Ben ettim ve çok pişmanım, inşallah ettiğim beddua kabul olmaz.
Şimdiye kadar hiç birine beddua ettiniz mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir çocuk vardı 2. 3. Sınıftı galiba bende kardeşimi okuldan almaya gitmiştim kızla montumuz pişi oldu bende ağız alışkanlığı allah belasını versin ( tövbe tövbe) dedim. Tam okuldan çıkarken kız koşuyodu ayağı takıldı yere düşerken kafasını demir kapının köşesine çarptı o günden sonra beddua etmemeye yemin ettim hayatımda hiç okadar pişman olmamıştım ya 😳
Dün ne sövdüm ya. Öyle bir beddua ettim ki sonradan acaba o son dediğimi demeseydim dedim. Kendisi için değilde onun etrafındakilere zarar verecek bir beddua ettim. Geri dönüşü için bir dua falan var mı acaba?
Beddua okumam çünkü bilinir ki Öksüz ve Yetimlerin Bedduası daha etkilidir sırf bu yüzden beddua etmem almamda bir insana kin ve nefret besleseniz bile çok onu düşünmeden Allaha havale edin bedduanın ona gitme ihtimali de vardır sizi bulma ihtimalide
Eski sevgilime ettim. Bana haksızlık yapmıştı. Günahıma girmişti. 1 ay sonra yalvardı yakardı. Affettmediğimi ancak hakkımı helal ettiğimi söyledim. Bana yaşattıklarının aynısını başka bir kız ona yaşatmış. İşte ben buna ilahi adalet derim. Seni seviyorum Allahım.
ettim hemde çok ettim ben çok acı çektim çok canım yandı onunda yansın Allahımdan bulsun beddua ettiğim kişi gözümün önünde kıvranarak ölse kılımı kıpırdatmam o derece
Borcu olan bir arkadaş borcunu vermediği icin beddua ettim , çok sinirimi bozdu. Çocuğun başına bir yığın bela geldi. Üzüldüm bu gün. Beddua mi geri aldım.
eski kız arkadaşımın annesine bizi ayran o oldu 3 yıllık ilişkimiz bitti bedduam da şu inşallah 4 tane zenci erkeğin eline düşerde bir gün 3 öğün s*kerler kuzu gibi olur ;)
Ediyorum kalbimi çok kötü kırdı ve inşallah kabul olur. Zaten ölsün, sürünsün diye etmedim. Sadece huzuru bulamasın, yuva kurmasin dedim belki bu daha kötüsü ama hakedene kabul olur
mesela biri vardı unutmak için ona hep dua ettim iyi olsun mutlu olsun diye , nitekim oldu da bir sevgilisi var gayet iyiler hiç kötü niyet beslemiyorum ona, karakterime ters beddua etmek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ettim evet çok ahımı alan bir kişiye ama öyle böyle değil, çok büyük hakkıma girdiler
En İyi Cevaplar