Bende küçükken babam içerken heveslenirdim, şimdide kardeşim istiyo içsin mi birazcık? :D
İçsin
Yok içmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rakı içen öldü de su içen ölmedi mi. Liseye başlayacak zaten muhtemelen yakın zamanda o zaman dibine vurucak. Öyle de böylede içicek yani
Ben icki nasil, ne kadar, neyle, kiminle, nerde icilir Babamdan ögrendim... bu sana düsmez...
İçsin ben o yaşta alkol kullanmaya başladım. Alkol adabını öğrendim. Bu yaşa geldikten sonra alsam belki rezil olur gtü başı dağıtırdım
İçine tadını kotu yapmak icin birşey koy bir daha da istemez
Cevap
31Cevap
Benim oğlan da 15 yaşında ve bunu istiyor. Şimdilik tadına bakma izni var. Fazlasına izin vermiyorum.
15 yaşında bir şey olmaz azıcık içsin. Yasaklarsanız daha da ilgisini çeker. Biz küçükken de içtik hala yaşıyoruz farkındaysan
tabii içmesin, 18 yaşına kadar sabretsin azıcık yani... şimdiden tadını bilip alışırsa, 18 yaşına gelince ya alkolik olur ya da keş... ;)
Sen ona bir şamar at oda sana bir şamar atsin belki akliniz basiniza gelirde icmezsiniz bir daha.
Bana kuzenim 12 yasindayken veriyodu aslan sütü diye rakı bise olmazzzz ver gitsin breaahhh ruslar bebeklerinin sütkerine katiyorlar vodkayi alissin diye kizim
İçmesin tabikide neden kardeşinin gözü önünde içip onuda bu tarz şeylere özendiriyorsun ki?
biraz içsin belkide ona efes dark vermelisin tadını alınca başlamadan nefret edecektir
Ağzının ortasına yapıştır 😂 kafasına kürekle vur 😂
Ona renkli su ver bira diye içsin bence bira şişesine kat :D
bende o yaşlarda başladım :D babam farketti içiyon mu lan sen dedi :D önce korktum sonrada iç ama ağzınla iç dedi :D tadında bırak felan dedi bende öyle yapıyom
Illaki bir yerden bulup icecektir.. ama alistiran sen olma bosver... verme bok ic de ona
beraber içelim bırak kardeşini bakalım ne kadar dayanıklısın :)
İçmesin ertesi gün eve gelmeyip mahallede camı çerçeveyi indirirae görürsün
içsin ağzına ittin emi sen böyle yaparsan oda öyle yapar ayıp yani
Içsin. Bana ilk biramı 6 yasindayken babam icirmisti
İçsin gizli içmesinden senin yanında içmesi daha iyi kapişş
Ne içirmesi ağzına tükür kardeşinin o yaşta içmesi olmaz aslında hiç içmesin.
çok az dibini tatsın hatta al bir çay kaşığına dök öyle fazlası olmaz
Ben o yaşta babamla karşılıklı rakı içerdim. Küçük değil yaşı.
Babam emzigimi biraya batirirmis cuk cuk cuk emermisim simdi birazsiz yapamiom. d
İçmesin ama çok istekliyse yaninda içme. Gizlice gider bir yerlerde içmeye başlar sonra
yasaklarsan daha çok cazip gelir. tadına baksın bir yudum içsin
Içebilir ben 11 yaşindayken içmiştim bişey olmaz.
içmeyin çarpılırsınız
Aferin devam et ergen abla...
içsin biradan bir şey olmaz nasılsa
Biz 10 yasinda basladiik:Dd
Icsin. Ben 14 yasinda bir buyuk icerdim.
3 yaşında başladım biraya ver gitsin ya :D
çocuğun da böbreklerini bozma bu yaşta
Kendin içmeye devam et bence.
ya içsin abla ya lütfen ver
Onun günahınıda sen yüklenirsin
Bana 6 yaşımda tatırmışlardı :) ver gitsin :)
içsin sonra sana saldırsın mk
saçmalama
Tabi ki içmesin
sen kac yasındasın?
23 yaşındayım.
İçsin ne var bunda
Yok içmesin
Sorman biile hata.
İcmesin
İçmesin
İçmesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?