Kitap okumayı sever misiniz?
He bir de kitap okuyan erkek çekiciliği diye birşey vardı , hala yürürlükte mi acaba? 😂😜

blue_meth sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kitap okumak bana göre zeka ve ilgi seviyesini gösteriyor. Ve kitap okuyan kişilerin kişiliklerinin daha uyumlu ve normal olduğunu düşünüyorum. Bol kitap okuyan bir kişinin, kelime haznesinden, bilgi düzeyine kadar gelişmişlik olur. Böyle bir insan çekici gelmeyecekse...
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Zeki, bilgili , birikimli insan her daim baş tacıdır.
Okumayı seven Adam gibisi var mı, bence yok.
Uzun zamandır fırsat bulamıyorum okumaya ve almam gereken bir arkadaş tavsiyesiyle bir kaç kitap var. Temin ettiğim vakit okuyacağım.
https://i.hizliresim.com/kEZOAW.jpg Tabi ki baksana şu kitabın çekiciliğine kitabı al elinden tam bir keko ama kitap çekici yapıyor işte
Sana göre öyle olması normal tabi 😀
Benim icin bir ömür yururlukte olcak bir kavram, bir elimde kitap diger elim sevdigim adamin elinde beraber oturup kitap okuyalim sonrada analiz yapalim. Umarim vardir boyle bir erkek 🙏
Benim için evet ama çoğu kadın artık kitap okuyandan çok kitaptaki kahramanlara bürünmüş erkekleri tercih ediyor.
Kesinlikle birlikte kitap bakmak, tavsiye etmek, paylaşmak, bazen de tartışmak.. Güzel şeyler insanların birbirine bir şeyler katması. :)
Bence hala yürürlükte özellikle de marquez, muhteşemdir
severim ama okumaktan çok kitap alıyorum okumaya fırsat olmadığından öyle duruyolar. Kitap okuyan insan=bilgili insandır her zaman bir adım öndedir🖒
Özellikle de Hakan Günday okuyan erkek çekiciliği diye bir şey var.
Yep (bu arada kitaplığınla gizli aşk yaşiyorum şuan😍 👍👏 çogu istedigim kitaplar)
Çok isterdim ama pdf'leri var zaten teşekkürler genede
Çok film hareketler geldi aklıma. Okuyorum ben. 😂 valla ben okuyanıda severim okumayıda.
Eşim ve ben her gün mutlaka kitap okuruz:)) Okuyun gençler okuyunn :))
gabriel garcia marquezi bilerek mi öne koydun :D
Okuduğu türe göre değişir o.
az
guzel, okumustum.
Ooooo kitap beyefendi nasılsınız :D
Orda bir marquez gördüm sanki 😍
Kitap arkadaşı olunacak adam gibi adam :D
Kitap okumak çekici filan değil bildiğin seksidir.
Hiçbir zaman yürürlükten kalkmaz bence :D
Her zaman :D
Cansın sen cann. Kitap kurduyum ben😹🙈
Şeref duydum 😊
Benim hüzünlü oro. pulerim 😂😂
Biliyorum
Artıkın spor yapan erkek çekiciliği :D
Şu an kitap okur gibi yapıp foto cekerek instaya koymak var yürürlükte 😂😂😂
Süs olsun diye koydun demedimki ben :))) okumayı severim okuyanıda severim ben. niye herkes bu kadar gergin. ulkemizin gündemine bağlıyorum ruh sağlığmiz iyi degil 😑
🙋🙋sorun yok ☺
Okuyan insan bir adım öndedir her zaman.
Kainati okuyanlar tercihimdir.
Marquez
Var ama okuduğu kitap da önemli.
Var ama sadece roman okuyan drğil tabii.
Bence skcilar. yanlis anlama lütfen😁
*kitap okuyan yakışıklı erkek çekiciliğidir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar