Fethiyede masöz'luk teklifi aldm ayda 5 bn tl mass veryorlar ama nasl bir ortam bilmyorum intenet uzerinden arastirmam sonucunda pek iyi seyler duymadım daha once giden var mi masaja nasl bir ortam?
Cevabın nedir?
6 yıl otellerde masörlük yapmş birisi olarak söyleym yalan!! Fuhuş yaptırıyorlar. BU işte prim vardır sadece ya da maaş prim olur. Oda aylık gelir 2 0000 3000 tl arası olur. Aksini inkar ediyorsa o patron bana özelden at numarasını konuşayim ses kaytdını sana atim
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki ala tesekurler
En İyi Cevaplar
+1 yılGidip bir görüş. Ne olabilir ki? Olmazsa dönersin evine imzalama sözleşme falan uzatırlarsa. Gideceğini haber ver ailene falan ama ya da arkadaşlarına. Çünkü bir şey falan olursa, onlar hemen yardıma koşar. Ne yapacaklar sanki yav? Hemen oracıkta ne olabilir?
011 Yorumla
Soran+1 yılYok ya anladim ki bu is bana gore degil sonu mutlu sonla bitmese bile bana gore degil
- +1 yıl
Aynen, duyumlara göre hareket et burada. Çoğu olumsuz yorum yaptı, bence doğrusu bu. Boş ver burayı. Deneyimsiz birine hemen 5 bin lira vermezler.
Soran+1 yılYani baksana herkez mutlu sondan bahsediyor mutlu son olmasa bile oldu derler
- +1 yıl
Bunlara o konuda bakma sen, diğer dediklerini dinle sadece. Yok öyle mutlu son falan, bunlar deseler ne olur ya? Ona mı takıldın? 5 bin lira vermezler deneyimsiz birine hemen, gibi lafları dikkate al sadece.
Soran+1 yılBir hikaye var kayikcinin biri kayigina binen her kadina tecavur ediyormua bu kayikci kasabada nam salmis ve kadinin biri demis ki ben o kayiga binerm ve bana hicbirsey yapamaz ve gitmis binmis ve adam hicbirsey yapmamis adam kadina demiski derlerreee yamasamda yapti derlerrr
- +1 yıl
Doğru diyorsun da, masözlük böyle bir şey mi ya? İnsanca masaj yaptırmaya gelenlerde vardır? Niye kötü yola çekiyorlar ki?
Soran+1 yılInsanca yaptmayanlarda vardr ama degilmi
- +1 yıl
Elbette öyleleri de var da, kaliteli yere giremez bu tipler. He, zenginler de esas çapkın tipler zaten. Lüks ve iyi bir yerse, zengin müşteriler olur hep, onlar da pek rahat durmazlar.
Soran+1 yılGine aynı sey yani:)
- +1 yıl
He ya, bu iş zormuş. Başka iş mi yok anacım? :D
Soran+1 yılAynen ole baska is cok az olsun oz olsun bosver :)
+1 yıl5 bin tl için milletin orasını burasını ellemem şahsen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. tekliflere hazır ol... birazdan fikrin değişebilir... eğer daha önce masözlük yaptıysan çalışma şartlarını sen daha iyi biliyorsundur... ilk defa çalışacaksan masözlük belgesini yeni alan ve tecrübesiz birisine kesinlikle o ücreti vermezler... tek bir şartla... ve onuda sen biliyorsun... HAPPYEND...
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha once calismadim bilmyorum konustugum masaj salonu egitim ve seltifika veriyor deyimli ya da deneyimsiz farketmiyor...
- +1 yıl
Daha önce masozdum sanildiklari kadar kimseye zorla bsey yaptirmiyorlar ama o paranın tadını aldığında normal hayatına donemiyosun şu an çalışmıyorum evdeyim ama normal bı işte çalışmakta istemio canım çünkü aklım hep o parada keşke hiç tadmasaydim ya da hiç o işten ayrilmasaydim
edepsiz bir ortam zavallı kızlara bir süre sonra kötü tekliflerde gelecek gibi. Bence başka bir iş bulmalısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekur ederim haklisinz
Soran+1 yılKesinlikle oyle ktilyorum size
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlere gidiceksen tescillenmiş o... olursun
Mekanlarda ise kimi zengin müşteriler keyiflerine göre masaj yapmanı isteyebilir. pis iştir bulaşma derim01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinz tesekurler
Aman ha iyice araştır..
Sonunda kötü seyler olabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kanka eyer mutlu sonla bitmiyorsa o parayı vermezler
09 Yorumla
Soran+1 yılKanki muhakak mutlu sonla bitmeyen masaj spa salonlari vardr genelde masörler iyi ucret alirlar ama fakat bu konustgum masaj salonu hangilerinden
Soran+1 yılNe demek istedigini anladin kanka ben
Soran+1 yılYapmadım piyasayı blmyorum kanki ve fethiyede bir cok masaj salonu var debeyimli deneyimsiz farketmyo 2200 maas pirimle brlikte 5 bine geliyor nakadar dogru yalan bilmyorum
Soran+1 yılYa zaten normal bir ortam olsa bile hem cevre yanlis bakar hemde gelen insanin zihniyeti bellidir. Yani bana gore degl
Soran+1 yılAynen kanka tesekur ederim saol.
Masajlik sonu nda mutlu son çıkma ihtimali maalesef ülkemizde yüksek
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki arastrp ole bse olmadgna emin olursam eger gitmelimiyim..
+1 yılpara karşılığı seks yapacağın bir iş. kısaca anladın dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşına bela alırsın , bu tip kişiler pek tekin değildir. Kolunu kaptırırsın , hayatından olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMasoz iyi para alabilir ama bazısı fazlasını yapıyor öyle bir yere girmede iyi araştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmarmaris olsa bilirdimde fethiyede pek bilmiyorum belkı anlatırsan olayı ıyıce yardmcı olabılırım
032 Yorumla
Soran+1 yılMarmaris nasl peki
Cevap sahibi+1 yılordakılerın geneli mutlu sonlu dıkkatlı ol derım oraları cok iyi arastır. mugladamı yasıyosun?
Soran+1 yılHayr fethiyede
Cevap sahibi+1 yılsen ne yaptın ki masörlükmüü okudun kızım şartmı masör olman? bence gir bir otele çalıs en temızı değilmi?
Soran+1 yılSadece gorusleri merak ettim gtmycem zaten bana uymaz ole isler
Cevap sahibi+1 yılgitme gitme. fethiyeyi bilmem hiç gelemedim ama marmariste cidden adım başı bir otel vede emın ol hepsıne girersin bence cunku cok iş imkanı var illakı birisi olur kalcak yerde verıyolar
Soran+1 yılFethiyede ole otel dolu buralar hep ama sozon sonu yaklasiyor oyuzden pazla personel alimi yok Şu an
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi marmarise git. orada cok büyük oteller var sezon bitsede alım yapabılırler tecruben varsa dahada iyi olur bu. akyakayı bılıyomusun?
Soran+1 yılYok hayt bilmyorum
Cevap sahibi+1 yılhadi canım akyakayı nasıl bılmezsın azmak nehrı felan var hani güzel köylü felanda cekim yapmıstı?
Soran+1 yılCok uzun bir zaman okmadi fethiyeye geleli yeni tasindim
Cevap sahibi+1 yılhmm. ozaman dunyanın en guzel sehrıne tasınmıssın kıymetını bil. daha gezılecek görulecek cok yerın var. mugla bastan sona cennet. keşfedilmeyi bekleyen bir hazine bence..
Cevap sahibi+1 yılnereden taşındın fethiyeye
Cevap sahibi+1 yılkonuşsanaaaa?
Soran+1 yılIstanbuldan tasindim evet cok guzel buralar
Cevap sahibi+1 yılne mezunusun?
Soran+1 yılOrta ogretim
Cevap sahibi+1 yılhmm dediğim gibi marmariste calısabılırsın ama söyle bir durum var sımdı yaz kış da kal dıyebılırler calısırmısın ozaman
Soran+1 yılSkntı yok da ne isi ama
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ya otel. kat görevlisi felan olabılır bence senın için garsonluk komılık zorlanabılırsın buyuk otel de felan
Soran+1 yılAnladim peki tesekur ederim
Cevap sahibi+1 yılbu arada bişe dicem bak akyakayı gör mutlaka hatta cok daha ıyı bir fikrim var
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılşimdiden anlaşalım seneye akyakaya gelırsen ben gezdırıcem oraları bu sene gıtme :) çalışıyorum bende orda 3ay ordayım arkadasın yazlıkda felan kalıyorum rehberlık yapcam sana :)
Soran+1 yılPeki:)
Cevap sahibi+1 yılakyaka muglada görebileceğin en iyi yerlerden biridir ona göre. cok sanslısın bak rehber buldun kendıne :)
Soran+1 yılAhahahaha peki
Cevap sahibi+1 yılbu arada pekı pekı dedik de nasıl bulcamkı ben senı kaçırma böyle rehberı :D
Soran+1 yılSen gizli ben gizli;)))
Cevap sahibi+1 yılnapcaz biz napcaz :) ozaman ben soruyu begensem sende bana yazsan olmamı :)
Soran+1 yılAktif kullanici degl anlamam ben bu sayfadan
Cevap sahibi+1 yıltamam ozaman gizliden cıkıyorum dur mesaj at ya da takıp at :)
Binbir çeşit insanın binbir çeşit muamelesine maruz kalacaksın gerek yok derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu sonla mı bitiyor normal mi? bu durumlardan senrahatsız olmayacaksan neden olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılOgrenmek istedigin bu zaten bu tarz seylerin olup olmadigi rahatsiz olmsaydim burda sizden gorus beklemezdim herhalde
Cevap sahibi+1 yılmesela empati yaptım. masaj yeteneğim yok ama olsaydı mutlu sonla biten bir yerde çalışmak isterdim. çünkü karşı cinse masaj yaparken bu durum beni tahrik ediyor ve aynı zamnda parada kazanıyorum. hem bir kadını rahatlatıyorum hem de ben rahatlıyorum. hatta şu an bile çok tahrik oldum. ben masajı seviyorum galiba :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasajı yaparsın iyi hoş sonrasında da cinsel birşeyler isterler çoğu arkadaş bundan bahsetmiş zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yeterince aydinlandim tesekurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Öyle yerlere fazla güven olunmaz zorla fuhuşa kadar zorlarlar4
00 YorumlaTabiki de gitme. oralarda seks muhabbeti var
00 YorumlaMutlu sonlu ise gitme yazık edersin kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
fethiyeliyim :D hangisi söyle :D
05 Yorumla
Soran+1 yılEsilay
Soran+1 yılAynen nasl yer peki
Soran+1 yılTesekur ederim saol
Masaj+mutlu son başka nolcak ablacım
00 Yorumlaİyice araştırıp soruşturmadan gitme.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende onu yapmaya calsyorum acaba her masaj salonu aynimi
+1 yılsonu mutlu bitiyosa sıkıntı ablacım bence gitme.
00 YorumlaMasaj sonu biseyler yapilir mi hep?
113 Yorumla- +1 yıl
anladım bende genel dedim zaten. sonunda mutlu olan yerler bellidir aslında. oraya gidenlerinde amacı bellidir. ama racon bu diye bir zorlama yok. daha çok bilinen kaliteli salonlarda böyle bir racon yok. ben de çok zor dayanıyorum bazen. insan ister istemez etkileniyor. @_lalala_
Mekanin ismini falan yazsana bana ozelden
06 Yorumla
Soran+1 yılEsilay
Soran+1 yılYaz sen
Soran+1 yılSaglik olsun
ben de masörüm izmirde. duydukların doğru hem
010 Yorumla
Soran+1 yılMutlu son dedikleri dogru yani
Soran+1 yılSalon derken?
Soran+1 yılNasl yani secme derken orda prosedur nasl islyor peki
Soran+1 yılOnlar mi seni seciyor
Soran+1 yılHayr yeterince aydinlandm tesekur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılayda 5bin lirayamı ihtiyaçın var?
00 YorumlaBazi seylere hazırlan kabul edersn bnce
016 Yorumla
Soran+1 yılEmin olmadan calsmam bole bir ortamda zaten kabul etmem yani
Soran+1 yılPeki ozaman bir soru daha diyelimki gayet iyi normal bir masaj salonu herhangbi bir kotu birsey yok peki benm bir erkege masaj yapmam. ne kadar dogru buda. kafamda soru isareti brakmyor degil...
Soran+1 yılKasiyerlik satis danismanligi yapyordum Şu an issizim yurt disina cikicam para lazm yoksa bu isleri dusunmem bile ama bukadar yorumdan sonrada gtmem artk sadece fikir almak istedim az olsun helalinden olsun gerek yok
Soran+1 yılLondraya gidicem
Soran+1 yılTanidik varda olmasa ne kadar gider olsa ne kadar gder blgin var mı
Soran+1 yılHmm yok benm tanidik var
Soran+1 yılAmin gidersin insAllah
+1 yılİletişime geçebilirsen anlatırım
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan kisaca yazsan sevinirim
- +1 yıl
Etme o
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi salon o ben Fethiye ye yakınım
05 Yorumla
Soran+1 yılFoca mahallesinde adi hatirimda degil
Cevap sahibi+1 yılismini bile bilmiyorsun sana 5 bin lira teklif ediyorlar
Soran+1 yılEsilay ismi hatrimda degl isim hafizam gucsuzdur
Cevap sahibi+1 yılo kadar para veriyorsa mutlu son masajıdır
Cevap sahibi+1 yılne yaptın başladın mı masaj salonu na
+1 yılGitmedim ama sen olcaksan ucret alayim
00 Yorumla
+1 yılBen yaptırmak istiyorum ama gitmedim hiç
00 YorumlaGitme kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka gitycem
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemişlerdir neler istediklerini?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayr tabiki o tarz seyler olmadigini genelde kaliteli insanlarn ve turistlern geldigini solediler ama beni pek tatmin etmedi biraz arastrma da yaptn net uzernden ama iyi seyler duymadim buyuzden soyledikleri beni ikna etmedi
Cevap sahibi+1 yılDiğer çalışan kızlarla Konuş? Bide çalışanların hepsi kızmı?
Soran+1 yılHayr erkeklerde var onlarda bayanlara masaj yapyorlar
Cevap sahibi+1 yılHmm bir erkek için iyi iş olabilir 😄 . Garip görünüyor ama yinede gitme derğm 😁
Soran+1 yılAynen bir erkek icin iyi is ama bayanlar icin ole degl
+1 yılet gitsin
00 Yorumla
+1 yılKabul etme
00 Yorumla
+1 yılKafana göre bro.
01 Yorumla
Soran+1 yılBro ben zaten kafama goreyim ama dogru olanın pesindeyim herzaman
+1 yıletde gör d
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakat genelev işte
00 YorumlaEtme