Bu yaşam biçimi, düşünce, ırk, dış görünüş, karakter, kişilik herşey olabilir...
Benim var yaşadığım şehir İSTANBUL
Sevmiyorum seni be İstanbul... Çok kalabalık... Boğucu... Stresli bu yaşımda beni yaşlandırdı vallahi camdan bakıyorumda kapının önünde en az 15 araba ve insan kaynıyor gelip geçen... Benim görmek istediğim görüntü bu değil... Ben ağaçlar çiçekler sakinlik sessizlik istiyorum...
Elinizde olsa kendinizde değiştirmek istediğiniz bir şey var mı?
Geçinmek dersen yeter idare edersin bir şekilde ama fazlasına göz dikmeyecen bir ev daha araba da olsun çoluk çocuk en iyi okulda okusun bir tv daha olsun telefonum son model olsun falan uzak duracan bunlardan 😉
İnsanların hiç dışlanmayacağı, her ne olursa olsun sevgi ve saygı çerçevesinde anlayışlı olacağı bir şehir isterdim. Kimse kimseyi ayıplamayıp, yadırgalamayıp kabul etmek ve destek en önemlisi olunabilecek bir şehir. Şirin bir şehir isterdim :(
Allaha isyan ya da Allahın yarattığıni beğenmemek gibi bir düşünceyle soylemiyorum ama doğuştan sol elim yok o keşke düzelse bende bazı şeyleri yapabilsem
Kendimde kaybettiğim yılları geri getirmek isterdim ama şu anki aklımı da yanıma almak isterdim. Şehir kolay iş zamanla başka bir yerde yaşayabilir insan.
Sey isterdim ya hani boyle insanin kalbindeki cirkinlik yuzune vursun isterdim hem boylelikle iyi insanlari anlayabiliriz bir de cevremi degistirmek isterdim
Ya 2 senedir zaten bayagi kilo verdim aslinda çokta kotu degil amaa artik inan rejim diyet yapmak istemiyorum 😐 90dan 69a düştüm soyle 64 olsam biraz daha iyi olacak ama hiç halim yok 😄
Entel dantel olmaya calisanlarda, yok dunya barisi, yok kuresel isinma falan filan... Ulkemizin icine ettiler. Nedir bu ulkemizin basindaki karabulutlar, her ne kadar ak diye adlandirmislarsada?
En İyi Cevaplar