Rus kızları beyaz tenli oluyor;peki Türk kızları niçin beyaz tenli olmuyor?
Rus kızları beyaz tenli oluyor...
Türk kızları beyaz tenli olmuyor...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rusya soğuk bir ülke ve bu yüzden kadınlarıda erkekleride bana göre soğuklar. Ha dolaba sarılıp yatmışım ha bunlara sarılıp yatmışım benim açımdan aynı şeyi ifade ediyorlar o yüzden her daim esmer, kumral, sarışın ve kızıl olaraktan türk kızları diyorum :) ;)
@aerolite bunun için kaynağa gerek var mı? Bizde tamam rusyada kalmamış olabiliriz ama bir sürü rus gördük. Ve benimde rus arkadaşlarım var türkiyede yaşayan. Bana göre dıştan bakıldıkları zaman bildiğin buzdolabı. Tatile giderim ruslardan bir rahat huzur yok. Ne giyinmeyi biliyorlar, ne yemek yeme adabını. Sabahlara kadar içip türkiyede rezillik çıkarıyor olmalarıda ekstra çabası.
EİG için teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Ya bu üye neyin kafasını yaşıyor? Defol git o zaman Rusya'ya hatta mümkünse Türk vatandaşlığından çıkaralım bunu. Anketleri de kendi gibi boş ve gereksiz
Onların yaşadığı coğrafya soğuk olduğu için hem tenleri beyaz hemde karakterleri oldukça soğuk..
Güneş yakıyor
Cevap
6Cevap
Yabancı erkeklerin teni bir pamuk gibiyken, Türk erkeklerinin neden zımpara gibi?
https://data.whicdn.com/images/48185444/large.png
Türküm beyaz tenliyim sarışın Türk kızı da gördüm beyaz pamuk gibi Türk kızı da
genelleme yapmışsın
Rusya da güneş yok ama Türkiye'de güneş var ve birçoğumuz yanıyoruz
Ben beyaz tenliyim 😒 Rusyada burası kadar sıcak yok dolayısıyla yanmıyorlar beyaz kalıyorlar ayrıca genlerden gelen bir sarışınlıkları olduğu için beyaz tenin yaygın olması çok doğal
kız kardeşim ve annem bildiğin bembeyaz? İkisi de Türk ayrıca 😂
Zenci erkeklerle Türk erkeklerini kıyaslamak gibi oldu.
Siyahiler <3
Beyazım. Keşke esmer olsaydım. Ve iyiki Türkler esmer aslkd
zenciler niye beyaz tenli olmuyor gibi bir soru olmuş bu.
çünkü Türkler sarı ırkdan dır tam anlamıyla bı rus veya avrupa beyazı degılız bız
Baya beyaz tenliyim ve hic güzel değil bence bir buğday ten çok daha iyi gözüküyor
Türkler pek yıkanmıyor o yüzden beyaz gözükmüyorlar 😂
yok bok :D :D :D
her gün yıkanıyorum sen Türk değilsin anlaşılan
bok atıyorsun da ondan :) ama Türksen demekki yıkanmıyorsun da kendinden örnek vermişsin :)
Turkum ve beyaz tenliyim bu neyin kafası kardess
Rusya her taraf bembeyaz kar olduğu içindir
Türk'üm ve beyaz tenliyim.
Türk kızları beyaz tenli olmuyor...
Türk kızlarının kalbi de kara teni de..
Rusya soguk bir ülke. Bizde beyaz tenliyiz.
Rusya'ya gitsen de rahatlasak.
güneşi az gören ülkedeki insanlar beyaz tenli olur
Türküm ve beyaz tenliyim?
Rus kızları beyaz tenlidir
Benim teyze kızı bembeyaz
Ben beyaz tenliyim
Yine mi sen yaa 😄
Döl israfı
Ben beyaz tenliyim
Güneş yakıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar