Günaydın Cano 😉 Benden Selam Söyleyin O Sarışına Kumrala Bakıp Esmere Türkü Söyledim Diye Küsmesin Sarışının Yeri Ayrıdır Ayrıca Sarışın Kadın Sevmeyen Erkek Renk Körüdür 😂😂😂
@BokatasatmasıcraR Ozelden mesaj atarmısın lütfen canını sıkan bisey olmus seninle cok samimi olmadık ama cok güzel bir kalbin oldugumu dusunuyorum hissediyorum
Para icinmi diyos ya. Ne buyuk onyatgi. bir kabul etmiyosunuz şu Burak tash gibi adam.. diyen yok.😁😂😂 abi yigidi öldürün hakkini verin. Ne pqrasi. Parami herseyya
Hayır be adam yakışıklı da parayı bulduktan sonra değişti demek istedim o kadar bakim yapsak bizde değişim geciririz adam bir kaş aldırdı birde bıyık bıraktı patladı potansiyel var bizde de :D
Yalniz farkindaysan herkes burak biyigi diyo.. niye adam idol çunku.. bu adam ünlü olmasaydi da unlenirdi bir sekilde. Alt yapi saglam. Millette buraga ozenti. Ne yapsa aynisini yapiyo. E napican iste taklitler aslinı yasatiyo😀😀😀
Ne kıskancam yahu tipini sadece parasını kıskanırım görünüm her zaman degisiyor ondan bahsediyorum ne fiziken ne de görünüm olarak kıskanmıyorum potansiyelimi biliyorum 😎😂
Hahaha yok ya oyle dusunme. Degerini bilen biri olsn. Sen onun yerine degil kendi yasadigin cektigin nefesi huzurla mutlulukla al. Allah hayirlisini cikarsin.
En İyi Cevaplar