Bende dahil olmak üzere öyleyiz galiba çok nadir gülen bir sağlıkçı görürsünüz..
Gülenler ve gülen gören üstüne alınmasın..
Gülenler ve gülen gören üstüne alınmasın..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Guleryuzluyuz biz çalsma arkadaslarmla gayette bazen hastayi bile gulduruyoruz bazende tam bir canavara donustugumuz oluyo bu genelde koy vakalaraina gottigimizde nerde kaldiniz kac saat oldu hastamiz olüyo bunundiyenler hastasinn birseyi olmayanlar hastasinn gercekten birseyi varsa onlar sesini bile cikarmiyo ambulansa biran once alip mudahale etmemizi bekliyrlar bide ayrica bu bagirnlarin cogunn altinda son model araclari var passat jetta onlar bagirinca bizde onlara bagiriyoruz bu tartisma bazen hastaneye ve sonrasinada dayaniyo 😊
Hahah guzel yazmissin saol :)
Öylemiyiz? Yok ya ben hep gülümserim 😊
ne guzel
İnsanın ömrünü yiyor çünkü. Ben suratsız sayılmam ama gülmemen gereken çok durum olduğu için o şekilde kalmaya alışıyorsun galiba. Tepki vermemen gereken durumlar insanı ruhsuzlaştırıyor. Arkadaşın babam öldü dediğinde ölüm sana normal geldiği için tepki veremiyorsun.
normalleşiyo çünkü böyle durumlar
Hayır ben hep gülerim :) sadece vakalarda ajite hasta yakını falan olursa sertim suratsızım
ben her zaman ya çok andir
Ne iş yapıyorsun
ADST
Allah kolaylık versin
anladın dımı
Anlamadım :)
hahah ya :d
Ama şimdi merak ettim :)
mesaj attım
Cevap
49Cevap
sşilikle alaklı, zaten suratsızsan insan içine girdiğinde iyice suratsız çekilmez biri haline gelirain. İlla ki yıpratan insan tipleri görüyoraun, fakat bu demek değildir ki senin yardımına ihtiyaç duyan naif insanlara da o enerjiyi geçirmelisin.. İnsanlara yardım etmekten mutluluk duymuyorsanız, hatalı meslek seçimi. Gayet hayat dolu doktorlar da tanıyorum. İşte onlar işini para için değil sevdiğinden yapıyorlar. Hayat kurtarmaktan daha kutsal bir iş olmadığından. 17 yaşımda bu işin içine girdim, Allah izin verirse 5 yılım daha var.
inşallah
Evet tabiri caizse statülerini olduğundan yüksek görüp, insanlara yukarıdan bakıyorlar. Geçen ay gittiğim hastanede yaşlı kadına bağıran biriyle ciddi anlamda tartışmıştım, bir çoğunun egoları kendi gölgelerinden xl bir şekilde büyük. Gülmek iyi niyetli olmak insani bir eylemdir. Bana yanlış geliyor, kesinlikle tasvip etmiyorum
tşkler
Ben çok gülecimdir ama geneli gerçekten öyle neden bu mesleği seçtiğini unutmuş gibi davranıyor. Bu meslek vicdan olmadan yapabilecek gibi değil ve insanlara hizmet ederken bir gülücükte en büyük vicdani hareket ve psikolojik rahatlık verir.
tabiki öyle emsela ahstaya gülünce daha bir sakin oluyo suratımız asık olunca korkuyo ama yorgunluktan ve ınsanlara laf analtmakdan böyle oluyoruz aksıtlı değil
evet canım
sağlıkçılar genelde soğuk kanlı oldukları için o mesleğe yatkındır benim kuzenimde soğuk kanlı herkesin kahkaha attığı espirilere tebessüm ediyo ediyo sadece
oyle olmak zorunda acırsan olmaz
aynen sağlıkçısın sonuçta o kadar kişiyle uğraşmak kolay değil
tskk
önemli değil
Ben gülüyorum nerdeyse her zaman üstüme alınmadım 😄
oh ne guzel :D
Valla iyi konuya değindin, gidip derdini anlatıyorsun hiç umrinda değilmiş gibi,
Sanki niye geldin yaaaa tavrında bakıyorlar suratumiza.
Ulan hastalanmaya korkuyoruz yaa
vah kıyamam
bütün gün tuaf ınsanlarla uğraş ayakta kal hekimlerin suratsızlıgı ayrı bıze cemkırmelerı ayrı kusura bakamyın alla alla
en suratsızının bile psikolojisini bozup bozuksa düzeltip güldürebilirim çok sağlıkçı tanıdım ;)
alırız bir dal o zaman :D
suratsız evet. soğuk. aman bana kimse soru sormasın havası bu. :)
havadan değildir ya
sağlık politikasının bireysel yansıması mı diyelim :)
insanlarla uğraşmak diylim sağlığı bozualrın sınırı de bozuk oluyor
valla ne dersek diyelim, hayattan bıkmış, bezgin, egosu yüksek insanlarsınız, orası bir gerçek.
tamam teyze
:) beğenmedin galiba cavabı
begenmedım degıl dogru aam ego yanlıs :D
seni bilemem ama doktorların genelde öyle. eh yaşım icabı az buçuk tanıyorum :)
ah ah daktırlar evet
En zor iş insanlarla muhattap olmaktır. Ve saglikcilar bunu fazlasıyla yapıyor. Okadar da olsun artık.
tşkler
bir çoğu öyle denk geldi banada ama anlayış ile karşılarım malum sonuçta ordaki tek yardım bekleyen ben değilim benimle beraber kim bilir kaç kişi bekliyor ve bir o kadarda benden önce ve sonra gelen giden olmuş ve yorulmuştur diye düşünürüm hep
Ben hak veriyorum onlara. Bana yapılması tabi ki hoşuma gitmiyor ama kolay da değil
tşkler
Evet çok suratsızlar ama ıq ortalaması 88 olan ülkenin insanlarıyla uğraşıyorlar. Anlamak lazım. Gorillerin bile 82 ıq ortalaması
tşkler
özellikle iğne vururken ve serum takarken azrail gibisiniz :(
Askk olsun o kadar da degil
mecbur kalmadıkça iğne vurunmuyorum, en son baharda polen alerjisi için gittim derdimi anlatımm direk yat şuraya dedi iğneyi sapladı nasıl terledim anlatamam ecel teri sandım
O resimdeki sen misin 😁
ben değilim nette buldum çok güldüm profil resmi yaptım :D :D :D
Hahaha koptum ya 😂😂😂
A101 poşeti, Migros poşet gibi değişik market poşetleriyle olanlarda var :D :D :D ama ben halk adamı olduğum için BİMi seçtim :D :D
Hahah bunu canli performans çıkarak yap koy daha iyi olur 😂😂😂
ben gözlük kullanıyorum poşetin üzerinde gözlük nasıl takayım :( :(
Hahah oyle daha marjinal olursun
bilemedim bak şimdi, ama ben yapsam BİM poşeti kullanmam jumbo boy siyah çöp poşeti kullanırım daha kaliteli :D :D
Haha oyle de hos olmayan goruntu olur 😂
poşet olmasada bak ne güzel durmuş :D :D
galeri2.uludagsozluk.com/.../...s%C4%B1_354176.jpg
Dalga gecmen yanlis bence
siyah poşet derken bunu hiç düşünmedim hoş durmaz deyince aklıma gözlüklü çarşaflılar geldi , ama BİM poşetiyle bu adar güzel olmaz diye koymuştum o resmi
Pekii
istemsizce hedefin saptı ;)
Yoo
klavye hatası çoook pardon ''istemsizce hedefiM saptı' olacaktı
Hmm peki o zaman
Geçenlerde hemşire kan alıyordu iğneyi sokunca ıışş enem dedim yoaaa acımamultur hadi ordaann dedi na böyle kala kaldım höö dedim alışık olmayınca:/
Evet çünkü eğlenceli bir iş değil millet kan can derdinde gülümsemeli haller sinir bozucu olur
aradıgım cevap
sadece sağlıkcılar olsa tıbbi sekreterler bile bir suratsız çalışma isteksiz dünyanın en rahat işini yapıp bide trip atarlar
rahat mı
rahat değil diye düşünüyorsan her gün 15 ton tır yüklemeyi dene
ne alaka
Öyle olduğunu düşünmüyorum sonuçta hastaya moral vermek için güler yüzlü olmak gerekir
tşkler
o kadar ölümü yaşıyorlar..
kolay değil..
ben hepsinin psikolojik problemi olduğunu düşünüyorum..
hahah saol :D
yooo ben 2 yıl özel bir hastanede çalıştım gayet güzel ortamı vardı şakar gülemeler hoş muhabbet
hastalara karşı
valla onu bilmem amcam yeğenim doktor yengelerde hemşire hiç gitmiyorumki bana ne surat yapacaklar :D
anlatamadım
Yo anladımda işime geşmiyor cevap vermek ☺
Hayır, bana el şakaları yapıp kahkaha atan sağlıkcı bile oldu
maşallah
bir tane kbb ci ye gitmiştim adam tam kafadar diğerleri genelleme olmasın ama onların çoğu öyle suratlarını...
evet
Bu sitede hoslandigim kizda saglikci kendisi master uyelerden.. ama dikkatini cekemedim bir turlu... o suratsiz olsun ya.. ben onu guldururum 😕
sende master ol bakar :D
Guruyken bakmadi kapattim hesabi.. saka biyana harbiden cok zor biri... bende bunun icin baglandjm galiba
Yoruluyorsunuz kuzum insanlık hali. Ama biraz gülmek de artı olur tabii ki😊
valla ben acı cekerken gülemiyorum :D
Acı çekmek mi 😕 kolaylık dilerim
saol tatlım
çok çalışıyorlar normal bir çalışma saatleri yok adamların hasta bakıcılar 36 saat çalışıyor.
evet
Çok nadir çıkıyor sizde haklısınız işiniz kolay degil
tşkler
Recaa bacim 😉😉
Suratınızı boşver hastalara hayvan gibi davrananlar insanca işinizi yapın yeter
olur tabiki
Hayır çok enerjik mutlu doktor arkadaşlarım akrabalarım var
hastalara karşı dıyorum
ne guzel o zaman
O kadar hasta ile uğraş hepsinin derdi başka palyaço gibi gezmeni beklemek hata olur
anlayan biri çok saol
saolun
Bana hep gülüyorlar masum masum ( çok safım sanırım) 😏😏😂
o gülme gerçek değil :D
Safım işte hemen kanıyorum. Aç diyorlar açıyorum bende 😂
haahha
😂 😂
Hemşireler genelde oyke olur. Ama tanıdığım güler yüzlü hemşireler var.
teşekkür canım
Yok ben gayet guleryuzluyum :)
tşkk
detayda çok fazla "gülen" var. Aman diyim...
ne olmus
ay tobe tobe :D
Onlara nickinle cevap vermek istiyorum
haha güzel :D
O zaman iş yerinde de nadir gülen birisiyim :D
sağlıkçı mısın
Hayır benim işim farklı ama iş yerindeyken nadir görülür gülüşlerim :D normal gündelik hayatımda da öyle acaba biz çok kan gördüğümüzden dolayı mı böyle? :D tamam benimkiler hep sinema da ki kan falan da sizin gerçek olabilir de teknik olarak aynı şeyi canlandırıyoruz gözümüzde :D
hmm peki
kibirden kaynaklanıyor olabilir
benımkı yorgunluktan
ınan sağlık alanı cok farklı
benim gördüklerim gülüyordu denk geldiklerim
ıyı barı
bütün gülencileri içeri aldılar da ondan
hahaha güzel yorum
çok şeker olanları da var
saol canım
Hem süratli hem beceriksiz hemde ukalalar
kıskac mısın kız :D
sövseydın :D
yok dünya güzeli olanda var
tşkler
:) :)
keşke senin gibi suratsız olsalar
@effektif suratsız :D soğuk nevale :D
hahaha sevilmek iyidir
Güler yüzlü çok nadir
evet
bana hep gülen geliyor galiba :)
olabılır
Guler yüzlüyum
tşkler
Hayır sempatikler hatta
hmm tenkü
Ben sağlıkçı olursam gülerim
bende öyle dıyodum
Ahahahhahahaha diye gülerim hemde
hahah ıyı barı
Bende suratsızım vay be
olsun napalım
Suratsiz insanlardan uzagim
saol tatlım
Evet ben hiç gülmem anca sahte sırıtmam var
neden peki?
Yapım elverişli değil
anlıyorum
Ne iyi anlayana
Evet oyleler😄ama bazilari da tatli
Özel hastanede çalişanlar çok guler yuzlu 😂
olması gereken o
Ben suratsız değilim 😁
ıyı barı :d
Benimle konuşanlar güler genelde.
ne guzel
Umarım öyledir. Ne maksatla gulduklerini bilemem sonuçta. :)
Çok çok nadirdir gülecen sağlıkçı bulabilmek.
evet
niye öylesiniz bişe soramıyoz dada
büssürü insanla uğraşıyoruz ve yorgunluk
evlen
kocamdan para mı ıstıyım
elden mi istiyon
kocandan istiyon
Hayır değil.
teşekkür
Görüşümü beğenebilir misin :)
bence seksi olma çabasıdır
Çoğu nemrut ya ne dense istisnalar hariç ama 😉
eeee insandan gına gelmiştir artıkta ondan
Saol
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar