Onu o kadar çok seviyorum ki... ne mal ne mülk ne para hiç bişeyde gözüm yok sevdiğim yanımda olsun da başka bişey istemem, nimet gibi öpüp başıma koyarım, ellerini tutsam tüm sıkıntılarım gider bir damla kokusuna dünyayı talan ederim, gerekirse herkesi alırım karşıma.
Onu o kadar çok seviyorum ki gözleri gözlerime değdiği an felaketim olur tutamam kendimi başlar gözlerim dolmaya..
Onu o kadar temiz seviyorum ki gözlerim başka birine derse ömür billahi affetmem kendimi..
Onu o kadar çok seviyorum ki seccadeden başımı kaldırmadan sabaha kadar adını fısıldarım Rabbime, onu dilerim tüm geceler boyu..
Onu kadar çok seviyorum ki.. O kadar çok...
Sevgim depreşti içimi buraya dökmek istedim niye diye sormayın, onu o kadar çok seviyorum işte...
Maşallah deyin nazar değmesin...
Onu o kadar çok seviyorum ki gözleri gözlerime değdiği an felaketim olur tutamam kendimi başlar gözlerim dolmaya..
Onu o kadar temiz seviyorum ki gözlerim başka birine derse ömür billahi affetmem kendimi..
Onu o kadar çok seviyorum ki seccadeden başımı kaldırmadan sabaha kadar adını fısıldarım Rabbime, onu dilerim tüm geceler boyu..
Onu kadar çok seviyorum ki.. O kadar çok...
Sevgim depreşti içimi buraya dökmek istedim niye diye sormayın, onu o kadar çok seviyorum işte...
Maşallah deyin nazar değmesin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer