https://img-s2.onedio.com/id-57aa5e383be2c643261cf5a9/rev-0/w-635/listing/f-jpg-webp/s-310aac5eaa1202843a0981e7bd416fd4097db34c.webp

Bu adam ülkenin ileri gelen iş adamlarını toplayıp eşşek gibi azar çekmiştir zorla imza attırmıştır. Şu andaki en bağımsız lider sıfatını taşır. Oldukça iyi bir poltikacı. Ayrıca hangi başkan bu adam kadar fit ve spor yapıyor? bir bizimkilere bakın bide bu adama.
Rus yasalarına göre KGB generalleri Cumhurbaşkanı olamaz. Ama bu adam diktatör o yüzden oluyor
Ninesi Rus olan BJK'li sen miydin? :)
Kafir islam düşmanı Allahın düşmanı katil
Cevap
23Cevap
bu adam varya dunya liderleri ile teke tek atsin hepsinin mini yordamini giber cunku adam KGB ajani ve bu birimin en icinden yukselmis mk
kendisi dünya lideridir bence. işi sadece siyaset değil onlarca alanda aktivite yapıyor ve çok sosyal birisi. hayattan zevk almayı biliyor. o nedenle kaprisli ve hödük değil :)
Eski bir KGB ajanı olduğu için her yol var bu adamda.
Adam herşeyi yapabiliyor
ülkeyide iyi toparladı
kaç senedir
bence zeki bir adam ve korkak değil her işi kendisi halletmeye çalışan çok soğukkanlı bir insan.
Bence dünyada siyasetin içinde olup en eğlenen insan
Oldum olası Rusları sevmem Türkiye ABD ve Nato'ya Yakınlaşması gerekirken ABD 'Ye Rest çekti ve Rus tarafına geçti çok yanlış bir karar
Gayet doğru bir karar amerika daha fetoyu bile vermiyo bize ne faydası var?
kardeşim rest çekmemiz gerekiyordu yıllarca abd ve nato bizi yiyordu zaten darbede bile yemeye çalıştı bizleri bence doğru bir karar verdiler bana kalırsa natodan da çıkalım...
Faşist seviyesinde milliyetci. Bizede bir faşist lider lazm
Dünya siyaset tarihinin en iyi 5 lideri arasında kesinlikle yer alır.
Eski KGB ajanı ve gerçekten karanlık bir adam
Belli bir düşüncem yok 😀
Adamın Dibi Aşkım ya <3
putin mi
şerefli olmayan derim
Halkı için bulunmaz bir lider
baktım ne diyeyim başarılı biri gibi
Vladimir Lenin in yerini tutamaz
yeni kankimiz o bizim :D
Bizdeki diktatörün rusçası
Cok severim kendisini
Bizim cumhurbaşkanımız daha karizma :P
kızları çok güzel :D
buna mı aşıksın
Hayır canım. Benimki burada. :D
www.unludetay.com/.../...tayyip-erdogan-nereli.jpg
helal olsun reisss :D
ajannn
Sevmem
Orus Burus :D
Sempatik biri bence
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?