Doğru söylemiş hakikaten :) İnsanlar genelde kendilerini beğendirmek için yapmacık rollere bürünürler ilk başlarda.. kendileri olamazlar. bu da kişilerin birbirlerini daha iyi tanımalarını engeller, araya farkında olmadan bir duvar girer. sonra o duvar yıkıldığında önceden birbirlerinin yerlere göklere sığdıramadıkları kişilerin gerçek yüzlerini görürler ve soğurlar.. bu da aynıymış aslında, bir numarası yokmuş derler. eski heyecanları gider.. halbuki hepimiz aynıyızdır.
Bu yasimla beni utandiriyorsun yegenim Eylül!!! Hafta arasi vaktim olmaz ama; haftasonu mutlaka ya birlikte hazirlariz ya da gider bir yerde yeriz. Hava güzel olunca esimle bahce de ictigim cayin tadini hic bir seye degismem inan.
Size bir anımı anlatayım seneler önce. Hiç unutmam kızın biriyle konusuyoruz kız güzel hoşlanıyorum falan neyse msnde paso konuşuyoruz cafelere falan gidiyoruz takılıyoruz bir akşam dedim ki msnde tavla atalım bana ne dese beğenirsiniz?
Sen benimle tavla oynayacak samimiyeti nerden kendinde buluyorsun. Ondan önce de sarmaş dolaş resimler çekilmişiz falan o gün. Neye uğradığıma şaştım aklın aklı karıştı şansıma talihime ana avrat sövdüm bir dengesiz şizofren daha beni bulmuştu el deliye ben akıllıya hasret diyerekten kaçtım gittim sonradan öğrendim çok ciddi psikolojik sorunları varmış ucuz atlatmışım :S
En İyi Cevaplar