Çok zoruma gidiyor yaa elin rusu, ingilizi, ukraynalısı , norveçlisi taş gibiyken bizimkiler neden varoşumsu surata sahip? uzunu kısası sarışını esmeri hepsinde aynı yüz ifadesi ve çirkinlik var. gerçekten moralim bozuluyor hele birde kendini güzel sanmalarıııııı offfff offf sizin fikirleriniz nedir?
Cevabın nedir?
Malesef, bu güzel Türkiyemde azıcık güzel olan bir kız Demi Lovato havalarına bürünüyor, sadece kendı ısıyle ılgılenıyor bir Allah kulunun yüzüne bakmıyor.
Tabi bunlara karşıt güzel olupda saygılı, güler yüzlü, insancıl ve egosunu kesip atmış kızların tatlılığı TÜRKİYE'den başka ülkede bulunmaz!20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTek derdin bumu Türk erkeklerinin beyninin olduğundan şüpheliyim bende erkeğim girdiğim ortamlarda ülkemizin tek derdi kız sizi olmayan beyninize sokayım
171 Yorumla- +1 yıl
Aptalsın olum başka bir şey değil anca karı kız düşün dünyaya bunun için geldin değil mi al eline 2 bira iç iç iç ondan sonra şerefli insanlara laf at siz busunuz varlığınız yokluğunuz bir anca ülkeyi kirletiyorsunuz
+1 yıloy kıyamam sen iskandinav mısın? kendini güzel sanmak mı? bir kere hepimizi Allah yarattı. çirkin demek Allah'a hakaret. kendini beğenmişlikten de bahsetmiyorum ama yok çirkinmiş ruslar, iskandinavlar taşmış dersen hakaret işte. rusyada yaşasan onları beğenmezdin. hadi git işine uğraştırma beni.
93 Yorumla- +1 yıl
değilim. bilmem gereken haddim de yok. otur sen bil haddini hadi naş naşş
Soran+1 yılyazık
- +1 yıl
sana yazık ;)
+1 yılGizli üye artik karşılaşdirmayın. Türkleri ve yabancilari türk kizlarindan rahatsizsan kimse sana engel deģil evlenmene ya da seks yapmana.
Türk kizlarida guzeldir ve çirkin bir insn yoktur herkesi Allah yarattı.125 Yorumla
Soran+1 yılallah ın yarattığı herkes güzel olmak zorunda değil belki türk kızlarını da tipleriyle sınıyor ve seks değil seks tir o cahil kardeşim bilgin yok fikrin var teşekkürler
Soran+1 yıl"sex"
- +1 yıl
Çağiligimden gurur duyuyorum en azindan görmemiş değilim. Sazan gibi her gördüğümü bir b*k sanmiyorum...
Soran+1 yılozaman banada tebrik etmek düşerr. " tebrikler " " aferin"
- +1 yıl
Ne demek efendim sorunuza yorum yapmak keyifliydi...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
19Cevap
Elin amerikalısı, ingilizi, danimarkalısı olan erkeklerde fena ama Türk erkekleri neden çirkin yeter yaa
89 Yorumla
Soran+1 yılahahaha
Soran+1 yılkomikmiş varş kardeş
Soran+1 yılkıskançlık kokusu hmmmm
+1 yılIsiniz gücünüz kizlarimizi yerden yere vurmak.. bir aynaya bakin
110 Yorumlasonuçta onların doğması sırasında için hem anneden hem babadan gen aktarılıyo. Çirkin geldiyse biri dur ve de ki: lan acaba sorun türk erkeklerinde mi :dd
32 Yorumla
Soran+1 yılhmm komikmiş gülüyorum şu an
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Kardeş sende bir norvecli bir rus değilsin yani anan da o varoş çirkin 😂😂
180 YorumlaDiğer konusunda 791 cevap paylaştı. La iki de bir kızlarımıza laf edip durmayın.. beğenmiyorsanız gidin rus mu iskandinav mı ne buluyorsanız ondan bulun kendinize.. Kimse güzel ya da çirkin olmayı kendi seçmiyor.. Ayrıca o yabancı karılar alenen boynuzlarlar dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızları onlardan daha beter ve abazalar kendi aralarında konuştukları şey çok fenaaa azgın ve çirkinler
Madem sen bu ülkeye fazla bir yakisikliliga sahipsin 😌 gizli üye olarak değilde normal sorsaydin, hayır bize laf ettiğine göre bir Norveçli ne bileyim İtalyan karizmasi olmalı sende dimiiiiii
01 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklıyım demedim türk kızlarının tipi zoruma gidiyor dedim daha okuduğunu anlama özürlüsünüz neyin tartışması bu sie pls
O zaman ağzının suları aka aka bakmayınsokakta gordugunuz her kiza
75 Yorumla- +1 yıl
çok tebrik ediyorum yerden yere vurar vurar öküz gibi de bakar.
Soran+1 yılbir kez bile bakmadım ve sen bilmeden beni yargılayamassın ama ben türk kızlarını gördüğüm için yargılıyorum no önyargı tamamı şimdi sg pls
- +1 yıl
iyi de ben onu sana dememiştim ki. soran için dedim öküz gibi bakar diye yanlış anlamışsın
- +1 yıl
aman pardon. he bakmadın soran olcak gizli üye :D :D Allah bilir tacizcilerden biri sendin
senin suratına bakan yok herhaldeki bu kadar sitem ediyorsun :D
20 Yorumla
+1 yılİstiyorsan ukraynaya rusyaya git kardeşim. Ayrıca türk kızlarının tamamını böyle çirkin bir genellemenin içinde tutamazsın. Belki bana değil ama onlara haksızlık olur.
00 Yorumla
+1 yılTürk değilim zazayım
Zaza kızları yabancıları aratmayacak derecede güzeller zaten
Üstüme alinmadim bu yazdıklarını :D01 Yorumla- +1 yıl
:D cekemedi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnalet olsun hepsine g**ötü b**oklular birde kendilerini birşey sanıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum adamım
+1 yılPardon da rus kizlarinin disinda genelde ibez avrupalilar. Ruslar da 35ten sonra saliyormus. En azindan biz durustuz. Sonradan salmiyoz. Siz de gayet tipsizsiniz. Allahin rus ogkanlari tas gibi
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Yanılıyorsun dostum bizim türk kızlarının eline o dediklerin şu bile dökemez bence çok güzelleri var ayrıca gelenek ve goreneklerimiz onların yanında solda sıfır kalır. Salvarlisindan mini eteklerine kadar hepside kurban olsun bizim kızlarımıza onlar
00 Yorumla:D bunu diyende gizli kullanıcı Türk erkekleri neden bu kadar özgüvensiz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmmmmmmm pekii
Ne yapalım kardeş Allah böyle yaratmış gerçekten cirkiniz...(!)
10 Yorumla
+1 yılSen Türk kızlarına kurbaaannn ol 😂😂
98 Yorumla
Soran+1 yılok
.- +1 yıl
Ok yazdi oha ahahahahahahah OK yazdi ya 😂😂😂 admin 18 yaş altı buraya bir el at
Soran+1 yılbu ne images.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?4
? sen önce şunun hesabını ver
Soran+1 yılulan yaaa hahakjhajajkdkhjashdahha
- +1 yıl
Sen daha kendini gostermeye cesaret edemiyosun aslanim bana boyle liseli cevaplariyla gelme bak yine buyuttum ilkokullu olmana ragmen liseli dedim hadi kocum hadi daha gececegin cooook yol var Çin mali Bradd Pitt seni
Soran+1 yılçok zoruma gitti beee tühhhh bu naslı bir laftır ohaa aklım almıyor
- +1 yıl
Aklın olsa alırdı zorlama boşver, ayrıca bir sg halen yazıyon mu küçüğüm sen? Kaybol hadi boş yapma akşam akşam
Soran+1 yıl""boş yapma "" hangi mahalleden olduğunu tespit edicek gibiyim kro
Biz tipimizle idare ederizde senin bu beyinle işin zor😏
20 YorumlaGenelleme yapmak... karakter bozuklugudur... yarin oburgun bir turk sevdicegin olucak belkide... utanacagin kelimeler soyleme...
00 Yorumla
+1 yılEee zorla tutan mi var 😂 birilerinden çok fena darbe yemjsin heralde bir Türk kii 😂
00 Yorumlakusura bakma böyle begenmıyorsan baska bır ulkeye gıt bıde bu özguvenın sebebını meerak ettım kendıne guvenıyorsan foto atarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılgüven ve foto alakasız şeyler azıcık beyin pls
+1 yılÖnce bir aynaya bak da öyle konuş, demek ki cirkinsin. Gururuna yedirememissin çirkin olmayı da hem gizli soruyorsun hem de Türk kızlarına laf ediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılDuyan da, kendisi Brad Pitt sanacak. :D
112 Yorumla
Soran+1 yılhaset. com
- +1 yıl
Ne demezsin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta biz Türk kızlarının tohumunda Türk erkekleri var belki ondan çirkinizdir.
01 Yorumla
Soran+1 yıltohumunda değil sulamasında
çirkin olup senin gibilerin göz zevkini (!) bozmak çok eğlenceli ben çok mutluyum 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz sanki çok yakışıklısınız da bizim çirkinliğimiz eksik kaldı :D
00 Yorumla
+1 yıltatlım hepsi öyle değil. Çevrene dikkatli bakarsan ve namusu da biraz göz önünde bulundurursan iyi edersin
10 Yorumla
+1 yılKnk turk kizlari cok guzel emin ol her sey fizikte bitiyo azcik spor yapslar taslar valla
00 Yorumla
+1 yılEzmeyin lan kızlarımızı onlarda bulunduğu durumdan memnun değil böyle kabullencez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurk erkekleri dunyanin en yakisikli erkekleri haklisin sende tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalzeme bu yapıcak bişey yok. Olanlarla idare edicez bro.
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyroum fikirdaşım <3
Gizli Üye(30-35)+1 yılelin rusu, ingilizi, norveçlisi, amerikalısı bilim adamı olur siz anca oturduğunuz yerden kızları eleştirin nah sana baklava yürüü
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiosan s. git baska ülkeye
52 Yorumla
Soran+1 yılkes lan velet
- +1 yıl
Kimin velet oldugu belli gizli abiii rüzgar abiii
Dur birazdan geçer acısı
70 YorumlaDedi uckur beyinli😏
90 Yorumla
+1 yılKapı orada, tutan yok.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın kardeşim hem cirkinler hemde havalillar
00 Yorumla
+1 yılŞaka gibisin
80 YorumlaAnası rus galiba kizlar bosverin
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır türk
Türk erkeklerinin biscolata erkeği gibi olmaması😒
23 Yorumla- +1 yıl
Ben halimden gayet memnunum sakat değilim bir yerim eksik değil şükür. Ama sen nasıl bir kompleksliysen millete laf atıyosun. Sokağa çıktığımda manken gibi çocukların ağzının suları akarken sana sadece bok yemek düşer. İstersem mememi istersem götümü açarım bu da kimseyi ırgalamaz nokta.
Soran+1 yılmuşmula ve tokmak karışımı suratın dışında göğsünü açsan benimde ağzımın suları akar bayan kendini çok beğenmiş ama aslında bir b*ka benzemeyen muşmula bb
Git bir rus kızla evlen o zaman
00 YorumlaDiğer konusunda 15,3b cevap paylaştı. Gizli oldugun için seni insandan saymıyorum..
31 Yorumla
+1 yılBen varoşmuyum sence bende Türk'üm
04 Yorumla- +1 yıl
Hahah çirkin olsam alınırdım ama seni merak ettim şimdi ☺️☺️
- +1 yıl
Bence fotoğrafımı paylaş güzelimi değilmi diye insanlar karar versin , istersen Başka fotoğraflarımda var Ayrıca bende Scandinaviada yaşıyorum kızların hepsi taş değil olanlarıda O. Anladın sen
Soran+1 yılzaten türk kızlarının çirkin olması benim görüşüm ayrıca bana katılan çoğu erkekte var ve sen de bu tiplere örneksin kusura bakma kabullenmelisin !
- +1 yıl
Eğer gerçekten çirkin olduğumu düşünseydim kabullenirdim ☺️☺️ bence çok güzelim dediğim gibi sitedekilere sor
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. o kadar gaz veririse oyle sanarlar dogaldır
10 Yorumla
+1 yılBir de seni görseydik ezik ruhun zavallı yakarışın
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkekleri cok mu yakışıklı mk
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe oldu gercekler aci demi
Soran+1 yılevet acıymış
- Diğer konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılbizim erkeklerde taş gibi zaten ya kjhdhfdj
00 Yorumla Sen çok yakışıklısın galiba
00 Yorumla
+1 yılYitir yı bdi bdi bla bla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkin olan çirkin görür
00 Yorumla
+1 yılSen sanki tim cruse sun :)))
00 Yorumla
+1 yılYo çok guzeller
20 YorumlaSakin ol
20 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu aynı tipte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılruslar gelince havaları söner :D
00 YorumlaAy götüm.
00 YorumlaDiğer konusunda 470 cevap paylaştı. Sen nesin?
01 Yorumla
+1 yılyorum yok.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüldüm
01 Yorumla
Soran+1 yılok.
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?