Arkadaslar patronumun 10 yasindaki kızı beni olsun diğer bayan öğretmenlerini olsun dudaktan öpmek istiyor biraz garip hareketler sergiliyor. erkeklere karşıda tam tersi soğuk davranıyor. internette baktım ama bulamadım. Bu yaşta lezbiyenlik olur mu acaba bilginiz var mı?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın. Çocuklar pipisini kukusunu bir yerlere dayayıp sürtme ve bundan haz alma ile yetişir günlük yaşamda. Olayın farkında değiller, ne olduğunu bilmezler. Bu haz bebeklerde bile vardır. O kızın öpmesine izin vermeyin, yoksa o saçma duyguya yardımcı olursunuz. Onun yerine yanaktan öpün, dudaktan öpmenin doğru olmadığını söyleyin
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle izin vermiyoruz. her seferinde uyarıyoruz. 10 yaşında olmasına ragmen çok dik başlı zorlanıyoruz biraz
+1 yılLezbiyen lik demeyelim ama belirtileri olur sonuçta eşcinsel lik bu yaşlarda kendini gösteriyor en masum şekilde işte erkeğin kız bebeklerle oynaması maç yerine evcilik falan sevmesi gibi bence takibe alınmalı davranışları
10 Yorumla
+1 yılKüçükken kız erkek herkesin dudağından öpmeye çalışırdım ama bunu 4-5 yaşlarında yapardım. Ailesi biraz sinirli tepki gösterirse yapmayı keser belki de erkeklerden utanıyordur o yuzden onlardan kaçıyordur zaten 10 yaşında ki kızlar genelde kız arkadaşlarıyla vakit geçirmek isterler.
20 Yorumla
çocuk onun hoşuna giden bişey olduğunu biliyor ama olmaması gerektiğini bilmiyordur. öğretmeniyseniz bunu anlatmalı ve yönlendirmelisiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca konusmama rağmen çözüm bulamadik. en son aklıma bu düştü. sormak istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
18Cevap
+1 yılDoğuştan gelir bunlar zaten ama o yaşta cinsel istek enteresan
10 Yorumla
+1 yılGünümüz tıp dünyası eş cinselliğin doğuştan geldiğini ve şu anlık tedavi edilemeyeceğini bildiriyor.
20 Yorumlayok be küçük olduğundan öyle davranıyor onu bu konuda uyarırsanız o zamanla düzelir
10 YorumlaBu tür cinsel kişilikler küçük yaştan belirti verirler fakat her konuyu da o şekilde algılamayın yani çocuk sonuçta doğruyu gösterin yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman doğruyu gostermek için çabalıyoruz. şahsen ben yeterli bilgim olmadığı için bu konuda yaşı sormak istedim
+1 yıl10 yaşında cinsellik olmaz ki lezbiyenlik olsun. Kızda bariz bir davranış bozukluğu var. Ben 10 yaşındayken hiç bir erkeğin dudağına yapışmaya çalışmadım şahsen.
00 Yorumlaİğrenç pis fikirlerinizi çocukların üzerinden alın ! O da çocuk. Ne bilsin cinselliği. Ne biçim insanlarsınız. Öpmenin yanlış olduğunu çocuğa söylemek zor olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılYa filmler diziler falan filen onlara ozenmistir erkeklere yaklasmay korkuyodur korkulacak bisi degil bence merak etmeyin
00 YorumlaBu yas kimlik arama yasidir altinda kötü manalar aramayin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü mana aramiyoruz. Bizde çocuk olduk öğrencilerimiz oldu ama hiç bu tarz hareketler sergilemedik. Benimkisi mana bulmak elestirmekten çok kendisine yardimci olmak
+1 yılKendi vajinasinin ne oldugunu bilmeyen yasta lezbiyen mi olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBizimki herseyi biliyor masallh. benden önceki bakici ve öğretmenlerinden suphelenmeye başladım artık
Dudaktan opmek illa cinsel birsey mi olmak zorunda?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece dudaktan öpmek demedim farkindaysaniz. benim gördüğüm ama yazmak istemedigim garip davranışları var diyede belirttim
+1 yılOlur lezbiyenlik genelde küçük yaşta beli olur
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur zaten doğuştan geliyorda al karşına konuş ağırdan alsın kendini her gördüğü kadına atlanmaz sdf
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur canısı tam kendını tanıma zamanı bence dogrudur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı.
+1 yıliyyy igrenc ;d:D olabilir;d herturlusu var malum ;D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet karmaşası yaşıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Bir psikoloğa göturmeniz gerej
Soran+1 yılAynen ailetini psikoloğa goturmeleri için ikna etmeye calisiyrz. cinsiyet karmaşası sizce neden olabilir. anne baba ayrı bu arada
- +1 yıl
O yaşlarda normal İnternet'e görmüş özenmiş bile olabilir
+1 yılYok ablası 12de lezbiyenliğe girecek daha erken.
20 Yorumlalezbiyenlik değil kimlik arayışı
20 YorumlaLezbiyenliğin yaşı mı oluyormuş? 🤔
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz annesi öyle yetiştirmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAnne baba ayrı maalesef. uzun süredir annesini gormuyor
Olmaz masum opuslerdir o
00 Yorumlaoluyor galiba..
10 Yorumla
+1 yılİlginç sakın öptürtme bak 😑
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhocam zaman kötü kolla... :):)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisi vardır olabilir
00 Yorumla Yuuuh 10 yasinda he eyvah eyvah ☺
00 YorumlaOlmaz ama kızın izlediklerine bağlı
00 Yorumla10 yaşında mı yuh ya o kadar mı düştük
00 Yorumla
+1 yılolur ama doğru değil
00 Yorumla
+1 yılOlur
10 Yorumladeğişik bir durum
10 YorumlaMinik lezbiyen.
00 Yorumlaİlginç :d olabilir
00 YorumlaOlur