Ben 17 yaşımda başladım çalışmaya ve çok yoğun geçti :D Yerinizde olsam 22 yaşını beklerim .)
17
19
22
25
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben de üni 2 de stajla başladım halen aynı yerde devam ediyorum bence üniversite 2 de yavaş yavaş başlamak lazım okuluım bitti hiç iş aramadım aynı yerimde devam ediyorum ve tecrübeli de olmuş oluyosun hiç garipsemiyosun öğrencilik bitti çalışma hayatı zormuş falan diye. ne iş yapıyosun
dur bakalım ya ne yorulması :)) yolun başında sayılırız ;)
bi yorgunluk kahvesi yapıyım :))) paşa hanıma :)=)) yorulmuşmuş :)
şuna bak ya :))) sen hazırla ben bilmiyorum nasıl yapılıyo :)) ben şekersiz alıyım :)
hayaller dünyası ne güzel dimi :)) yapıyoruz içiyoruz :)))
:)) video açabiliyo musun şarkı :)
Üniversite ise zaten 23 24 25 gibi
Lise ise 19 20 21 gibi
daha erken olamaz sanırım ki zor durumda değilsende olmasın zaten...
Ben üniversite 2. sınıftayken başlamıştım 18 yaşımda.
Cevap
12Cevap
17 yaşında başladım ben de. Staj olarak başlangıç yaptım, paranın tadını alınca ve kendi ekonomik özgürlüğümü kazanınca bırakmadım işi :)
Evet, ekonomik özgürlük gerçekten çok başka :D
Üfff Bu ne ya Herkes hayatı boyunca keyf çatmış :) Ben çalışmaya 8 yaşında başladım :( Çocukluk nedir bilmedik,hem aileme de ben baktım...Kendimi bir tuhaf hissettim..
Üzülecek bir durum yok benim açımdan...Baba parasıyla bir hayat sürmediğim için kendimi şanslı hissediyorum, küçük yaşta sorumluluk aldık, İstanbul'da öyle arkadaşlarım var ki 25 yaşında ama evlense eşiyle birlikte evde açlıktan ölecek durumdalar...Böylesi belki en hayırlısıydı..
Şimdi de bir şirkette sorumluyum ama küçük yaşta hayatın gerçekleriyle yüzleşmek nedir bilirim..
ALLAH mahçup etmesin, utandırmasın...
şu an 18. 4 sene üniversite,2 sene yüksek lisans,1 sene askerlik dersek ; 25 falan.
16. iflas ettik lise zamanlarındayaz aylarında calısırdım.bittikten sonra sürekli çalıştım
ve hala çalışmaya devam :)
Yaş 21. Hiç çalışmadım :(
Bilmiyorum çalışmadım yani. Ama bu yaz çalışmayı düşünüyorum :)
Bakalım kısmetse bu yaz ilk defa calısacagım. :D
Yaz tatilindeki çalıştıklarımızı sayıcak mıyız ?
O zaman cevap veriyorum = 18 yaşımda..
Bilmediğim bi' şey söyle ^,^
yaş 23 okul devam iş hayatı inş pazartesi iş görüşmem var :D
Orta okulu terk ettim 14 yaşımda başladım
yaz tatilleri hariç hiç çalışmadım
neden okumadınki erken başlamışsın çalışmaya
22-23 arası olacak büyük ihtimal
murata sor sen!
bu insanın okumasına bağlıdır ?
22.5'ta basladim.
diyosun :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?