Herhangi birisinden duyduğunuz olabilir..
"Senden sapık olmaz" benim duyduğum en ilginç övgüydü :))
Siz neler duydunuz?
"Senden sapık olmaz" benim duyduğum en ilginç övgüydü :))
Siz neler duydunuz?
Geçen ay başıma geldi.Bir arkadaşımla konuştuk buluşmak için cafeye doğru gidiyorum.3 tane genç bir kıza laf atıp duruyorlar.İlk başta laf atarlar geçer gider dedim ama bir yandan da takip ediyorum.
Bunlar iyice kıza yaklaştılar kızın sesi çıkmıyor.Bende tedirgin oldum direk bağırdım.
---''Hoop bilader noluyo orda ayıp yaptığınız'' dedim.Aralarında sağlam olan biri
---''Sanane lan hımmnagyyyim s... git'' dedi.Bu saatten sonra dönüş yoktur beyler en azından benim için gittim daldım aralarına ilk kafa attığım yere yattı sonrakine bir uçan tekme...yok öyle olmadı tabi bir güzel dayak yedim sonra adamlar sıkıldılar beni dövmekten çekip gittiler.Oradaki kız teşekkür etti ve şunu dedi.
''Bu yaptığını kimse yapmaz çok teşekkür ederim.
''Çok güzel dayak yedin yalnız'' Bunu iltifat olarak aldım artık napıyım zaten kamyon geçmiş üzerimden
Olsun senin mangal gibi yüreğin var :D :D
yok bana karışmıyolar pek
ben kendim utandım ya bu sefer:DDDDDD
19 yaşlarındayken Ankara da AŞTİ de ATM bozuk çıktım Emek Caddesi nde ATM arıyorum. Önce şşştt şşştt dier ses ama umursamadım sonra gene duydum banane ben buralı değilim ki bana değildir dedim içimden ammaaaaa siyah eşofmanlı lafını duyunca kafamı kaldırdım 1. katta 3 tane kızla sırayla göz göze geldim. Hepsi birşeyler söyledi ama en seksi lafı atan "eşfofmanlı seni yer bitirrim" demişti. Otobüsüm geç kalksa giderdim ama zamanım yoktu :(( Allah kahretsin ulen 3 lü fantazi kaçtı :)))
2. cisi Eve giderken yine 3 kız üniversiteli ama sadece 1 tanesi bana bakarak "senin o siyahlı (siyah pantolon ve siyah kadife ceket vardı da) avukat edası yürüyüşünü yerim ben" dedi ben suratına bakıyorum kız gülüyor ama sevgilim var diye cevap bile vermedim güldüm sadece. Ahh salak kafam :)))
Ahaahhah :D ''Senden sapık olmaz'' ne manyakmış söyleyen..
''Güzelsin tatlısın sempatiksin çekicisin ama ince ruhlu değilsin lan tam bir odunsun'' demişti biri bana :)
Uff snane be slk dedim bende :)
Not : Bana güzel falan dedi ya gitsin bir gözlük alsın kendine .. :) !
Evet, biraz manyak.Normal bir insan "senden sapık olmaz" der mi :p :)
Adam haklı gibi :D
Sana söyledikleri konusunda haklı olabilir nan :D
Ondan önceki 4 sıfatı görmezlikten geliyorsun :D
O yalakalık yapmış olabilir ama ben yapmam :D
Tamam nan çirkinsin, sitenin en çirkini sensin :D
:)
Rica ederim Esila :D
Geçenlerde transkript almak için okula gittim alt sınıflardan iki çocuk gelip Are you German ? dedi güldüm Türk'üm dedim,çok şaşırdılar,hiç bu kadar beyaz Türk görmemiştim dedi biri gerçi çokta beyaz değilim :) Alman sanılmam iyi bişey mi bilmiyorum ama soruyu görünce yazmak istedim :)
Rus asıllı, Türkiyede büyümüş Alman tipi var sende adamlar haklı
o esnafların turist kızlarla muhabbeti çok komiktir:)
-hey lady, hey miss, hey bakar mısın?
-how can I go to Grand Bazaar?
-ismail abi kız bazaar derken dudakları gördün mü?:) nasıl da büzüldü!
-what?
-şey abla tamam:) you go (eliyle gösterek) go go go sonra left ama ikinci left. i-kin-ci left! ok?
-?
-kız hoşlandı galiba benden bak nasıl bakıyor!
Cevap
32Cevap
'Bakıyım bakıyım anaa ne kadar küçük ağzın varmış senin.sen şimdi leblebiyi bile zor yiyorsundur.''Ölmemen garip .bu küçücük burunla nefes alıp vermesi zor olmuyor mu :S''Sinirliyken çok güzel oluyorsun çünkü beni öldürcekmişsin gibi bakman hoşuma gidiyor'
yok
Ukalalığı işin ehline bırak yorma o güzel kafanı sen.
İlginç değil. Ama beni beğenen bir erkek bana mektup yazmıştı. Orada onu etkileyen tarafımın gözlerim olduğunu yazmıştı, başka bir çocukta beni görünce "sevemedim kara gözlüüm" diye mırıldanmaya başlıyordu. Sürekli gözlerime bakıyordu. Sonunda ne oldu göz göz diye diye gözümde şalazyon oluştu:D sonra ameliyatla onu aldırdım mosmor şuan gözüm. Birdaha göz ile ilgili iftifat duymak istemiyorum:D
'psikologum benim müşterin olucam söz saaati neyse veririm ücretimiii akşama kadar derim kiii akşama kadar dinleme ben sana bakayım saatlerce gözlerinin içine zaten kendime gelirim ben'
hoşuma gitmişti lan :D asdasfsf
:))
bence resmen asılmış :) Normalde hasta doktoruna asılır ama tersi olmuş bu sefer :))
ben hastanede çalıştım kedicik bana okuma iltifat ı 2,5 senem geçti ruhunu bilirim doktorların. ben hastalarla içiçeydim kızlarla çok haşır neşirdim bana gelip güzelleri kapma birazını bize yolla derdi o dr lar. Hemşireyle beraberim diye biz kapamadık sen kaptın diyorlardı. Hoş sende biliyorsun ya sana asıldığını neyseee :)))
valla duamıydı bedduamı bilmiyorum ama para verdiğim çok çok yaşlı bir teyzenin azından çıkan söz bu şekildeydi henüz çözmüş değilim ( cümke kancıklar yüzüne gülsün evlat )
Diz kapaklarımın çok güzel olduğunu söylemişti sevgilim,bende diz kapaklarımın güzelliğini farkeden adamla evlenilir dedim evlendim :))
:D
bir kiz vardi boylu poslu hos biseydi
bana dedi sendeki güzelik bende olaydi hic bisem olmasaydi
o hosuma gitti genelde erkekler güzelsin der bana
götün ne güzel senin kutu gibi :D demişti bir kadın metroda..
neden dedi kutu gibi nedir :D hiç anlamam. Zaten kıpkırmızı olup bir sonraki durakta inmiştim :D
Çok yakın bir kız arkadaşım aklının mı görünüşünün mü daha etkileyici olduğunu bilmiyorum ama en güzeli karakterin demişti. Sonrası biraz tuhaftı çünkü zamanla kızın benden hoşlandığını anladım.
O kıza söyle bu kızın sahibi var.
Ya benimsin ya da karatoprağın uleynnnn.
DELİ QADİRRRRR !
Söyle ona uzak dursun yavuklumdan.
Babanlara söyle bu akşam seni istemeye geliyoruz.
Evinin hanımı, çocuklarımın anası olacaksın.
O KADARRRRRRRRRR
benimkisi : Gördüğüm en büyük hayvansın dı...:D sevgilim tarafından sölenen ama yi gülmüştüm bu lafı üzerine..:D
çok değişik bir insansın derler genlede insanlar...gördüm de bu kadar değişik bir insanla tanışmak nasip olmaz diye devam ederler
Profil resminden belli :D
Abi sansür yapmışsın profil resmine.Hayırdır KS' yönetimi tarafından sana baskı mı var?
Kız olsam sana yazardım diye ilginç bir eşcinsel eğilimli iltifat var çok sık duyorum arkadaşlarımdan biliyorum hepsi eşcinsel eğilimli ldksjdfs
dışardan seni tanıyanlar çok zeki kibar ağır başlı efendi diyorlar ama nedense seni yakından tanıyınca hiçde öyle olmadığnı farkettim :))
Övgü ya da iltifat değil ama aklıma geldi geçen yaz anneannemgile gittiğimizde bir komşu tatile mi geldiniz ne zaman dönüyosunuz almanyaya demişti :D ben 2 sokak aşağıda oturuyorum deyince baya bozulmuştu :D beni alman zannetmiş meğer :D
kirpiklerin cok güzel demişti bir kız tuhaftı yani o an
sen çok fenasın kadın ağzına bakmazsın sana bir kadının diş geçirebilceğini zannetmiyorum demişti bir kız :))
Bu laf yanımda oturan adama bir Konya gezisi sırasında söylendi ;
"403 Şöförü kılıklı herif"
Altı üstü kız istemeye gelecektik. Mahalle kavgasına gelmiyoruz ha !
Bütün mahalleyi dövmeden seni alamayacak mıyız yahu !
1 kilo ucuz baklava alsam olmaz mı ? Yol kenarında araba arkasında satılan baklavadan alıcam sana. Senin gibi tatlı bir avrada tatlının en iyisi yaraşır !
Ciguli'nin çalgıcı karısı varsa, seni de kamyoncu karısı yapacağım.
Abingillere söyle benden daha iyi talip bulamazsın ha !
"Tatlısın, malsın da ama.Hem malken dahada tatlısın.." :))
seninle Evlenecek kadın çok mutlu olur 3-5 kişiden buna benzerlerinide duydum:S
Evlenilecek erkek
burdan benim eglenemedigim sonucu çıkmasın (:
Aynı zamanda iyi de sevişirsin yani yanlış anlaşılmasın :D
Alllah ımm kırılıyor etraf mütevaziliktennnnnn:D
yani mutlu olur derken her yönden diyede söylemişlerdir , öyle degerlendirirsek iyi sevişebildigimde söylenebilir :)
bana bir çocuk hanımefendi deyip serviste elini bana doğru uzatmış ve serviste beni cam kenarına oturtmuştu.
"Menemenin lezzetli ama beğenmedim.=)"
What the fuck?!
Öyle diyen birine ne yapmak lazım :D :D
YHapmak zorundaydım :(
Hayır mecburiyet :(
lezbiyen olsam ilk senle birlikte olurdum
"Kız olsam ilk sana verirdim" in kızcası bu galiba..
erkek olsam ... da olabilir doğru
ha bide sen hayatta çıt kırıldım bir kızla yapamazsın demişti bir kız. :))
sen bembeyazsın herkes kapkara çok şanlısın demişti biri :P
selam dilara,bugün ne kadar da çirkinsin sen böyle?
Ne Şanşlı yapraklar var Nereye Düşeğini nasıl biliyor ..
Yanımdan geçen kızın Dekoltesine yaprak düşmüştü ..
Çocuk bu şekilde laf atmıştı :D
sen e$ini ilerde asla aldatmayacakzsin.
iyi bir anne olacaksin
Katılıyorum kanka :)
kız olsaydım bekaretimi sana verirdim demişti gay in biri
biraz az argo var ama övgü iltifat karışımı seni sevmeyenin ecdadını s... diye sbir söz söylenmişti baya oldu ama aklımda hep
SINAVDA HOCANIN KOPYA ARAMALARINDA BENİ TEYET GEÇİP ''BU ADAM KOPYA ÇEKMEZZZ''(Malesef o gün arkadaşıma uyup sıranın altında kopya vardı..o an mehçubiyetten öleceğim sandım...
Johhny Sins e benziyorsun demişti kızın teki :D çok gülmüştüm.
yanlış anlaşılmasın kızın biri arkamdan arkadaşına uww poposu çok taş demişti ilk defa çok utandım o nasıl iltifat :D
bi defa okulda bir kız jigolo gibi çocuksun demişti iltifat mı etti hakaret mi anlamadım:)
güven sağlayan bir tipim oldugunu söyleyen biçok insan oldu
Ankara'da ust gecitte... "Uff buna ne tirmanirim bee!"
Istanbul Istiklal Caddesi'nde... "Boyle sevgilim olsun 1.50 boyum olsun."
Ikisine de cok gulmustum.
güzelsin de uykum var sonra konuşak
oha bu ne yaa kocaman demişti eskort kızın bir tanesi...
ulasenlen evlenen kadın 3 güne kaçar demişlerdi kimin dediğini yazmıyım
Senden basbayağı sapık olur, o kız safmış.
<3
sen insan olamazsın :Pp
:/
iltifat olduğuna emin misin:)
Gay olmasaydım kesin sana yazardım demişti biri :D
aa sen şu kızsın profil resmini değiştirince hatırladım..
kızın biri bana kevaşe demişti :DD
İltifat sayılaz bu :D
leb demeden çorumu biliyorsun.
saçların cok güzelll :)
Ne kaşar adamsın la sen.
pek aklımda kalmıyor iltifat dolu cümleler.
çoookkk mütevaziyizdir :)))
baldırların çok güzelll yerim yerimm demişti biri
ahahah :D
Güzel mi gerçekten
eveeet :D ama yinede ilgic bir yorum :D ilfit yane
Valla inanmam :D
ama geerçek :D
Görmeden inanmam -_-
D::D:DD:
bu direkt taciz
ahahaha :D aynn
"Çikolata gibi sesin var."
a. franklin gibi mi?
Çocuk olsan sevilmezsin be demişti bir kız : /
manken olacak kızsın :)
nuri alçovari:)
buraya yazılmaz be :D
evlenilcek hatunsun demisti biri bana..
malsın ama yarimsin demişti sevgilim. :)
sen yarı-mal mısın bilmiyorum ama sevgilin direkt mamul hammadde. birinci sınıf kereste!
Çok tatlısın demişti biri en fazla bu oldu :)
Senden ne köy olur nede kasaba olur demişti:D
''hayatımda gördüğüm en zeki aptalsın''
Güzelmiş
"çekirdek gibi söyledin şarkıyı."
Çok dengesizsin ama iyi niyetlisin demişti birisi.
senin gibi manyagını görmedim:D
sen gerçek misin
Iyiki varsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar