Sizce 32 yas evlilik için geç bir yaş mi?

Çok asosyal bir iş ortamim var. Millet hep iş ve okul cevresinden buluyor. Ben universite bitene kadar sevgili olayina hiç girmedim biraz tutucu bir ailede büyümüştum. Sevgili edinmek cok ayipti :) Üniversiteden sonra 4 kisiyle ciddi niyetli çıktım ama hepsi sorunlu çıktı şans işte. Herbiri inanilmaz tuhaf insanlardi ve olmadi.
Birisi bilgisayar muhendisi olduğu ve yuksek lisans yaptigi için beni kucumsuyordu, iyi de madem boyle dusunuyosun niye koştun pesimden yani neyse. Sonra bende inat oldu baya kariyer yaptim şu an ondan üstün durumdayim. Ondan evvel de ciktigim kisi ulkuculerin reisiymis uyusturucu satan birine iskence yaptiklarini duydum korktum hemen terkettim. Sonra baskasiyla ciktim onun da gizli bir rus sevgilisi varmış bir sene hic anlamadim rus kadin herseyi anlatti nerdeyse evlenecektim ucuz kurtuldum. Sonraki de muvekkilleriyle yatiyormus kadinlar onun evine geliyormus duyum aldim ve arastirdim dogru cikti o da itiraf etmek zorunda kaldi onu da bıraktım. Inanin hic marjinal bir cevrem yok ama hep mi beni bulur yahu? Simdilerde cevremde benimle ilgilenen isi gucu ahlaki iyi birkac kisi var ama bunlar 4 ya da 7 yas küçük ve bilmiyolar yaşımi çünkü yasimdan kucuk gosteriyorum. ben galiba ileri derecede sanssizim. Su an asosyal bir ortamda calisiyorum yakinda farkli bir ortamda calisacagim ama ordakilerin de cogu ya yasli evli ya yaşi küçük olacak gibi. Ki benden yasca baya buyuk bekar kadinlar da cok o ortamlarda. Yani baya kariyer yapmislar ama evlenememisler. Onlari gorunce gelecegimden daha cok korkuyorum. Evlenmis bosanmis insanlari da istemiyorum. Herkes cocuk sahibi olmak ve kendisini seven bir ese sahip olmak ister ama artik bu isler zorlasti gibi. Sizce mutlu bir evlilik yapma şansım % de kac?
Sizce 32 yas evlilik için geç bir yaş mi?