KEMAL ÇAKAR DİYE BİR ADAMIN AMCA OĞLUNUN KIZI ODA BU İŞLERİN İÇİNDEYMİŞ TROOLÜNÜZE SOKTURTMAYIN
yok mu Bİ KURTULUŞU LA UYKU UYUYAMIYORUM AYRILSAM BU ADAM DEDİKLERİNİ YAPARMI
Ne olur ne olmaz şimdiden mezarını kefenini hazırla kanka mezar taşında da ne yazacağını düşün bana öyle geliyor ki kız senden ayrılmaz. Sen kendinden soğutmaya çalışsan mevzuya uyanabilir (ayrılmak için yapıyor diye düşünür) o zaman da üzülür. Bence sen boşver ayrılmayı evlen kızla. Arkan sağlam olur kimse bulaşamaz sana fena mı
yanlış zamanda dünyaya gelmişsin moruk, senden iyi yeşilçam senaristi olurmuş
ha hamunuza koyum vericeğiniz cevaba sokayım
sevmiyorsan eğer polise kadar götürmelisin bu işi ailene bile zarar verebilir gittiğin yeri biliyorsan baskın yaparlar , eğer seviyorsan devam ilişkine allah yolunu açık etsin
Eğer böyle bişey varsa hayırlı olsun şimdiden evliliğiniz
ne evliliği ya
nasıl kurtulcam diye tedirginim
Dur bir sakin olda ilk şunu aklına sok ciddi olmayacağın hiçbir kızla çıkma kızı kendinden soğutabilir misin?
Ya nası soğutayım soğutmak istesem ağlayacak zırlayacak
herif gözlerime öyle bir baktıki altıma işiycektim
gülerek tehdit etti çocuklar seni evine bıraksın dedi
tam gidiyorduk çocuklar oğlumu kapısını açıp arkaya oturtun şu an yanlışı yok hayvan gibi davranmyın dedi bna dönüp sakın ha ! düşünme bile deyip güldü akıl ver npmam lazım sen olsn npardın? allah belamı verdi :( :(
Ulan baktım bunlar çeteymiş çakarlar diye çeteymiş hemde kız ne düşünüyor senin hakkında şu an soğutmak için çirkin davranışlar sergile ya çok geniş biri ol ya da ya işte onun düşüncesiyle çelişecek şeyler kur mesela ben kadına saygılı olmayan erkekle olamam onunda çizgileri vardır uçuk düşüncelerinle onu soğutabilirsin
ya kız sna aşığım sensiz olursam ölürüm diyor
bir kurtulayım bir daha hiç bir kıza bile bakmıycam hepsini bacım sayıcam
bide kızla yatmayı düşünüyodum o silahın namlusunu bir tarafıma sokarlardı
nerden çattım böyle bir kıza anlam veremedim hep belalar beni buluyor babamada söylüyemedim polisede gidemem şehir dışına kaçıcak paramda yok
sana anlattım durumu sonuçta bir kızsın nolur söyle sen ağlmadan üzülmeden nasıl çekip giderdin?
Bide yatacakmışsın kandıracaktın yani inşallah bu sana ders olurda yapmazsın eğer bir insan çok seviyorsa hayatta ayrılmaz ama ona ilgiyi kes ya da bir düzen kur aldatıldı sansın ama aldatma sonra mağdur durumuna düş ve ben soğudum deyip ayrıl bir dene bence bu da olmazsa ya çirkin davranışlar sergile artık bir imsanın en kaba pis toplum içinde yadırganacak davranışları sergile utansın senden anladın mı
ya da gay im de hiç olmadı hepsini dene aldatma şeyini deneme bencede bidahada milletin kızıyla yatmayı planlama yarın birgün seninde kızın olursa diye düşün
ya yaşaa bee
burnunun karıştırandan osturandan ayğını koklayandan tiksiniyor
böceklerden nefrette ediyor en pislik şeyleri yapıcam
can kız seni hiç unutmuycam eyvallh sağolll :) :)
Ama bidaha milletin kızıyla yatma planları yapma tamam mı Allah zaten karşıma zinayla gelmeyin diyor lütfen yap işte böceklerden nefret ediyorsa kendine böcek kolleksiyonu felan kur böcek götür yanına pis davranışlar dediğin gibi toplum içinde utansın senden
napıyım yani toplum içinde burnumumu karıştırıyım
ayağımı çıkrıpmı kokluyum iğrenirmiki ozaman?
rezil olmak varda sakat kalmaktan iyidir
ya adam derseki bilerekmi yaptın diye ozmaan ne halt edicem
Yavaş yavaş tiksinç şeyler yap ben böyleyim felan de işte hatta çağırabilirsen eve felan çağır evi pislik felan götürsün sürekli argo konuş adam da demez aslında ben buyum dersen bişey olmaz en son gay olduğunu dersin olur biter sakat kalmaktan iyidir çok gitmediğin tanınmadığın yerlere götürmen daha iyi yalnız kalıncada bu iğrenç şeyleri yapabilirsin duş felan alma onun yanında yap bakalımda zinadan uzak dur artık
ya ben öyle biri değilim nassı yapıcam bilmiyorum
en iyisi ben intihar ediyim hastaneye düşüyim ya da tımrhaneye ne yapacağımı şaşırdım
görüşün için çok sağol
Aıds varmış desen olur mu ki
desem olurda
ya tedaviyi üstlenmek isterler ya da kendileri muayane ettirmek isterlerse?
yalan olduğu ortaya çıkarsa diye korkuyorum
Aids in tedavisi yok diye biliyorum artık ikisinden birini seçmelisin yapacak bişey yok
Yalnız gay im derse bu zamana kadar değilmiydin diyip şişeye oturturlar o topa hiç girme
@AgresifGoril valla bir erkekle öpüşen videonu atarsan bal gibide yerlerde ilk bunları dene en kötü bu😄
Daha beter yapabilirler...
Cevap
20Cevap
Lan beni sinir etme ben senin yerinde olsam napardım söyleymi önce baba'nın karşısına çıkar ( kemal çakar)
Kızını sevdiğimi ve ciddi olduğumu söyler sonrada
Belime silahı takar önce damadı sonrada adamı olurdum
Ne mal adamsın lan sen ne olmuş mafya ise mafyaysa mafya madem adam mafya çıktı kızı seviyorsan adam ol kızı üzme adam zaten seninle taşsak geçmiş bence yok sakat bırakırım yok gülmeler felan halini hatrını sormalar adam eğleniyor seninle hani kemal sunalın filmi varya mazlumi getirin bana aynı o hesap sinirlenince seninle stres atıyor adam 😂😂bak git elini öp damadı ol silahtan felan korkma unutma erkek dediğin silahtan korkmaz korkmamaz korkmamalı beline silahı tak çek senet ihale kumar ne iş varsa hepsini sen yap hatta bi erkek çocuk yapın ailenin başına o geçsin yeni michael corleoneler lazım piyasaya
Dostum durumun sakat bence o adama git durumu anlat korktum de ben bu ilişkiye devam edemem de çok gerildiğini bu durumda hata potansiyelinin yükseleceğini efendi gibi anlat...
Bu yaptıkları suçtur, tanıdık polis ve avukatlara akıl danış acilen, olay sakat.
Yalan oglum bir kere hapcı torbacı apaçi keko çıkar ama goptan mafya çıkmaz bu troll olmamıs shfbsdf
Sende adam ol soyle istemiyorum diye onlardanmi korkuyosun? Mafya kimki ya ne bu korkunuz anlamiyorum salak salak isler
Hangi mafyaymis o 😅😅😅
kemal çakarın tayfasıymış bilmiyorum
45 yaşlarında biriydi
herif o kadar ciddiydiki ellerim titriyordu bugünde arayıp hatrımı soruyor ne pskopatlık bu böyle
herifin o anki gözlerim gözümün önünden gitmiyor
çok kez içeri girip çıkmış ailesinin çok zengin olduğunu biliyordum
ama sülalesinin mafya olacağını nerden biliyim
bende para yok bir yerede bir müddet kaçamam umarım sadece göz dağıdır
SAKAT bırakırım diye gülerek tehdit etti
adamları robot gibiydi ya nerde devlet nerde polis ne biçim ülke bu algılaymıyorum
allah cezalarını versin
sakın ! öyle birşey yapmaa sakııııııın !
ulan manyakmısın direk benim olduğumu anlr
bilki ben yanarsam senide yakarlar
bana bak sakın öyle birşey yapma azcık insan olun bee 2 dakka olun mk
yahu nasıl kurturacak yapma öyle birşey
bu heriflerin şakası yok medya polis haberleri olur
ikimizide yakarsın yapma bunu nolur
ne diyorsun sen?
ulan kafayımı yedin dur la bir konuşalım senle
şiitt bana bak kızım
ulan bana bak saçmalama
kendini gizledinde nicin hala duruyor diğer linkte
kimlerdensin?
la söylresene kimlerdensin sen
kızım kime diyorum laaaaaaaan onlardanım diyosun
adın ne senin söylesene allahın belası
ohhh bee
manyakmısın sen ulan !
niye onların akrbası olduğunu ima ediyorsun öyleyse?
burda denk gelmek azrailin habercesidir
korkmazmıyım be şakası yok heriflerin o anı ben yaşadım
korkmamı?
nasıl korkmuyum sakat bırakırım diyor ölmekten beter
sen madem o işlerdesin ne yapmam gerek?
Alarım çaldı uyandım Sonra filan 😂
Alarm o alarm
Ağzında ne kadar tatlı durduğuna bağlı bu 😂
Gizli üyeler dokunulmazdır
Adam sinirli kendi haline bırakıp özele geçelim istersen 😂
kenar mahalle kezbanı defol ucuz karı
Diyince kendime kızıyorum
la zıktırın gidin özelde konuşuun birbirinizi yiyin başları sohbetinize mk ANGUTLARI
Lan bişey demedik zütün kalkmasın düzgün konuş
Mafya sana kazığı gosterince kimin namusu gider bilemem ama yinede sen bilirsin
O mafyanin aga babasini ben simdi
Kızı sakın s*kme yoksa babası seni s*ker
baldız varsa bacanak olabiliriz :D
ulan dalga geçiyorsunuz ya insalllaaaah basınıza gelir gotunuz tutuşsun
o bir kaç yıl içinde beni ziker bırkırlar
benim ailem kendi halinde birileri karşı koyamayız
bende düzgün biri değilim herif geçmişini araştırıcam ayağını denk al kırdırtma bana ailenede selamlar dedi bu nedemek mk?
Türk filmi mi hangi film 😂😂
Kardes kendi icinde film mi cekiyosun avel misin:d
mutlu olmaya çalış yoksa mutsuz olursun.
Sedat Pekerin yeğenidir belki
Döner bıçaklarıyla dalalım abi :D :D
Kemal çakar kim mk bilmiyorum
amca oğlunun kızıymış nereye saldırıyoruz zıkerler bizi
Senaristlik var mı hocam sizde
MK mlmısınız sizler?
ulaan ne yalan söytlüycem kemal çakar diye herifin amca oğlunun kızıymış
dur sedat pekerciğime haber vereyim sjsjsj
defol git
tamam
Kız kendi ayrılsın. Yoksa babayı aldın say
keşkee nerde o günler ayrılsa o gün bayrm ilan edicem