Henüz 2 aylık dişi
Tavık boğma ve fare yakalamada usta çevik
ölü taklidi yapıyor
ilgilenen varsa detayları kokuşuruz 😊

Allah bağışlasın pek de tatlı asdg
Ooo reyiz ellerinden öper şunu bir okutalım be bir el at
kaçayım ben hayvan sevenler derneği gelmeden 😀
Selamün aleyküm bu tilki duruyosa büyük ilgi gösteriyorum kız arkadaşım yıllardır istiyor 0531 937 77 05
Cevap
4Cevap
Aaaa tilkiler evcilleşmez ki?
Ala ala bu ne dinazor mu skskdkdmdkdk bacak da benim bu arada panpa hu hu 😀
Bende şaşırdım panpa sevdi beni annesi öldü elimde büyüdü 2 aydır 😊
Panpa minnak daha ondan 😀 Para lazım panpa
Hala sahiplendirikiyor mh tilki sahiplenmem istiyorum ama bulamadim
Merhaba 2 3 ay önce tilki 3 tane yavrusu buldum orman yakınlarında halen ilgileniyorsanız bana ulaşın. Gayet sağlıklı ve uysallar aşı falanda yaptırdım. ilgileniyorsanız gmail bırakıyorum ben de çok ilgilenemiyorum zaten ahmetyilmazneor@gmail. com
Merhaba, kızım tilki delisi. Ankara 'da yaşıyoruz. Yerimiz müsait. Fiyat ne olur.
Merhaba 2 3 ay önce tilki 3 tane yavrusu buldum orman yakınlarında halen ilgileniyorsanız bana ulaşın. Gayet sağlıklı ve uysallar aşı falanda yaptırdım. ilgileniyorsanız gmail bırakıyorum ben de çok ilgilenemiyorum zaten ahmetyilmazneor@gmail. com
Teklifiniz hala geçerlimi?
Ben Tilki düşkünüyümdür.
Lütfen hala geçerli olsun.
Çok tatlı bu
Panpa sen Atatürk'ü gördüm mü 😀
He resmimiz bilen var 😂
Nskskdlckskskoxkw
Merhabalar ilgileniyorum
Fiyat nedir
Fiyatı ne kadar
hâlâ satılık mı
Ne yer bunlar?
@ahmetyilmazneor yer neresi fiyat ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar