdivenden inerken pat yere bir yapıştım çocuk kolumdan tutup kaldırdı çok rezil olmuştum
20 Yorumla
+1 yılHerhalde her isminin söylendiği zaman. Yeni birileriyle tanışmak benim için hep problem oldu. ya da okula gelen yeni öğretmene adımı izah etmek kendimi tanıtmak kısaca isim konusunda travmatik bir durumdayım. Hürkan Nazmi böyle isim olmaz olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Çok kotu degil ya😂
+1 yılBir keresinde yolda yürürken bir kız Dilara! diye sesleniyordu. İsmimle yanı. Arkami döndüm tanımadığım birisi, efendim? dedim. Bekle birlikte yuruyelim dedi. Sen kimsin seni tanımıyorum falan baya konuşuyorum ama. Neyse kız geldi geldi bana boyle rezil bir bakış atıp önümdeki kız a naber canım dedi sarıldı. Bir de bir sürü insan vardı rezil olmuştum🤕🤒😷😷
20 Yorumla
+1 yılLisede matematik hocasına bir şey anlatıyordum normal de kullanmama rağmen o anki samimiyet ile ''oğlum'' diye seslendim utanmıştım
21 Yorumla- +1 yıl
Wuhu ozguven😂
+1 yıllisedeyken kızın defterini almıştım notlarını deftere geçirmek için sonra defteri kıza verirken içinden kızın pedi düştü çok utanmıştım o zaman
51 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahah kiz da malmis😂
+1 yılbuda rezillik mi canım sevdiğim kızın evinin önüne seni seviyorum yazıp güller attım yerlere kız sabah mesaj attı hayatım felanca kızın sevgilisi kapısının önünü güllerle donatmış sen hiç yapmıyosun dedi bende diyemedim nasıl dicem bir ömür rezillik 3 gün trip attı :D :D :D
33 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım zaten yapmadınmı😄
- +1 yıl
evleri karıştırmışım tan bilmiyodum adresi :D
+1 yılsevgilimle kızilayda dolaşıyorduk arkasında kahverengi bir leke olduğunu fark ettim ve lekenin giderek büyüğünü görünce regl olduğunu anladım ama o ana kadar baya bir yol yürüdük o şekilde ona söylediğim de ise artık çok geçti ilimizde rezil olduk hiç unutmam 😁
12 Yorumla- +1 yıl
hakaret etmesen iyiydi hazırlıksiz yakalanmış olabilir ayıp oluyor
1 yıl8. Sınıf dönemim de grupça ergen olduğumuz için bı uygulama denemek istedik, insanları farklı şekillerde gösteriyordu-milleti öpüşüken gösteriyordu, kaslı gösteriyordu vb.- işte bizim siniftakiler de bunu denemek için birinin fotoğrafini çekiyor ama arkada bende varım, fotoğrafta erkek olan arkadaşımı kız beni de üstsüz olarak çıkartmıştı fotoğrafin asıl sahibini ise kaslı çıkarmıştı ve o fotoğraf sınıfta yayılmıştı bütün sınıf ben ve arkadaşımla çokkk dalga geçmişti aklıma geldikçe utanıyorum yani sonra hemen kaldırtmistim o fotoğrafı
00 Yorumla
+1 yıl10-11 kizla tek basima voleybol oynarken pantolonumun arasinin cart diye yirtilmasi ne yapacagimi bilememistim cikistada denk gelen kizin birinin gorunce salak salak gulmesi yerin dibine girdim 😂😂😂
20 YorumlaTabu oynuyorduk kelime testi idi ben anın heyecanıyla erkekli kızlı grupta testis diye bağırmıştım
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
+1 yılUtanmadım ama arkadaşlarla rezil olduğumuz bir anı var bir önceki soruda anlatmıştım aynısını yazmaya erindim şu an.
11 Yorumla- +1 yıl
Pkii😄
+1 yılEski sevgilimin annesine köpek demiştim. Kadın aylarca küs kaldı
12 Yorumla- +1 yıl
Kadının yüzüne mi dedinn oha😂
- +1 yıl
Ya arayıp duruyodu bende eski sevgilim sandım. Dişçideyim arama köpek diye mesaj attım 😄
- Diğer konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılSınifta goy goy yapioduk sonra ben sarki soylemeye basladim sonra herkes soylerken falan bir anda sustular sonra matciyla göz göze geldik ve ben cok utandiydim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise son dayken dershane hocası bizi sınav yerlerini bakmaya götürüyordu 4-5 kişi varız işte yürü yürü ölmüşüz yorgunluktan bu kişilerden biri de kuzenim. yürürken birden durdu ay ben gidiyorum dedi bende bir bağırdım işimiz gücümüz var nereye gidiyorsun diye öğretmen baktı diğerleri döndü baktı falan kuzenimde demesinmi bana öyle gitmek değil çok Yoruldum anlamında falan dedi ben vefat orada
10 YorumlaDiğer konusunda 309 cevap paylaştı. başka birine mesaj gönderirken mesajda bahsi geçen kişiye mesajı yanlışlıkla yollamıştım. hele bir de o kişi hakkında kötü bir şey söylemişseniz kıvırmak çok zor oluyor.
10 Yorumla
+1 yılAklıma ilk geleni söyleyeceğim. Böyle bilmislik tasladigim bir konuda haksiz cikmistim. Yerin dibine girdim
20 Yorumla
+1 yılOkulda yakışıklı bir hoca bana salak demişti. Bende sensin o dedim. 😂😂😂😂 iyiki demişim ohh
22 Yorumla- +1 yıl
Özgüven patlamasi😂
- +1 yıl
Ama bişe demedi allahtan ya :D 😂😂😂
Bir an boşluğuma geldi ve kızların arasında geğirdim :)
14 Yorumla- +1 yıl
😂kuzenim temsili
- +1 yıl
Zevk alıyor hatta😷😂
+1 yılKendi mezuniyet törenimde sahneden aşağı düşmüştüm sadece rezil oldum diye ağlamıştım
20 Yorumla
+1 yılsanırım kürsüde konuşma yaparken bir kelimeyi okuyamadığım andı
20 Yorumla
+1 yılSıra beklerken yanimdaki adamı babam sanıp kolundan çekip sürüklemiştim oda sesini çıkarmadı yüzüne bibaktim ben şok :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsınıfın ortasında eşofmanımı indirmişlerdi bir * şok oldum pencereden esen havayı bacak aramda hissedince anladım neyin ne olduğunu hemen topladım ama ondan sonra insanlar gülünce tabikide rezil. olduğumu hissettim😂
10 Yorumla
+1 yılSanırım içerken düşürdüğüm ve yakın çevremde de gördüğüm ve söyledikleri kadarıyla normal olarak yerden aldığım sigaramı içmeye devam ederken tiki bir kızın ıyyy demesiyle milletin dönüp bakmasıydı
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarla sınıfta oturuyorduk ben telefondan bir hatunla konuşuyordum herkeste ağzını açmış beni dinliyordu ben konuşurken hat kesilmiş o arada babam aradı ben konuşurken telefon kulağımda çalmaya başladı rezil olmuştum :((((((
10 YorumlaErkek arkadaşımın yanında yanlışlıkla ufak bir pırt yapmıştım. 1 ay etkisinden çıkamadım o ezikliğin.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Babamla yürürken yanımızdan geçen şahinin içindeki bir kaç sabi bana laf atmıştı çok utanmıştım.
20 YorumlaHer an utanırım lakin en rezil ve utanç dolusu hım.. sanırım saçma geçmişimi birilerine anlatırken ki anlarım oluyor ve olacak.
00 Yorumla
+1 yılarkadaş ortamında muhabbet ederken azından çıkan minik bir tükürük parçası kafanı kopartip atasin geliyo :ad
00 YorumlaDükkanda güzel bir kızla karşılıklı bakışırken babam kafama bobin attı o an işte çok kötüydü lan
20 Yorumlatoplantıda karsimdaki kadının etegini acmasiydi sanırım. bizden iş istiyorlardı ve elinden geleni yapmaya çalışıyordu hatun. gorunce kizarmistim ama anlamistim:)
10 Yorumla
+1 yılSeninkine benzer var bir tane ya, mesela bayramda bakkalda birine şeker tabağı uzattı bakkal ben bana sanıp elimi uzattım sonra farkedup çektim çok utanmıştım ama en çok utandığım başka.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12. sınıftayken regl kanım eteğime geçmiş ve ben tahtaya kalkmıştım
26 Yorumla- +1 yıl
orkidin molpet kotex reklamları bosuna :)
- +1 yıl
okuyunca öldüm be yaşaması felaket olsa gerek ama gulesim geldi :D
- +1 yıl
Abooooooww😕😂
+1 yılSevgilimden telefonu kaçırıp sutyene koymam elini sokup alması ve annesinin o an gelmesi
20 Yorumla
+1 yılSarhosken kofteciden döner istemişim bimdeki 19 luk kasiyere abla demişim bunliar ufak kısmı gerisini anlatmıcm 😃
30 YorumlaGenelde kendimi öyle pozisyonlara sokmaktan kaçınırak ne yaptıgını bilen bir insan olmuşumdur. ya da çok utanmaz biriyim bilemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSabah annem battaniyeyi cekip hadi uyan dedi cisimi tutmustum biraz daha uyumak icin aciyla uyuyordum yinede. organim dimdik olmustu. mecbur kalktim annem gormesi çok utandim
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMisafirlerin yanında sesli aşrkı sölemiştim kendimi kaybetmiş şekilde.
10 Yorumla
+1 yılyakın zamandaki sinemada yanlışlıkla geğirmem😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla nasıl oluyo😂
- +1 yıl
istemeden kaçtı 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetroda ikişer ikişer koştura koştura merdivenlerden çıkarken malum olay takildim yere kapaklandım
10 YorumlaMastürbasyon çekerken kuçuk iken anneme yakalanmamdi sadece.
10 Yorumla
+1 yılHmm bir an gelmiyo aklima😐😐
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçip okula gittiğim gün tabiki.. Ayy aklıma gelince kaynar sular indi başımdan tekrar tekrar 😌
00 Yorumla
+1 yılTelefonumu küloduma sakladığım o an
24 Yorumla- +1 yıl
Hahah bunu bende yaşadım dostum😂
- +1 yıl
O zaman dans
- +1 yıl
Renk💃
- +1 yıl
Bir ki üç halaylı yar halaylı
Balık lokantasında " balıktan başka ne var? " diye sordum. Çok rezil oldum.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimin evinde sıçarken annesine yakalandığım an
02 Yorumla- +1 yıl
Tuvalet acikmiydi ahaha😂
- +1 yıl
Kadın evi bastı :D
Daha bugün sevgilime evdeyim dedim üniversite kayıt çıkışında otobüs durağında annesiyle rastladım ve ayrıldık...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbar ve cafe karışık bir mekanda içkiyi fazla kaçırdım çıkışta mekanın duvarına işemeye çalıştım kdjkd
10 Yorumlaonun elini ilk tuttugumda cok utanmis ve heyecanlanmistim.
00 YorumlaAnlatıp burada da rezil olmayalım ya :D
20 Yorumla
+1 yılLisedeyken En sevdiğim edebiyat hocamın Nasılsın sorusuna "iyiyim panpa sen nasılsın" demiştim. :) arkadaş ortamı yüzünden.
00 Yorumla
+1 yılhatırlatmasaydın keşke 😢
30 Yorumla- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHatırlamamak en iyisi.
20 Yorumla
+1 yılYalanlarımın açığa çıktığı an.
10 Yorumla
+1 yılAynı soruyu sormuşuz ne tesadüf 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylersem yine rezil olacam yavrum
16 Yorumla- +1 yıl
😂😂olsun arkadaslar yabanci degil
Cevap sahibi+1 yılOlsun yine de olmazz yavrum 😁
- +1 yıl
Merak ettim ama😔
Cevap sahibi+1 yılYazarım sana yavrum 😂
- +1 yıl
Tamam abi😄
Cevap sahibi+1 yılUygulamada o özellik yok henüz 😂 neyse yazayım gizlenirim olmazsa 😂 müzik hocam vardı bitane çok güzel dersimize girdi (lise 1) ben de arkadaşla tartışıyordum sonra buna el hareketi yaptım bu çekilde hoca gördü ona yaptığımı sandı sopayla vurup tahtaya kaldırıp bağırmaya başladı terbiyesiz ahlaksıııız diye beni rezil etti sınıfta hoşlandığım kız da vardı sınıfta o günden sonra 1 hafta okula gitmedim ve bu olay ne zaman konuşulsa hala bile utanıyorum 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastanedeki hemşirelerin görmesiydi
214 Yorumla- +1 yıl
Neyii😀
Cevap sahibi+1 yılBoşver 😂
- +1 yıl
Ha anlaadim😂
Cevap sahibi+1 yılAmeliyattan sonra rezil oldum doktora dedim hemşireler çıkabilirmi adam demezmi onlar çok gördüler yeminle kaynar kazan döküldü başıma 😂
- +1 yıl
Bişey olmaz tabi canım binlerce sey goruyolar😂
Cevap sahibi+1 yılAmeliyattan sonrada kötü oşuyo yaa korkudan ve heyecandan töbe neyse 😂
- +1 yıl
😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeyse gizleneyim ben 😂😂
- +1 yıl
Soylicemm herkesee nickini unutmam ahahah😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah aşk olsun yaa 😂😂
- +1 yıl
Olmasiiin yaa😄
Cevap sahibi+1 yılOlmasın laf aramızda dimi 😂😂
- +1 yıl
Bilmemmm soz veremeem😂
Cevap sahibi+1 yılGıcık 😂😂
- Devamını Gör (22)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar